Okategoriserade

Asså de där grymma…

Jag köpte den där snygga i spets från Elle McPhereson ni vet? Kände mig döläcker och den var svindyr. Men bra? Den är inte alls bra. Banden lossnar i bak så att jag börjar dagen med pattarna på plats och redan vid lunch har skiten släppt så de hänger så måste jag in på toa och lyfta upp dem igen. Dessutom kliar all spets och svetten ihop med spetsen mellan patt och mage blir till en skavande situation som skapar röda utslag. Jag går numera endast i mina sköna BH:ar från märket jag inte vet vad det heter. Men till min stora glädje ser jag att de säljs tre stycken för 299 kl i sju dagar till. Och nu till alla er som tjatar om ”den där” BH:n. Köp den bara. Skicka tillbaka om ni blir missnöjda. Ni blir inte det.

Här köper ni!

 

You Might Also Like

 • Lola
  4 september, 2013 at 11:13

  Jag förstår precis, allt skaver när man är gravid. Kan också rekommendera en mjuk Bh från twilfit, soft top Caroline, helt underbar, mjuk och skaver inte alls. Smidig att amma i också.

 • anonym
  4 september, 2013 at 11:50

  Men Herre Gud i Himlen, du måste tjäna massor av pengar på reklamen, varför annars förnedra dig så???

 • jenni
  4 september, 2013 at 12:14

  Köpte efter förra reklaminlägget. Alla som varnade hade rätt, noll support, kommer skicka tillbaks.

 • DeMarkey - LiveYourDreams!
  4 september, 2013 at 12:22

  Ha ha ha vilken rolig förklaring på hur dina tuttisar sitter.. KÖP BRA KVALITET istället.. uppenbarligen inget bra det där inte.. =)

 • Ida
  4 september, 2013 at 12:50

  Jag beställde efter att du hade skrivit om bhn förra gången. Riktig besvikelse! Den formade mina bröst fult och dessutom syns ju allt igenom tyget.

 • Monica
  4 september, 2013 at 12:57

  Bh-arna är grymma så jag rekommenderar dom verkligen

 • Monica
  4 september, 2013 at 14:11

  då beställde du säkert fel storlek… Den är verkligen grym =) o skön

 • swedish blog mafia
  4 september, 2013 at 15:01

  Ok av Bingo Rimér att lägga ut såna här bilder på Ringo? Som hittat för pedofiler!

  http://swedishblogmafia.spotlife.se/2013/09/03/bingo-lagger-ut-naket/

 • Dru
  4 september, 2013 at 15:51

  Förnedra? hahaha var då?

 • Erika
  4 september, 2013 at 16:18

  Beställt!

 • Andreas
  5 september, 2013 at 14:15

  Ok för dig att sprida dem också?
  Tydligen.

 • Monica
  5 september, 2013 at 14:29

  Jag är kraftig (rejält) o beställde förut storlek L o det satt som ett ”smäck”

 • Alicia
  5 september, 2013 at 20:27

  HELT VÄRDELÖSA! VARNING! KÖP INTE! JAG HAR SJÄLV BESTÄLLT & SKICKAT TEBAX!
  SOM SAGT VARNING UTFÄRDAS!

 • Ida
  6 september, 2013 at 19:03

  Nej tyvärr, den satt bra i övrigt..

 • Monica
  8 september, 2013 at 15:11

  synd det då jag tycker dom är grymma.. haft mina för länge nu o passformen är inte som den var från början så dags för nya =) Men GRYMT IRRITERANDE att man MÅSTE köpa 3 olika färger,o inte välja fritt… vita använder jag nästan aldrig då vitt blir ofräscht efter ett tag o hudavfärgningar o dylig som aldrig försvinner

 • Monica
  8 september, 2013 at 15:13

  jäkla trams! Pedofiler hittar nog bilder ändå! Fast personligen tycker jag inte man borde lägga ut nakenbilder på sina barn,för dom har ju ju inte valt själva att visa sig naken inför allmänheten…

 • Rebecca
  9 september, 2013 at 16:29

  Shit, satan va du är snygg. Läser inga bloggar men råkade hamna här tack vare en googlesökning. Har dock läst att du är extremt omtalad, på gott och ont. Jag skiter i vad, du är snygg!

 • rent a dress online
  14 december, 2013 at 10:43

  It’s quite evident that you have really researched this information and provided valid points for readers to consider. I can appreciate the effort you put into all this content. Thanks for sharing with your readers.