Okategoriserade

Är jag pedofil?

Vi lämnade Ringo på dagis. Sen åkte vi i bilen och pratade om ditten och datten. Vi garvade mest åt spåniga människor faktiskt när vi plötsligt ser ett dagis som kommer gående på trottoaren. Jag läser på deras västar och ser att det står ett namn som jag nyligen hört pratas om i parken. Det tar mig ett par sekunder innan polletten trillar ner. ”Men va fan! Där är det där dagis där en av fröknarna anklagats för pedofili! Alltså en av de där kvinnorna som går där har antastat ett barn och nu…”, orden snubblar i munnen på mig när Bingo avbryter. ”Koppla av nu, hur kan en kvinna som antastat ett barn vara kvar på dagiset det skulle ju inte hända, vad är det nu för hysterisk person som du lyssnat på?”. Typiskt man. ”Jag pratade med en bekant i parken som berättade att en av fröknarna snuskat sig på ett av barnen och INTE blivit borttagen från dagiset och DÄR är just det dagiset med de barnen och de fröknarna”, säger jag och pekar. ”Jag tycker att det låter som en hysterisk morsa och kan inte se att det skulle kunna ske faktiskt. Hur skulle en kvinna kunna snuska sig med ett barn? Eller kan kan hon väl men tänk vad lite som krävs för att saker kan missuppfattas tänk dig själv hur vi håller på med Ringo på morgnarna när han vaknar med sitt lilla stånd och tjoar toa toppen och titta toppen tååår och vi skrattar och så som vi håller på tänk om nån skulle se oss då? Är du pedofil eller?”

Jag skrattade så jag höll på att kissa på mig. Jag skrattar fortfarande. Jag skrattar inte åt det faktum att det faktiskt kan vara så att ett barn har utsatts för hemskheter men hur tror ni att det är? Är det vanligt att kvinnliga fröknar pillar på barnen. Och hur pillar de då? En vuxen kvinna kan väl inte runka en treåring? Det är väl inte ens fysiskt möjligt? Desto mindre ligga med honom. På tal om det kollade vi på Jagten för ett par dagar sen men vi var tvungna att stänga av. Alltså det här med snusk och barn. Det är så läskigt. Man vill inte veta av det. Blunda för det. Det ska man inte göra. Man ska se det. Men fan va svårt det är. Alltså vem man ska lyssna på. Barn hittar ju på så mycket…

You Might Also Like

 • Kristina
  29 augusti, 2013 at 09:47

  Ett laddat ämne Katrin, skriv om eller ta bort inlägget – Med tanke på dina haters. Och, kanske för Ringos skull.
  Vänligt menat.

 • saga
  29 augusti, 2013 at 09:47

  så det är enbart penetrering som är sex? Gud så naiv och dum du är….

 • LinaK
  29 augusti, 2013 at 09:55

  Nu börjas det….suck. Det är INTE det K skriver.

 • jenny
  29 augusti, 2013 at 09:55

  Håller med Kristina, ta bort eller skriv om. För Ringos skull… Jag såg Jagten och gick så jävla ont i magen…har svårt att släppa den filmen. Önskar att jag inte hade sett den. Ha en bra dag!

 • Louise
  29 augusti, 2013 at 10:23

  Men hallå eller? Det är ju precis såhär ämnen blir laddade, för att man ber folk hålla käften åt sådana saker som beöver tas upp. Missförstå mig inte för jag tycker att barnpedofili är helt absurt, men det blir ju inte värre av att prata om det som händer och sker. Varförnskadar detta Ringo? Försutom att Katrin av någon slumpartad händelse råkar prata om sitt egna barn, men alla barn är ju likadana (i sitt sammanhang just nu vill säga).

 • Lisa
  29 augusti, 2013 at 10:31

  Obehagligt men viktigt ämne. Det värsta som kan hända är om ett barn blir misstrodd och det näst värsta om en vuxen blir oskyldigt anklagad. Alla pedofiler borde torteras till döds iallafall. Det är det enda brott jag vill ha dödsstraff på, eller livslång daglig tortyr. Vidriga monster.

 • Louise
  29 augusti, 2013 at 11:07

  ”Ringo vaknar med sitt lilla stånd och ni skrattar och säger toppen tååår och håller på”????!!! Fy fan vilket gränslöst beteende du uppvisar mot ditt barn på alla sätt….. Jag blir riktigt illa berörd av detta inlägg faktiskt.

 • Erika
  29 augusti, 2013 at 11:48

  Någon läsare här som vet var man kan köpa Lycogel ?

 • Paula
  29 augusti, 2013 at 12:02

  Pedofili är inte enbart penetrering, det är ju även tankar , känslor .
  Så om du har snuskiga tankar om ringo , ja då är du rubbad

  Sen att skratta åt sin sons snopp ? Grow up

  Barn hittar på ?

  Nej katrin barn i tex ringos ålder hittar inte på om ngn pillat på de i rumpan lr dyl ..

 • Fredrik
  29 augusti, 2013 at 12:23

  Kvinnliga pedofiler, finns dom?

  Ja, dom finns.

  Men eftersom feministerna är så inriktade
  på att det bara är män som utför hemska
  saker så glömmer man liksom bort kvinnorna.
  Eller ser dom som offer.

  Det finns en tendens att inte se på sexuella kontakter mellan kvinnor och pojkar som sexuella övergrepp och de tenderar att vara mindre problematiska än de mellan män och flickor.

  http://www.newsmill.se/artikel/2013/04/04/kvinnliga-pedofiler-ses-hellre-som-offer-n-som-g-rningsm-n

 • Fredrik
  29 augusti, 2013 at 12:27

  Att barn inte skulle ljuga är ett löjligt påstående. En del barn har så lätt att fantisera att de faktiskt själva upplever sina fantasier som verkliga.
  Nu finns det en del kvinnliga aktivister som VILL TRO att barn aldrig ljuger. Särskilt om sexuella saker. Varför vill dom det? Jo, för att de är fanatiker och ser sexuella övergrepp i varje hem där det finns en man…

 • Fredrik
  29 augusti, 2013 at 12:30

  Här har du bl.a 20 kvinnor att tortera då.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7988493.ab

 • Cattis
  29 augusti, 2013 at 12:30

  Sjuka fantasier, finns tyvärr både manliga och kvinnliga pedofiler och majoriteten arbetar inte med barn utan förgriper på barn i den egna familjen.

 • Cattis
  29 augusti, 2013 at 12:31

  Barn kan hitta på ja, de styrs väldigt mycket av sin omgivning.

 • Elin
  29 augusti, 2013 at 13:02

  Jag tycker också att du ska ta bort det här inlägget Katrin. Mvh

 • lisa
  29 augusti, 2013 at 13:10

  Igår fick Lisa Miskovsky agera prisutdelare på Rockbjörnen som gick av stapeln på Gröna Lund sedan spelade hon entusiastisk bordpingis med Håkan Hellström och State of Drama. Priset för årets genombrott. Lisa själv fick samma pris fast för 10 år sedan. Vilket alla som fanns på festen fick se ett litet filmsnutt där samtliga som fått priset representerades förstås att Lisa pladdrade på om det, om sina gamla meriter, innan hon delade ut priset.

 • Suss
  29 augusti, 2013 at 13:11

  Gunnar J:son i Göteborg
  skrivet av Lisas fula/feta storasyster Nina Miskovsky.

 • Wow
  29 augusti, 2013 at 13:14

  Man ska väl kunna avdramatisera ett litet pojkstånd. Jag har tonårskillar och jag lovar att fixeringen blir värre med åren! Och skämten, jag får gapa på dem att hålla tyst….

  Iallafall, det är ytterst ovanligt att kvinnor är pedofiler. Ännu mer ovanligt att de antastar andras barn på sitt jobb. De fall där kvinnor varit med ett sexuellt utnyttjat ett barn så finns det nästan alltid en man med som uppmuntrar och använt kvinnan lika mycket som barnet.

  Det är synd att folk får sådan panik så fort det pratas om pedofili och barns förhållande till sina privata delar och sedan syn på sex.
  Det är ju rätt viktigt att kunna prata med barnen om det när de växer upp på ett avspänt sätt, och inte tysta ner eller visa missnöje.

  Sedan finns det ju en hel del pedofiler i samhället runt omkring oss som är experter på att locka barn till sig på det mest manipulerande sätt. De är oftast män, de kan jobba på förskolor, skolor, på fritidsgårdar och inom idrottsrörelsen, de är ofta de snällaste och mysigaste människor du träffat. Barnen älskar dem, och alla som har träffat pedofilen tänker att han skulle ALDRIG kunna utnyttja ett barn… Fel tänk

  De är kramiga, förstående, charmiga och får alla att slappna av och ofta är de roliga också.
  Sedan händer något – och det är det här som man måste prata med barnen om vid något tillfälle och berätta att det finns människor som är otroligt snälla, men som gärna vill ta på barns snoppar och snippor.
  Man måste fan kunna säga det, det är en försäkring.
  Den snälla killen på fritidsgården har kanske en näsa för att välja ut ett barn som verkar behöva en vuxens uppmärksamhet lite mer, föräldrarna jobbar kanske mycket eller det är problem hemma, ungen är lite extra klängig.
  Då börjar pedofilen sin pedofilplan och ger mer tid och omsorg till barnet. Barnet känner sig speciellt och förtroendet blir starkare, aldrig skulle den här personen skada mig, tänker barnet.
  Peddot fixar och trixar lite för att få ensamtid med sitt offer och han föreslår lite lekar och skojar kanske lite om sex och snoppar till att börja med. En dag får han barnet att gå med på att visa sin snopp eller snippa, och det här kan då gå vidare till att bli rena övergrepp med tiden. En hemlighet såklart. ”Mellan dig och mig” säger de ofta.
  Sånt här skadar barn något enormt. För resten av livet, det kanske inte ens gjorde ont, det är själva handlingen att bli förrådd och utnyttjad av en vuxen som barnet tyckte om och litade på, äcklet över en vuxens sexualitet och ett äckel mot den egna kroppen som blivit ”smutsig”

  Sedan finna det pedofiler i hemmen också. Bonusfarsor, biologiska pappor, brorsor, mor/far föräldrar, nära vänner till familjen. Peddos finns överallt och det man ska komma ihåg som förälder är att inte slumpa ut sitt barn till vem som helst och hur som helst. Pedofili verkar vara något otroligt utbrett och ”vanligt” förekommande då en del översexualiserade män som får chansen att ha ett barn på tu man hand inte kan låta bli att förgripa sig på det. Man måste skydda sina ungar, samhället är inte mysigt och snällt, det smyger runt en massa rovdjur överallt som bara väntar på att hitta ett offer att utnyttja.
  På alla olika sätt, sexuellt, ekonomiskt, psykiskt, fysiskt eller alla samtidigt. Alla åldrar.

  Om någon vill ha en inblick i exakt hur en pedofil tänker – hur de ger varandra tips om hur man lurar med sig barn från lekplatser och hur dom faktiskt tror att barnen vill ha ett förhållande – gå in på Flashback och sök i ämnen ”pedofili”
  Man måste göra ett konto för att komma in på de sidorna, de sitter verkligen sjuka, sjuka människor där och diskuterar knep och var de gjort mot barn.
  Det kan vara frustrerande och man blir arg som fan och vill sätta ett skott i huvudet på hela bunten men det är viktigt att fatta att det finns sådana här människor runt om oss, grannen tex. Och hur dom tänker.

  Då kan man varna sina barn.
  Det kan räcka med att säga att ingen får röra där nere, att de aldrig ska prata eller gå med främlingar även fast de verkar snälla. Sedan ju äldre de blir, berätta om pedofiler ärligt och rakt, om hur de finns på internet osv. Alla ska prata öppet om det här tycker jag, då ökar medvetenheten och pedofilerna kan inte längre smyga runt bland oss och utnyttja våra barn mitt under ögonen på oss. Kunskap är makt.

  Bra Katrin!

 • lisa
  29 augusti, 2013 at 13:20

  Stort grattis till denne man! För över tio år sedan så firade vi och igår kändes det som en resa bakåt i tiden. Vingligt, sent och otroligt kul blev årets rockbjörnsfest. Huj!!

 • Novas mamma
  29 augusti, 2013 at 13:20

  Håller med dig till 100% Louise.

 • Suss
  29 augusti, 2013 at 13:21

  Tyckte inte Lisa att Håkan inte kan sjunga, och hon förstår inte att han har blivit så stor och känd med sin konstiga musik.

 • lisa
  29 augusti, 2013 at 13:22

  med hjälp av håkans stjärnglans i sin trista twitter/facebook har hon nu 3285 fans följare
  24666 fans på facebook

 • Suss
  29 augusti, 2013 at 13:27

  En rolig sak.
  Håkan så att han är lite kär i Lisa Miskovsky, enligt Lisas självbiografiska bok, i en intervju för flera år sedan att han är lite kär i Lisa Miskovsky, då blev Lisas make Marius lite putt på Håkan som byter kanal då Håkan råkar synas i rutan. Undrar vad Marius tycker om att få se en bild på sin kära fru med samma Håkan???

 • lisa
  29 augusti, 2013 at 13:33

  nytt kärlekspar?

 • Suss
  29 augusti, 2013 at 13:36

  ja man kan lätt få det intrycket

 • anna
  29 augusti, 2013 at 14:05

  Alltså vi har oxo en liten grabb och han kan oxo ha det tillståndet då han vaknar om morgnarna men det är ju inget vi skrattar åt eller någonsin har diskuterat. Vi har inte uppmärksammat det på något vis. Eller TÄNKER på. Det är ju ingen sexuell grej den där morgongrejen utan någon slags automatisk reaktion i kroppen på individer av hankön.
  Jag skulle ALDIG skriva om detta ämne eller skriva ngt sådant om mitt barn. Känns inte bra alls.

 • Anna
  29 augusti, 2013 at 14:06

  Vad konstigt och svamligt du skrev detta inlägg. Ibland uttrycker du dig underligt Katrin.

  Klart kvinnor likväl som män kan vara pedofiler.

 • Dr Snuggles
  29 augusti, 2013 at 14:13

  Det finns en tendens att inte se på sexuella kontakter mellan kvinnor och pojkar som sexuella övergrepp och de tenderar att vara mindre problematiska än de mellan män och flickor.

  http://www.newsmill.se/artikel/2013/04/04/kvinnliga-pedofiler-ses-hellre-som-offer-n-som-g-rningsm-n
  Svara ↓

 • Evalena
  29 augusti, 2013 at 14:15

  Så insatt som du verkar vara kan man inte annat tro än att du själv är pedofil…

 • LinaK
  29 augusti, 2013 at 14:23

  Men jösses vilken kommentar! Knäppskalle!

 • Cattis
  29 augusti, 2013 at 14:34

  Fruktansvärt naivt och korkat att tro att förskolepersonal består av ett gäng pedofiler när de flesta övergrepp sker i hemmen eller via internetkontakter.

 • Carrie
  29 augusti, 2013 at 14:38

  Wow! Det var den mest informativa och vettiga kommentar jag läst på länge. Tack för den. Jätteviktigt ämne.

 • Carrie
  29 augusti, 2013 at 14:46

  Ja, riktigt störd kommentar där Eva-Lena.

 • Fredrik
  29 augusti, 2013 at 14:48

  Wow: Vilket j-a svammel. Med din retorik så är varje man tydligen en presumtiv pedofil.

 • Suss
  29 augusti, 2013 at 15:13

  GUNNAR J:SON – MUSIKÄLSKARE I MAJORNA

 • LinaK
  29 augusti, 2013 at 16:48

  Ehhh….Carries retorik? Vilken retorik? Hon säger ju bara att hon tyckte kommentaren var bra.

 • Jenny
  29 augusti, 2013 at 17:51

  Barn liksom vuxna kan ljuga. För vi vet ju alla om kvinnor som sagts sig blivit våldtagna men som det sen visar sig inte stämma. Detta skadar de verkliga offren nåt oerhört.

  Däremot så tycker jag att det är synd att en del tror att ALLA barn ALLTID ljuger. Min förövare blev friad i tingsrätten pga att jag hade svarat för kortfattat på en del frågor. Att det sen fanns bevis i form av skador hade tydligen mindre betydelse.

  De flesta verkar ju fortfarande tro att det är fula gubbar på stan som hoppar på barn, men ta en titt i den närmsta omgivningen. Det är där de flesta övergrepp sker.

 • N
  29 augusti, 2013 at 18:30

  Ge dig inte in i detta ämne och spela dummare än vad du är, du bidrar ju själv till alla peddos med din blogg, där du ohämmat visar din unges kön och nakna kropp, du har även skrivit att du skiter i om någon man runkar till Ringos nakenbilder..SÅ JÄVLA ÄCKLIGT och nu spelar du förvånad över pedofiler som härjar fritt på dagis m.m

 • anna
  29 augusti, 2013 at 19:15

  ÄÄh hoppas denna diskussion slutar här.

 • Paula
  29 augusti, 2013 at 19:41

  Ett barn som kommer och säger , mamma , fröken pillade på min snopp, fröken pussade på min snopp, fröken sa att det var hemligt … är trots allt inte något en 3-4 åring hittar på . Om era barn kom o sa så, vad skulle ni säga då? Åh min lille pelle du har sån livlig fantasi … jag vart antastad som barn , på mitt dagis av en vikarie , han smekte mitt lår och pussade mig i örat … jag var 4 år gammal och var livrädd för att gå tillbaka … och nej en förövare behöver inte vara en gubbe, det kan vara ett anat barn, tonåring, kvinna osv.

  Sluta vara så naiva o tro att barn ljuger … har 4 st inget av mina barn har ljugit och vet ni inte ens nu när den äldsta är 11 så ljuger h*n inte .

 • Anna
  29 augusti, 2013 at 21:28

  Nu var det Ringo som sa toppen tååår och skrattar – vad vill du att Katrin och Bingo skall göra? Få honom att skämmas?
  De gör helt rätt i att skratta med och skoja om det, då blir det ingen laddad händelse utan något helt naturligt – vilket det är.

 • C
  29 augusti, 2013 at 23:28

  Väldigt, väldigt svårt att ta denna kommentar seriöst då du använder en sådan terminologi. ”Peddon” och ”pedofilplaner” och att pedofiler borde skjutas…

  Tankar som inte borde existera bland intelligenta och civiliserade människor, enligt min åsikt.

  Sjukt att det än idag finns ett ämne, pedofili, som är så laddat att det knappt är tillåtet att prata om.
  Förutom om man önskar dem död eller ”livslång, daglig tortyr”, vilket tydligen är helt acceptabelt.

  Utnyttjande av barn är inte okej eller friskt på något sätt, men pedofili är inget man väljer, utan något man föds med. Precis som hetero- eller homosexualitet, och alla andra sexuella läggningar.

  Majoriteten pedofiler vill inte någon illa och gör därför aldrig något för att uppfylla sina fantasier, utan lever istället ett hemlighetsfyllt liv hatande sig själva då de flesta av en ’socialt acceptabel sexual läggning’ aldrig skulle ha förståelse för en pedofil.

  T.ex. i Tyskland har flera hundra pedofiler sökt sig till kliniker som erbjuder vård för dem, men hur ska pedofiler någonsin våga tala om sitt tillstånd eller våga söka hjälp för att inte skada någon med sådana människor som ni? Är dödande och hat bättre lösning till problem än förståelse och vård? Heck, någon kommer antagligen att ge sig på mig för denna kommentar. Bara för att jag inte önskar någon människa varken död eller tortyr.

 • C
  29 augusti, 2013 at 23:30

  Tankar som önskar död eller tortyr till en människogrupp borde inte existera bland intelligenta och civiliserade människor, enligt min åsikt.

  Sjukt att det än idag finns ett ämne, pedofili, som är så laddat att det knappt är tillåtet att prata om.
  Förutom om man önskar dem död eller ”livslång, daglig tortyr”, vilket tydligen är helt acceptabelt.

  Utnyttjande av barn är inte okej eller friskt på något sätt, men pedofili är inget man väljer, utan något man föds med. Precis som hetero- eller homosexualitet, och alla andra sexuella läggningar.

  Majoriteten pedofiler vill inte någon illa och gör därför aldrig något för att uppfylla sina fantasier, utan lever istället ett hemlighetsfyllt liv hatande sig själva då de flesta av en ’socialt acceptabel sexual läggning’ aldrig skulle ha förståelse för en pedofil.

  T.ex. i Tyskland har flera hundra pedofiler sökt sig till kliniker som erbjuder vård för dem, men hur ska pedofiler någonsin våga tala om sitt tillstånd eller våga söka hjälp för att inte skada någon med sådana människor som ni? Är dödande och hat bättre lösning till problem än förståelse och vård? Heck, någon kommer antagligen att ge sig på mig för denna kommentar. Bara för att jag inte önskar någon människa varken död eller tortyr.

 • Amanda
  29 augusti, 2013 at 23:59

  Wow. Ovanligt. 98 % av alla sexbrott begås av män. Tycker både män och kvinnor som sysslar med sådant borde få vård.

 • Emma
  30 augusti, 2013 at 01:03

  En sådan här kommentar behövdes. Blir så trött på alla fördomar och accepterade mordhot. Blir även trött på hur ofta man själv blir anklagad för att vara pedofil för att man inte önskar död åt oskyldiga människor.

 • Carrie
  30 augusti, 2013 at 05:13

  Jag tycker nog inte att det gör något om man skriver ”peddon” istället för pedofiler. Sen tycker jag nog också att Wow ger uttryck för en naturlig reaktion när hon skriver att man kan först bli frustrerad och arg och vilja sätta ett skott i pannan på hela bunten. Så känner många föräldrarna. Jag personligen klarar inte av att gå in och läsa pedofilernas tips och tricks som de delar med varandra på forum som flashback. För mig räcker det att känna till detta och varna sina barn på ett sansat sätt. Önskar inte död och livslång tortyr åt någon men är fortfarande en människa med känslor och kan bli väldigt illa berörd av pedofilibrott. Pedofilplaner finns ju och smids konstant så förstår inte varför man inte skulle bli tagen seriöst för att man skriver så? Känner inte heller till den korrekta benämningen för pedofilplaner men jag förstår vad hon menar och för mig är det det viktigaste. Kanske bara är jag som känner att skydda barnen har blivit en andrahandsprioritering för somliga människor. Förövaren lider ju av en sexuell avvikelse och ger bara efter för sina naturliga drifter. Det viktigaste blir att skydda pedofilerna från dessa monster som vill skada dem. Pedofilernas Rätt I Samhället osv. Nä, ska droppa det här nu. Det är alldeles för stort.

 • Tom
  30 augusti, 2013 at 06:14

  ”Sluta vara så naiva o tro att barn ljuger … har 4 st inget av mina barn har ljugit och vet ni inte ens nu när den äldsta är 11 så ljuger h*n inte .”

  Vad är det du försöker skriva här? Har du fyra barn som alla har blivit antastade? Eller har du fyra barn som aldrig (vilket inte stämmer) ljuger?

 • paula
  30 augusti, 2013 at 07:33

  Du e ju sjuk i huvudet … nej mina barn har aldrig blivit antastade, och mina barn ljuger inte, de har ingen anledning till att ljuga, de vet att sannigen alltid kommerffram så bättre å säga som d e m en ggn …

 • Tuss
  30 augusti, 2013 at 08:29

  Vad har det med nåt att göra??

 • Tuss
  30 augusti, 2013 at 08:37

  Tycker alltid det är obehagligt när folk vill mörda, lemlästa och tortera pedofiler. Det gör liksom ingen nytta. Och var drar man gränsen? Vem bestämmer gränsen? Gäller det bara pedofiler? Eller även våldtäktsmän? Mördare? Rattfyllerister som råkar ha ihjäl nån? Nej, jag tror inte på att ta lagen i egna händer. Det skulle bara sluta illa.

 • Linda
  30 augusti, 2013 at 10:23

  Du väljer att tro att dina barn aldrig ljugit för dig.

 • Linda
  30 augusti, 2013 at 10:26

  Tragisk du är Gunnar

 • C
  30 augusti, 2013 at 11:09

  +1

 • starstruck
  30 augusti, 2013 at 11:27

  och?

 • starstruck
  30 augusti, 2013 at 11:28

  whatever

 • Louise
  30 augusti, 2013 at 12:04

  Är det Katrinz ”extrabarn” eller vad man ska kalla det? Har ingen riktigt koll på vem Nova är men är nyfiken på om det är du. 🙂

 • Maria
  31 augusti, 2013 at 13:34

  Informativt och lärorik text,tack!

 • Frillan
  31 augusti, 2013 at 18:53

  Du är en vidrig, naiv och dum människa.
  Givetvis finns det kvinnliga pedofiler, givetvis behöver sexuella övergrepp inte enbart vara penetration – fattar du inte det är du så dum så klockorna stannar. Du skriver så jävla okänsligt och okunnigt om det här ämnet – tänk på läsare som faktiskt kan ha blivit utsatta av en kvinnlig pedofil. Är de mindre utsatta för att hon inte kan penetrera dom på samma sätt som en man?
  Att jämföra det med Ringo är också så jävla efterblivet – du vet väl själv om det är gränsöverskridande (vilket det givetvis inte är) – sluta spela dum.
  Varför ska du skriva klumpigt och nedrigt om saker du uppenbarligen inte fattar någonting av, fortsätt att berätta om din vardag och ge recept – ge dig inte in i debatter där du har NOLL kunskap.

 • E
  3 september, 2013 at 03:59

  Grymt bra skrivit!!!

 • Victoria
  16 augusti, 2014 at 09:16

  Hur gamla är ni? Är ni inte vuxna? Jag är 14 år och jag tycker det är ni som är sjukt omogna och elaka mot Katrin om det är så den här bloggaren heter:) hon har väl rätt att säga och skriva vad hon tycker utan att ni Vuxna ska börja hata? Jag trodde det var vuxna som var emot internethat? Jag kanske har fel? Men det är Lungt då kan jag föra det vidare att ni ”vuxna” är haters och så sätt & vis mobbare, vi ska ju se upp till er? Eller Har jag fel?

 • Victoria
  16 augusti, 2014 at 09:17

  Nu var det här typ förra året, men tänk er för. Ojoj uppläxad av en 14:åring

 • Daniel
  9 juni, 2016 at 05:03

  En kompis till mig som pluggade till Polis hade en pärm ,med studiematerial hemma. Det var rekonstruktioner av autentiska fall, och de poliser och blåljus-personal som var med om fallet rekonstruerade vad de hade sagt, så noga de kunde minnas, så att de blivande skulle få läsa om olika fall. Jag läste mycket i den pärmen när jag var hemma hos honom, namnen på personerna är ändrade såklart, och oftast nämns det inte VAR det skedde. Det här faller dök upp i huvudet på mig nu: En pojke på ett Dagis hade börjat gå runt och smeka alla möjliga i dagispersonalen över deras rumpor, utanpå deras byxor alltså. Och det var inte bara den dagen utan varje dag när pojken var tillbaka på Dagis så fortsatte han smeka de vuxnas rumpor. Självklart anade personalen oråd, att nånting pågick i pojkens hem, så de kontaktade Polisen som kom och hämtade pojken till en läkarundersökning. Läkaren klädde av pojken naken. Polisen sa åt honom att INTE röra pojken föränn poliserna topsat munnen och ändtarmen i jakt på eventuella kroppsvätskor som inte var pojkens kroppsegna, de lade topsen i en bevispåse som skickades till SKL, tror de topsade pojken utvändigt också lite överallt, minns inte exakt. När poliserna hade tagit proverna de ville, så undersökte läkaren pojken från topp till tå. En sån där smal lampa med förstoringsglas som vårdpersonal har när de undersöker hörselgången på folk, förde läkaren försiktigt in i anus, även något av sina fingrar undersökte han samma hål med. Läkaren kunde inte hitta NÅGOT som tydde på penetrering, inga ”vanliga” misshandels-skador heller, typ blåmärken. Men frånvaron av fysiska skador utesluter ju inte sexövergrepp. Polisen hade redan innan ankomst till läkaren ringt en av sina pedofil-experter som var på väg dit från en annan stad, de beslagtog pojkens kläder och lade i en bevispåse. (minns inte om han hade blöja?)

  Så anlände pedofil-experten, (FY FAN VILKET JÄVLA OBEHAGLIGT JOBB DET MÅSTE VARA FÖR HONOM! Men det är ju för en God saks skull) Han frågade hur pojken reagerat på undersökningen av ändtarmen, om han blev rädd och skrek eller grät när de var i ändtarmen, men inga såna reaktioner, pojken var helt lugn, verkade mest nyfiken på det som låg på läkarens bord. Sen plockade pedofil-experten fram sin specialist-kompetens (FY FAN, JAG MÅR DÅLIGT NÄR JAG SKRIVER DET HÄR, MEN JAG ANSER ATT DEN HÄR STORYN MÅSTE FRAM TILL ALLMÄNHETEN. INTE MINST TILL DE SOM GNÄLLT OCH TJAFSAT HÄR.) Pedofil-experten höll pojken i olika ställningar, lät honom stå och gå och krypa, medan experten tryckte sin höft mot pojkens stjärt, i alla möjliga vinklar. Den här experten hade sett så många sexutsatta barn så han visste vilka typiska rörelser och reaktioner de barnen brukade reagera med i typ 90% av fallen. Men den här pojken visade inga såna karaktäriska reaktioner. jobb, om det hade varit så att pojken blivit utsatt för det dagispersonalen och vi också hoppades inte var sant, då hade vår barnsex-expert med minst 97% säkerhet sett väldigt specifika tecken på pojkens beteende, vår expert sa slutligen ”Jag är 110% säker på att pojken inte utsatts för något övergrepp, varken av föräldrarna eller andra vuxna”

  ”Jag kom på en sak”, sa den ene Polisen ”Min son Sebastian som är 11 år nu. När han var ungefär lika liten som den här pojken. Då brukade han härma sånt han såg på TV, t.ex. nån som gick och slog med lie, då gick han runt och hade en ”luft-lie” i händerna som han gick runt och slog med.”.. och den gången det var nåt natur program från Antarktis med pingviner, gick han runt och ”var pingvin” gick precis som de, och så sprang och tog sats och gled på magen som pingviner gör på isen. Tur att han hade långärmade myskläder på sig, annars hade han fått skrubbsår när han gled på parkett-golvet, han gled en bra jävla bit sträckan han gled var längre än han själv, och jag och Monica satt i soffan och tjöt av skratt. När Sebastian lekte dom grejerna han såg på TV:n, då var han HELT inne i sin egen värld, han var inte kontaktbar, han stängde av hörde inte vad jag och Monica sa till honom, han stängde av oss helt.

  Jag har sett fler barn i den åldern bete sig exakt likadant. Och det var det som slog mig: Den här grabben han kanske hade sett nåt program från nån bondgård, nån som gick runt och klappade hästar, eller så som dom gör när dom sätter sig och ska mjölka en ko,då brukar de ge kon ett mjukt men ändå tydligt slag med handflatan i sidan på kon, och då vet kon att det är mjölkdags. Han kanske lekte att han var en bonde med djur, att det var DET han lekte när han klappade personalens rumpor. Redan på morgonen åkte vi till dagiset och samlade alla i personalen och berättade att vi utrett fallet, med en läkare och en av våra poliser som är expert på pedofiler och deras övergrepp, och att den somatiska läkarundersökningen, och pedofil-expertens undersökning av pojkens beteende visade med 120% säkerhet att pojken INTE har blivit utsatt för något sexuellt, varken av sina föräldrar eller andra vuxna. Vi sa att vi skickat DNA från pojken till SKL, men vi visste redan nu att de inte skulle hitta nån sperma-DNA. Att han klappade personalen på baken har vi en teori att pojken sett på TV när de klappar djur på en bondgård eller nåt, och då har han lekt att han är den där bonden på TV. Det är en teori, det kan vi inte bevisa, men VAD det än är som fått pojken att gå runt och klappa er på baken så har det INGET med något övergrepp att göra.

  Personalen var jättelyckliga att höra att det var ”falskt alarm” men de mådde fruktansvärt dåligt när vi berättade om vår pedofilexpert, att han har sett så många sexuellt utnyttjade barn så han vet att dryga 90% av alla dessa barn visar upp ett väldigt specifikt beteende när han ”testar dom”. Vi behöver inte gå in på detaljer vad det är för sorts tester han gör för då kommer ni att må dåligt.

  ”Ja, FY vilket obehagligt jobb!” Men vad bra att såna med hans yrke finns! sa en av dagisfröknarna ”så att vi kan få fast såna monster, och samtidigt fria oskyldiga”
  Han är ju väldig van och har väldiga filter i sina känslor som han kan slå av och på. förklarade vi Men han är definitivt inte avtrubbad. Varje gång hans tester bekräftar att barn ÄR utsatta för sexuella övergrepp så måste han träffa proffs för debriefing samma dag.

  Men DEN HÄR gången så behövs ingen debriefing. Grabben är tillbaka i morgon. Vi tänkte att vi kom hit så tidigt vi kunde nu på morgonen, för att ge er det lättande beskedet, och så tänkte vi också att ju förr ni får reda på att ingen gjort grabben illa desto bättre förebygger vi att rykten om det här dagiset och de vuxna i pojkens närhet börjar cirkulera.

  ”Men även fast det inte var nåt som låg bakom det här så måste ni ju se till att han slutar att klappa er på baken, det är ju inte acceptabelt att han fortsätter göra så. Han är ju ändå så gammal att han förstår när ni förklarar att så där får man inte göra.

  Vi reste oss upp och gick mot ytterdörren. ”Ni får säga åt honom att bonden vill ha sina kossor ifred.!” och de skrattade hjärtligt