Okategoriserade

ANNONS: DELTAGARE TILL TV-PROGRAM

VI SÖKER HÄRLIGA DUOS (25-45 år) TILL SVT-PROGRAMMET

KAN DU SLÅ EN PENSIONÄR?

Vi söker två kollegor, kompisar, kärlekspar, syskon, far och dotter etc.

Ni är medvetna om att ni lever ett ganska ohälsosamt liv, ni äter fel mat och rör på er alldeles för lite eller kanske röker för mycket? Kanske hinner ni inte laga en ordentlig middag på kvällarna och köper istället snabbmat på vägen hem eller småäter under hela dagen och unnar er lite väl mycket under fredagsmyset?  Kanske vet du inte ens varför huvudet alltid börjar värka runt 15-tiden och du blir förkyld orimligt ofta?

Med hjälp av två inspirerande pensionärer har ni chansen att ta första steget mot ett längre, hälsosammare liv som passar just er – och tro det eller ej, det kommer att vara roligt!

Känner ni att denna beskrivning passar in på er, så ta chansen att vara med på ett otroligt roligt äventyr och maila till: [email protected]

You Might Also Like

 • Börje
  30 januari, 2013 at 10:50

  Jag är en inspirerande pensionär (förtidspensionär) och jag ställer gärna upp och får rätsida på ungdomen! Fredagsmys – vilket jävla trams! Skulle jag vuxna människan plötsligt sitta här och mysa på beställning en gång i veckan? Jag har börjat var dag med en rejäl portion havregrynsgröt och ett glas nyponsoppa och det är det bästa tricket för en välbyggd, muskulös bringa. Biffen kallade de en i lumpen, minns jag och det namnet det hängde kvar. Tack vare gröten säger jag. Jag hör av mig om det här.

 • anonym
  30 januari, 2013 at 11:05

  Tänker du och Bingo anmäla er!!!

 • Lovisa
  30 januari, 2013 at 13:34

  Vet du hur många sockerbittar innehåller nypponsoppa? Vet du hur gröten påverkar din kropp? Alvarigt talat – titta lite närmare på det och om du är så stark och frisk – varför förtidspension?

 • Lovisa
  30 januari, 2013 at 13:35

  det handlar snarare om sådana som du – fundera lite – kanske det är just set du behöver?

 • Börje
  30 januari, 2013 at 14:15

  Jag jobbade som kirurg och fick höra att jag inte borde snusa under arbetstid. Men så gjorde jag det i alla fall och så gick det som det gick (inte så bra).
  Finns inga sockerbitar i min nyponsoppa. Kör egna nypon i mixer varje morgon. Har funkat lysande i alla år.
  Ps. Dra inte in havregrynsgröten i det här!

 • Lo
  30 januari, 2013 at 16:12

  Lovisa du borde koncentrera dig mer på din stavning…

 • SweTex
  30 januari, 2013 at 19:07

  Varför skulle jag vilja slå en pensionär? Dom har det tufft nog ändå och har förtjänat att få lite lugn och ro, inte att bli misshandlade.

 • Börje
  30 januari, 2013 at 21:53

  SweTex är den enda med nissar som förtjänar att kalla sig för tomtar bakom hjärnbarken på den här bloggen. Men eftersom det nu tyvärr är som så att jag ska bli pensionärskändis på Stv så får jag tyvärr ryta åt – vi är inga mähä. Vi kan klå vilket dunigt yngel som helst. En gång i framtiden kommer detta att vara en självklarhet på samma sätt som folk snackar om ”vintage” idag. Gammalt är bra och kommer alltid igen (när man minst anar det). Lite som manchester. Går aldrig ur. Sådär nu har jag sagt mitt. Dags för en pilsner säger jag.

 • SweTex
  30 januari, 2013 at 22:39

  Tack för tillrättavisningen, Börje, den förtjänade jag. Men ta det lite lugnt med pilsnern och gör som jag…Bli hög på jesus! Billigt är det också.

 • Börje
  31 januari, 2013 at 00:05

  Oroa dig inte för min alkoholkonsumtion, jag är hälsan själv. Brukar vara ute och leta vilddjur och åka scooter över bergen på helgerna. Det är min melodi. Nu är jag visserligen skåning, vilket jag får erkänna försvårar ett och annat, men som jag tidigare sagt – principer. Det är det det handlar om. En pilsner nu och då lättar perspektiven.

 • SweTex
  31 januari, 2013 at 00:42

  Jag var med i Malmö Scooter Devils på 90-talet, vilket sammanträffande. Det blev ju inte mycket scooteråkning, av skäl som du nedan antytt, vi träffades mest på helgerna och snackade skit och tittade i scooter-tidningar. Det var en härlig tid. Tar mig nog också en pilsner.

 • SweTex
  31 januari, 2013 at 00:42

  nedan=redan