Okategoriserade

Andra podden

Jag minns inte om jag berättat för er att vårt andra poddavsnitt lades ut i fredags? Jag vet att jag skrev det på instagram men gav jag er länken här? Jag gör det nu i alla fall. Här har ni podden på nätet.

podden1

Nu ska jag iväg och spela tennis. Jag börjar känna mig som en hollywoodstjärna som lägger mest tid på min träning. Yogade imorse, nu tennis och ikväll ska jag springa med tjejerna. Vi ska springa banan för Vårruset. Så att vi vet hur den ser ut. Hoppas inte att det är en massa backar.

Okej, nu drar jag.

You Might Also Like

 • Vill bara påpeka
  19 maj, 2014 at 10:19

  Jag garvade som fan när jag lyssnade på första podden. Av den anledningen var förväntningarna rätt höga när den andra skulle komma. Men njaa.. ni lyckades inte fånga mig likadant den här gången. Man fick lite hybrisfeeling från er båda, och det gjorde att det blev ganska ointressant rakt av.

  Ni brukar vara så innerliga och underhållande, båda två, men det blev pannkaka här, faktiskt. Det ska till en förjäkla rolig start på tredje podden för att jag ska fortsätta lyssna. Men det fixar ni! Jag hoppas det i alla fall!

 • Linda
  19 maj, 2014 at 11:01

  Är det meningen att ni ska svara på frågorna ni får eller är det meningen att ni bara ska spåna runt ett ämne. För det känns inte som om att det kommer några svar och när det gör det känns det som om ni missuppfattat frågan eller snurrat bort er helt med massa snack om annat. Första podden var dock underhållande.

 • Cissi
  19 maj, 2014 at 11:40

  Tyckte också 2:an var skitdålig. Ungefär som ”Bullen” på tv men inte i närheten av kvalitéen. Är det för fjortisar eller vilka är målgruppen?

 • Me
  19 maj, 2014 at 12:27

  Smart att lägga 3 pass på samma dag. Du lär orka ca 2 veckor i det tempot :p

 • Annika
  19 maj, 2014 at 12:37

  Då kan du väl briefa om hur banan ser ut sen då?

 • bettan
  19 maj, 2014 at 12:43

  Hur är det med minnet!!!!!!!!!!!

 • bettan
  19 maj, 2014 at 12:48

  Dålig. Du pratar så konstgjort. Låter som om du läste innantill. Och så har du en förfärlig dialekt, men det kan ju inte du hjälpa!!!

 • Fia
  19 maj, 2014 at 13:12

  Du är ju helt FÖRRYCKT med ditt tränande! Du måste verkligen vara DESPERAT för att gå ner i vikt!.Tycker nästan synd om dig.

 • kia
  19 maj, 2014 at 13:23

  Ja, så FLUMMIGT!!!!

 • Marianne
  19 maj, 2014 at 13:23

  Och där var du igen…

 • Marianne
  19 maj, 2014 at 13:24

  Och där…

 • Marianne
  19 maj, 2014 at 13:24

  Och just det, Fia brukar du kalla dig ibland.

 • Marianne
  19 maj, 2014 at 13:25

  Tycker du det Kia/Fia/bettan?

 • LI
  19 maj, 2014 at 13:47

  Kära ni som kommenterar: Låt Katrin ta sin kamp som hon vill och i den takt hon vill!

  Vill Katrin träna, vill Katrin äta LCHF, vill Katrin göra si och vill Katrin göra så, låt henne för katten göra det HON vill!

  Larvpottor är ni hela bunten som skriver!

  Jaja, jag skriver ju precis NU själv 🙂 Men jag försöker vara tolerant/empatisk/icke-hatande mm mm.

  Katrin lever sitt liv precis som hon själv vill och valt och som hon gör … bara för er att suga i sig det ni kids som skriver.

  Jag har f-n aldrig sett en så ärlig blogg som Katrins, never ever.

  Hon skriver massa, hon blottar sig vansinnigt mycket, hon visar sin härliga familj med alla 3 barnen och så, naturligtvis Bingo.

  Inget djäkla tjafs om snyggo-jag som vi kan se i de allra flesta bloggar!

  Inga djäkla hårtofsar, inga massa modekläder för barnen, bara en helt vanlig familj som ärver kläder efter varandra, köpa nytt, haaaa, det är nog inte första prio för Katrin och Bingo, de satsar på det som jag varit med om, allt går utan massa 100000 sek liksom bara för att så ska det vara.

  Familjen Rimer – Zytomierska = raka rör och massa kärlek.

  Och, don`t try, jag heter inte LI och min mail (om någon får upp den) stämmer inte 🙂

 • LI
  19 maj, 2014 at 13:52

  Jag kan tillägga:

  Finest.se gjorde världens fegaste drag när de ”kickade” (okej, enligt ”chefredaktör” i samförstånd med Katrin ), Katrin är solklart inte dum i skallen som många bloggare på Finest är.

  SO, go for it Katrin! De sumpade bästa bloggaren i landet!

 • Sara
  19 maj, 2014 at 14:10

  Vissa av frågorna ni får in är väl inte så kul att lyssna på medan andra är lite mer crazy. Men det som gör det hela är era egna ”frågor/påståenden” om ert liv tillsammans. Jag skrattar så jag nästan grinar för det är som taget ur mitt liv med min sambo. Vi har samma diskussioner om gnat-tjat rösten och att jag vill planera saker medan han vill ha helgen helt fri och spontan. Har precis mailat sambon länken till podden så nu får vi se vad han tycker. Det enda jag saknar är att ni lägger upp podden för android på typ radio play eller nåt så man kan prenumerera/hitta den lättare 🙂

 • jo
  19 maj, 2014 at 14:40

  Såg fram emot er podd eftersom jag kände att ni har alla förutsättningar för att den skulle bli bra, dvs många och starka åsikter, starka och olika personligheter, inte är en typisk kärnfamilj eftersom Bingo har tidigare barn osv. Tyvärr blir det mest barnsligt och känns inte intressant för någon över 22. Fasen, ni som har så mycket normala ”småbarnsfamiljekonflikter”, ta upp det! Respekten för varandra, vilka krav kan man ställa, vad är era ”deal breakers” osv. Liksom ”terapia er” i podden, det skulle ge mig som lyssnare massor!!

 • Isabell
  19 maj, 2014 at 15:10

  Vårrusets bana i Stockholm är inte backig, lite nivåskillnader men absolut inte jobbig! Dock kan ni nog få svårt att provspringa då banan går på vanlig bilväg (smitvägen från Ropsten till Universitetet) vilken brukar vara ganska trafikerad på vardagarna. Den stängs ju av för biltrafik vid tävlingen…Lycka till!

 • Excessive
  19 maj, 2014 at 18:34

  Aaaa lite långa svävningar men det gör inget…..skulle gärna o mycket hellre SE er när ni har podden. Kör ” tv” NU!

 • camilla
  19 maj, 2014 at 19:39

  Ha ha…klockrent Marianne..du slog verkligen huvudet på spiken!!ja. Tjejen är som en böld i. Arslet! !

 • Karinas blogg om lampor
  20 maj, 2014 at 11:18

  Haha jag ÄLSKAR eran podd! Det enda dåliga är att den kommer ut för sällan hehe. 🙂

 • M
  20 maj, 2014 at 13:57

  Intressant ämne ni tar upp gällande städning. Varför är det alltid KVINNORNA det skylls på att männen inte kan bidra i hemmen? Det är KVINNAN som ska gå i terapi och det är MAMMANS fel att snubben inte kan städa?! Jag blir så otroligt less. När ska männen ta sitt ansvar?

 • Bea
  20 maj, 2014 at 18:46

  Måste säga att jag älskar er podd! Verkligen skitbra.
  Läs gärna min blogg där jag skriver om min graviditet efter en lyckad IVF behandling. 🙂