Okategoriserade

Alla vill fly vissa dagar

Alltså inte för att engagera er allt för mycket i mina problem men lite vet jag att flera av er gillar att vara involverade så jag ska tala kort om det här som tynger mig. Mitt allra största problem i mitt liv. Jag har inte PMS. Jag kom just på det. Jag vet inte vad jag har men det är inte så att alla de här hemska symptomen kommer innan mens som de borde göra om de ska kallas PMS, de kommer prick en vecka efter första mensdagen. Alltså jag har mens i några dagar, sen har jag det lugnt i ett par dagar och sen smäller det. Jag är så nere och deppig och tappar helt livslusten i flera dagar. Det är väldigt svårt för mig att bita ihop de här dagarna kan jag säga och nu är de just förbi. De senaste sex dagarna har jag bitit ihop för alla förutom Bingo. Någon måste ta min skit och det blir tyvärr Bingo för ingen annan skulle tolerera det. Folk skulle säga upp bekantskapen med mig om jag verkligen visade mitt sanna jag men Bingo står ut. Jag skäms när jag tänker på hur otrevlig jag är mot honom under dessa dagar men jag klarar liksom inte av något annat. Ringo får också ta ett och annat. Det är liksom inget daltande under dessa dagar. Men mycket oftare ”ja” till glass och sockerbomber för att jag inte pallar ta fajten när jag mår så här. Ta klubban bara ta den och sluta tjata. Det är vad jag känner. Så kör jag barnflicka till Rambo för hans krav är omöjliga att palla utan att jag börjar lipa…Alltså det är ju bara att bära runt på honom men det går inte det heller. Gud vilken jävla morsa jag är jag hör hur det låter men det är så jävla hopplöst. Jag har börjat ta omega3 – kapslar nu. Försöker verkligen att sköta det men det är svårt för jag glömmer dem hela tiden. Och Levaxinet glömmer jag också.

Runt den andra augusti ska jag ha mens igen och den här gången ska jag tänka på om jag känner mig depp innan mens OCKSÅ, men det kan väl inte vara möjligt att jag ska ha två depp-perioder per månad. Jag kommer aldrig att ta lyckopiller så ni kan bara släppa det rådet.

Såg ni filmen på expressen när Persbrandt snortar kola? Vet expressen att han har barn i den mest kritiska åldern? Jag tycker att det är uselt att utsätta barn för det här. Och vad får expressen ut av att lägga ut den här filmen? Klick kanske. Dåligt enligt min mening. Stackars barn. Jag vet när någon skriver något om Bingo som Nova ser. Hur ledsen hon blir. Det var någon som skrivit att Bingo är ful för inte så länge sen. Hon var så ledsen då minns jag… Tänk en sån här film för ett barn att behöva se på och höra om från kompisar i skolan. Hemskt.

Sen tycker jag såklart att det är larvigt att skydda sig med att han har en sjukdom för jag känner flera personer som har den sjukdomen men inte fan gör de bort sig på det här sättet för det så det kan jag känna är nonsens. Att Mikael Persbrandt är en tönt råder inga tvivel om såklart, sluddrar och dregglar att nån kriminell snubbe får respekt om han slår en polis, men herregud hur gammal är han 13 eller? Sjukt också hur han dra i sig lina efter lina och ändå ramlar runt, sluddrar och hänger med huvudet som en dyngpackad människa. Blir man inte skarp och klar på kokain? Va sluddrar han för? Dålig kola kanske. Men usch så hemskt av expressen att lägga ut det här jag blir illa berörd. Han måste ha tackat nej till intervjuer eller varit otrevlig mot någon reporter som nu ser chansen i att hämnas… Jävla apor. Allesammans är jävla apor. Fast vem vet Micke P kanske är bipolär på riktigt och då har jag viss förståelse för att han vill fly verkligheten med hjälp av droger för man tänker inte rationellt när man mår dåligt psykiskt. Men skulle jag ta droger med kriminella/främmande människor om jag var lika känd som Micke P för att fly? Han måste ju vara korkad som bara fan. Varför inte göra det med sina närmaste vänner och ha garanti för att ingen jävel kan filma spektaklet åtminstone? Tänka på barnen kan han väl göra. Jag skiter verkligen i om han knarkar, super och ligger runt. Låt han göra vad han vill med sitt liv men hans barn behöver ju inte dras ner i hans skit. Jag utgår från att Sanna lämnat honom för länge sen. Annars är ju inte hon så smart hon heller.

You Might Also Like

 • Irene
  17 juli, 2014 at 23:46

  Jepp har undrat länge om micke och sanna är ihop?

 • Mari
  17 juli, 2014 at 23:46

  kan inte doktorn hjälpa dig så du slipper må så dåligt under den perioden i månaden ? Hoppas på det bästa för er alla.

 • Eva-Lena
  17 juli, 2014 at 23:56

  Läs den här boken så lär du hitta långsiktig hjälp utanför antideppressivtablett-träsket. Obs! Ej sponsrad, ej reklam, bara ren och skär omtanke från en som fått hjälp och mår bra hela månaden numera.

  ”Kaos i kvinnohjärnan” av Mia Lundin (handlar om att balansera vår hormoner på rätt sätt i olika åldrar)

 • Bella
  18 juli, 2014 at 00:26

  Katrin. Du ska inte må så dåligt när du har fått din mens. Jag tycker att du ska uppsöka läkare och undersöka vad det beror på. Kanske brist på något hormon eller annat. Jobbigt för dig själv och hela din familj.

 • Erica
  18 juli, 2014 at 00:52

  PMDS.
  det är förjäkligt. Antingen äter man speciella tabletter för kvinnor som hjälper superbra.(premalex) Nackdelen är att sexlusten försvinner och du blir torr som en kratta. Eller så är det som det är.
  Jag måste sluta. Går ju inte att vara utan sex!

 • Ardita
  18 juli, 2014 at 00:59

  Vem bryr sig om din mens seriöst, barn dör i Gaza o nu skriver om din jävla mens.

 • filli
  18 juli, 2014 at 01:07

  Ardita, det var verkligen en intelligent kommentar. Så du menar att det endast är döda barn i Gaza som är problem..?

 • svalan
  18 juli, 2014 at 01:12

  http://www.tv4.se/efter-tio/klipp/karin-adelsk%C3%B6lds-pms-orsakade-utmattningsdepression-2449097
  sök på Karin Adelsköld, hon har/hade symtom som du.

 • -B.
  18 juli, 2014 at 01:29

  Levaxin är bokstavligen ett livsviktigt hormon som håller igång ämnesomsättningen men som påverkar hela kroppen.

  Jag antar att det är hypotyreos som du tar Levaxin för.

  Läs på om hypotyreos! Där kommer du finna ALLA svar du söker. Hypotyreos är en HORMON-sjukdom och sköts av Endokrinologen. Boka tid, ta prover och BEGÄR ut dina provsvar!

  Du ska begära att få ta TSH, T3, T4, TPO-antikroppar, kolla kortisol-nivån samt se hur din B12 ligger.

  Det finns MASSOR att göra! Man har rätt att höja sitt Levaxin ända till TSH:t ligger nere på 0.03. Under det riskerar man hjärt och kärl-symptom så det rekommenderas inte.

  Hur som helst: vårdcentrals-läkarna är inte så insatta, så de går endast efter referens-ramarna, medan en Endokrinolog kommer att säga det jag skrev: ”Du har möjlighet att höja Levaxinet utefter ditt mående ner till 0.03. Många i din situation mår nämligen bra att ligga på ett pressat TSH.”

  Läser du på Sköldkörtelföreningen:
  http://www.skoldkortelforeningen.se/sjukdomsfakta/hypotyreos/symptom

  Eller går med i någon grupp på Facebook: ”Sköldkörtelföreningen” eller ”Eva Renners Sköldkörtelforum”. Där kommer du kunna läsa om folk som är gamla i gemet med denna sjukdom. Det finns vissa som ej svarar på Levaxin och behöver Lio, det finns många som lägger om kosten för att förbättra sin sjukdom (många äter LCHF). Eva Renner är lite av en kost-guru som lyckats ”äta sig medicinfri” och arbetar nu med detta.

  Du kommer bli rejält inspirerad kring hälsosam kost om inte annat, samt sjukt bra tips som gör att du går ner i vikt fortare på naturlig väg. För har du en hormonsjukdom så kan du inte jämföra dig med någon annan vikt/träningsmässigt.

  Om du har för låg dos Levaxin så spelar det ingen roll HUR mycket man bantar eller HUR mycket man tränar – det går ej att gå ner i vikt om dina hormoner har satt din kropp på ”spara allt som går-läge”.

  Dina problem är sjukt vanliga på dessa sidor, tyvärr pratas det inte mycket om sjukdomen trots att den är så vanlig.

  Vad har du för dos på Levaxinet? När tog du prover sist? Hur låg de?

  Jag har hypotyreos och när jag fick träffa en Endokrinolog så sa han just det jag skrivit här ovan till dig. Han sa även att man ej får slarva med Levaxinet då man blir tidigt dement samt dör en för tidig död om man går tex ett halvt liv med obehandlad hypotyreos.

  Det finns även en ärftlig faktor, så har du svårt att motivera dig själv för att ta tag i detta så tänk på dina barn. De kan ärva hypon av dig och då tjänar de enormt på att ha en mamma som snappar upp symptomen i tid.

  Ta hand om dig!
  Mvh

 • bosse
  18 juli, 2014 at 06:23

  Du lider helt klart av psykisk ohälsa inse det. om du vill hs hj

  Du lider helt klart av psykisk ohälsa!. Sök hjälp. Annars får du skylla dig själv. Du har ju sjukdomsinsikt. Och Mikael Persbrand hmmm…..

 • lillan
  18 juli, 2014 at 06:37

  Varför vill du inte ta antidepressiva. Är du rädd för att svälla upp, som kan vara en av biverkningarna!!

 • Natascha
  18 juli, 2014 at 06:51

  Hon tvingar inte dig att läsa hennes blogg. Det finns säkert massor att läsa om barnen i Gaza (hemskt tragiskt) – gör det istället.

 • Bo
  18 juli, 2014 at 06:57

  Utmattningssyndrom!!??!!?

 • Patricia
  18 juli, 2014 at 07:05

  Prova bidrottninggele!! Det balanserar upp hormonerna.

 • Susann
  18 juli, 2014 at 07:40

  Riktigt bra svar

 • Jag
  18 juli, 2014 at 08:32

  Va skönt att du talar rakt ut om hur du mår, för det gör vi alla på olika sätt, vissa dagar är bara pest vissa är strålande det går upp o ner….
  Man skall försöka att hitta svar på varför man mår som man gör…du är nu med små barn och vad det innebär plus allt annat som pågår i livet, och det är inte lite(tror jag)
  Ser jag…

 • minna
  18 juli, 2014 at 08:49

  Skvallerkärring!!!!!!!!!

 • eric
  18 juli, 2014 at 09:02

  Men du är smart,som inte söker hjälp?. Snart orkar väl inte Bingo längre!!

 • Anonym
  18 juli, 2014 at 09:39

  Snacka om att kasta sten i glashus Katrin!
  Först är det så synd om barnen när det skrivs negativt om deras föräldrar. I nästa mening totalt sågar du Mikael P. Vad tror du hans barn tycker om att läsa det om sin pappa?

 • ina
  18 juli, 2014 at 09:54

  Ja, hur tänker hon???

 • Maja
  18 juli, 2014 at 10:38

  Håll inte på att mixtra med skit på egen hand.
  Se för det första till att ta dina ordinerade mediciner.

  Och sök sen hjälp!

 • nattviolen
  18 juli, 2014 at 10:48

  Vad vinner expressen på att visa en TRE år gammal film. Och vad vinner Du med att hänga på……..

 • Jennie
  18 juli, 2014 at 10:48

  Hårmineralanalys. Bästa sättet att få svar på vad som fattas eller finns för mycket av i kroppen.

 • B.D
  18 juli, 2014 at 11:36

  Hej!
  Jag gillar din blogg katrinz, de som inte gillar el måste skriva ngt töntigt elakt varför??? Varför vill man skriva ngt elakt till ngn. Klart man har rätt till sin egen åsikt absolut!!!! Men öppna en egen blogg då o kasta skit…

  Stackare inget vidare det där, käkar själv levaxin efter min första son och mår fortf inte bra, men det kan ta upp till ett år innan det ger resultat har jag hört.. Men viktigt att kolla upp med läkaren o INTE slarva med tabletterna;)!

  O hon ”vinner” nog inget på att skriva om Mikael Persbrandt lite medhåll bara kanske vad vet jag;)
  Hoppas du känner dig bättre snart!!!

 • olga
  18 juli, 2014 at 11:37

  Äsch det är ingen doktor som kan hjälpa mot sånt, alla tror doktorn är nån gud eller nåt som kan bota allt. Doktorer är bra på att rädda liv, psykologiska och kroniska grejor suger dom verkligen på. Dom vill bara skriva ut giftiga substanser som är skadliga för kroppen, för det är det enda dom kan göra. Nej, mår man dåligt så är det dags att bli VEGAN till att börja med, för att rätta till den fysiska obalansen i kroppen. Sen bör man meditera regelbundet, se till att man får sin egentid, rikta fokus endast mot sånt man tycker om, och viktigast av allt är att uppmärksamma och försöka eliminera sitt EGO, vilket i min mening är grunden till allt lidande.. så!

 • olga
  18 juli, 2014 at 11:40

  Läkare är inte GUD, SÖK information, i dagens läge kan man hitta allt. Ta eget ansvar för guds skull!!! Stackars läkare som måste leva upp till folks förväntningar att dom kan bota allt!!! Läs några av deras läroböcker så får ni se vad dom verkligen får lära sig!!

 • olga
  18 juli, 2014 at 11:41

  Japp Gazas problem har över ingenting att göra med mensproblem eller något annat.

 • olga
  18 juli, 2014 at 11:42

  Ja bra svar om man litar på giftiga piller!

 • olga
  18 juli, 2014 at 11:43

  Och du lider av översittarsyndrom!

 • olga
  18 juli, 2014 at 11:44

  För att antidepressiva är GIFT!!!! MONGO

 • olga
  18 juli, 2014 at 11:44

  JA, mycket möjligt!

 • olga
  18 juli, 2014 at 11:45

  Mixtra för tusan inte med hormonerna. Låt naturlig vegansk mat läka en sargad kropp! Naturen är det enda man kan lita på.

 • olga
  18 juli, 2014 at 11:45

  Gå du och sök hjälp istället, jävla mongo!

 • olga
  18 juli, 2014 at 11:46

  Ta hennes ordinerade gift menar du! Är du fan inte klok! Lika mongo som alla andra..

 • olga
  18 juli, 2014 at 11:47

  BRA!!! Äntligen en vettig kommentar här i fältet!

 • Maria
  18 juli, 2014 at 12:00

  Olga, jag måste säga att du kan då verkligen framföra en avvikande åsikt på intelligent och konstruktivt vis. Vem behöver utökat vokabulär när man enkelt kan gå i polemik och vinna meningsskiljaktigheten genom att effektfullt avsluta med skällsordet mongo? Det måste vara ett briljant intellekt den där Olga!

 • Malin
  18 juli, 2014 at 13:10

  En missbrukares största kärlek är just missbruket och sig själv. Finns många exempel på att folk lägger av när det bara är motiverade till 100% att göra det. Förövrigt hoppas jag att filmen sätter press på Sanna att lämna Persbrandt en gång för alla, för annars är det synd om barnen….

 • den humana
  18 juli, 2014 at 13:27

  Varför visa en tre år gammal film! Vad är det som säger att han lever likadant i dag! Sluta att spekulera och lägga er i deras liv. Usch, hemskt är det!!!!!!

 • Mia
  18 juli, 2014 at 13:38

  Du kan nog lägga PMS åt sidan så länge. Har du slarvat med Levaxin så är det troligen den hormonbalansen som är ur spel. Jätteviktigt att sköta det. Har du en smartphone så lägg in påminnelse varje dag vid den tid du oftast går upp. Jag gör så då jag annars glömmer mina. Min granne har också problem med sköldkörteln o det tar tid att ställa in rätt dos. Eftersom du haft problem att gå ner i vikt nu denna gång så är det denna obalans som påverkar detta. Man blir trött, håglös, deppig, ångestladdad, orolig mm. Gå till din läkare o kolla upp dina värden igen o justera dosen om behövs o framförallt glöm inte ta medicinen

 • Agnes
  18 juli, 2014 at 14:07

  Hej!
  Jag var deppig o förbannad ungefär var 14:e dag. Alla, speciellt min sambo var korkade… Sen kom mensen, men
  det blev ungefär likadant runt ägglossning, och det var jättejobbigt, många gånger som man bara ville dö

 • olga
  18 juli, 2014 at 14:12

  Och du Maria har just bevisat hur ointelligent du är av att tro att man blir smart för att man kan trolla med ord. Det är alltid poängen som räknas – ord behövs endast som vapen för att skydda ego! Och sånt där bryr jag mig verkligen inte om. Faktiskt så ser jag ner på såna människor, ni är inte så smarta som ni tror – jävla smartass besserwisser!

 • Susanna
  18 juli, 2014 at 14:16

  Hej!
  Jag tror du lider av det jag gör. Se nedan.

  Vad är PMDS?

  Vissa kan ha svår PMS. Då kallas det för PMDS, premenstruellt dysforiskt syndrom. På engelska heter det PMDD, Premenstrual dysphoric disorder.

  PMDS påverkar hela tillvaron mycket och kan bland annat göra att man hamnar i konflikter eller att man vill vara ifred och undviker att umgås med andra.

  Om man har PMDS kan symtomen vara så svåra ett de liknar en depression eller ångestsjukdom. Skillnaden är att vid PMDS försvinner besvären nästan genast när mensen kommer igång.

  Cirka tre till fem procent av alla kvinnor som har mens har PMDS.

 • Maja
  18 juli, 2014 at 14:41

  Förstår att du inte läst hennes blogg!!! Da capo. Here we go again!!

 • Li
  18 juli, 2014 at 14:59

  Jag äter det. Inte gift i mina ögon utan ett hjälpmedel som får mig att klara ett liv med pms. Mongo på dig själv du.

 • Lo
  18 juli, 2014 at 15:00

  Sanna och Micke är fortfarande ett par.

 • Jenny
  18 juli, 2014 at 15:18

  I många fall kan det vara så att läkaren skriver ut antidepressiva när det i själva verket är frågan om en hormonell obalans som kan rättas till med hjälp av en läkare specialiserad på hormoner (bioidentiska). Då kan antidepressiva ställa till det ännu mer och förvärra obalansen.

 • Jenny
  18 juli, 2014 at 15:27

  Det är samma metoder som den läkare jag gick till arbetar enligt och jag har fått hjälp med diverse kosttillskott och bioidentiskt progesteron för att komma tillrätta med östrogendominans (orsakad av trötta binjurar). Det yttrade sig bland annat i depressioner som kunde komma och gå väldigt plötsligt och ingen läkare eller gynekolog på övriga mottagningar där jag sökte hjälp kunde se något fel. Alla värden såg så bra ut… Jag kan, liksom vissa andra här, inte nog understryka vikten av att söka hjälp hos en läkare som är specialiserad på området. En endokrinolog eller läkarmottagning som specialiserar sig på bioidentiska hormoner (stay away från syntetiska då de höjer risken för cancer och hjärt-kärlsjukdomar)! Man kan göra mycket på egen hand med kost och annat men ibland går det faktiskt för långt och man måste få hjälp för att inte bryta ihop totalt.

 • Elli
  18 juli, 2014 at 17:54

  Önsketänkande? Absolut!
  Skitsnack? Definitivt!

 • Camilla
  18 juli, 2014 at 18:45

  Leva in är endast ett salt”jod” och en av de få mediciner som inte har en enda biverkning.!!!!!!! Läs på innan idiotiska kommentaren!!!!

 • Camilla
  18 juli, 2014 at 18:45

  Menar såklart levaxin! !!

 • Camilla
  18 juli, 2014 at 18:49

  Och du!! Har man fel på sköldkörteln. Så måste man äta medicin. .Levaxin. .den innehåller Jod och är livsviktig för kroppen pucko!!!! Den styr allt hormon nästintill!!! Tror du att alternativ medicin. Funkar? Livsfarligt att laborera.

 • Sofia
  18 juli, 2014 at 19:15

  Du tror inte han lever på samma sätt idag..? Har du läst tidningarna de senaste månaderna? Han har blivit åtalad och fälld för narkotikaköp…,

 • laura
  18 juli, 2014 at 19:17

  Antidepressiva är inget Katrin behöver, det låter snarare som hon har skov vilket man har vid cyklisk bipoläritet vilket en psykiatriker kan bedöma men då gäller det att ta sig dit.. Gör det Katrin du har inget att förlora!

 • Sofia
  18 juli, 2014 at 19:19

  Katrin, riktigt bra skrivet om
  Mikael och Sanna! Vad spelar det för roll om filmen är tre år gammal? Han blev ju åtalad och fälld för narkotikainnehav för bara ett par månader sedan..

  Vad jag förstår är de fortfarande tillsammans. Hon har ju försvarat honom och hans ”beroendesjukdom” sen dag ett.
  Tyvärr kommer ju hon från ett liknande miljö m en alkoholiserande pappa så för Sanna är det nog normalt att leva m en missbrukare. Men tråkigt och sorgligt med tanke på att det är barn involverade…

 • my
  18 juli, 2014 at 20:01

  Dom är tillsammans, men bor inte ihop.
  Tycker sanna ska lämna honom
  Hur fan kan man leva me någon som knarkar? Speciellt om man har barn ihop

 • levaxin
  18 juli, 2014 at 20:20

  TACK SÅ MYCKET!RIKTIG RIKTIG BRA SVAR. Katrin jag lider med dig.

 • Gyn
  18 juli, 2014 at 20:56

  Bioidentiska hormoner; detta är NYS! Extremt väl marknadsfört av en oseriös barnmorska på västkusten i USA som gjort sig rik på kvinnors illabefinnande. Könshormoner oavsett ursprung, ”bioidentiska” eller syntestiska ökar risken för bröstcancer. Däremot har tex ppiller en skyddande effekt på äggstockscancer. Den effekten sitter i upp till 15 år efter att man slutat använda dem. KAN inte förstå hur man vågar stoppa i sig substanser som inte är testade. Med vänlig hälsning, gynekologen

 • den hemske
  18 juli, 2014 at 20:58

  Det bästa hade varit att sätta en kula i huvudet på honom!!! Pang!

 • Anna
  18 juli, 2014 at 21:21

  Jag känner igen mig Katrin, jag vet inte om det är pms men det börjar direkt vid ägglossning. Stod o lagade mat häromkvällen om blev sjukt låg och trött (jag blir svintrött vid ägglossning), var på vippen att börja gråta vid spisen. Gick över efter någon dag, men fy faaan vad hemskt det är. Jag vägrar också äta antidepressiva och sköldkörteln är det inget fel på. Önskar vi kunde ta en fika du och jag för ibland känns det som det är bara jag som känner så här, jag är också tvåbarnsmor och det är först efter mitt andra barn som jag känt så här. Håll oss uppdaterad hur det går, kram till dej!

 • Anonym
  18 juli, 2014 at 21:22

  Vad faan har DJURPLÅGAREN Katrin med Micke Persbrandts liv att göra ???? barn kan fara värre illa av föräldrar utan missbruk …herregud vad naiva vissa är .

 • ^Åsa
  18 juli, 2014 at 21:26

  Du skriver att Nova mår dåligt av att läsa om sin pappa, också gör du samma sak….? Men jag håller med dig i en sak, Sanna borde, eller har gått ifrån den tönten! Han har ju hållt på med den skiten i många år nu…! Han har ju fan hängt på klubbarna med vitt runt snoken sen…. dakke dog!!! Tragiskt, Sveriges osexigaste man…

 • Lisa
  18 juli, 2014 at 21:48

  Kan vara en jobbig karl det beror på också. Själv blev jag stabilare när karln började jobba borta om veckorna. Ett tips bara….

 • Maria
  18 juli, 2014 at 22:57

  Sanna Lundell måste lida av en rejäl medberoende problematik alternativt vara upp över öronen betuttad i karln. Hon har tydligen krävt att Expressens ansvarige utgivare ska ringa och prata med hennes barn för att ”förklara sig och be om ursäkt”. Undrar när hon själv tänker förklara sig och be om ursäkt till sina barn…..

 • Anna
  18 juli, 2014 at 23:03

  Har du testat att ta tillskott med B12? Det är svårt att testa B12-nivå men ett vanliga bristsymptom är nedstämdhet och lättirriterad.

 • banal
  19 juli, 2014 at 00:10

  Jahaja du gyn – du tror att testade grejor är så säkra för människor då ja. Hur har vi det nu tex med p-piller. Visar sig ju så här i efterhand att det visst kan vara cancerframkallande eller orsaka annat allvarligt besvär. Och alla läkemedel kan ge biverkningar. Är det ok om det händer då bara för att det är testat? Taskigt om man skulle dö eller få cancer då eller nåt. Hade man bara otur eller? Suck…

 • Anna
  19 juli, 2014 at 01:52

  Åh, jag tror jag vill ta en fika med dig med! Faktum är att min man är asjobbig, mår egentligen inte bra i den relationen heller men hur ska man orka ta tag i det när man mår som man mår. Kram!

 • rebecca
  19 juli, 2014 at 06:46

  Jag är absolut ingen expert men kom själv ur mitt dåliga humör av att käka höjd dos av magnesium, zink och b12. finns mycket intressant information om dessa och vad som kan hända i kroppen vid brist. Hoppas du hittar någon lösning. Är ju överjävligt att känna sig som en tickande bomb och man helst vill lägga sig i en garderob och gråta. Kram

 • Frida
  19 juli, 2014 at 06:51

  Känner igen mig fullständigt! Under småbarnsåren fick jag ofta vredesutbrott som slutade med att jag slog min man och därefter kände mig som världens sämsta människa med världens ånger. Jag hade en kombination av PMS och utmattning. Drev eget företag samt ingen avlastning med barnen.
  Det mesta gick över när bägge barnen börjat dagis.
  Fast min PMS får jag leva med och varje månad har jag min deppperiod. Känns som jag också har flera och det beror på mina P-piller så sluta med dem om du kan! Jag slutade och mådde fantastiskt men fick svår akne så var tvungen att börja med dem för det är det enda som hjälper mot aknen tyvärr.

  Hatar dock att behöva ta mina ppiller!!! Min man är idag en fredad man igen. Tur att man inte mår så dåligt iallafall att man inte kan kontrollera sig.

 • S.olli
  19 juli, 2014 at 10:14

  Tror du hans barn läser bloggen??

 • Linda
  19 juli, 2014 at 13:17

  Hej Katrin, läste boken When your body gets the blues, när jag hade liknande symptom för några år sedan. Den förklarar en hel del. Tog även vitaminerna som jag verkligen tyckte funka. Värt ett försök? http://www.geneva-health.com/bodybluesbook/levityprogram.html

  Hoppas du mår bättre snart!

  Linda

 • Maja
  19 juli, 2014 at 14:10

  Say what??
  Va fan kallar du mig mongo för?!

  Jag pratade om hennes Levaxin. EN medicin man tar för obalans i sköldkörteln. Som hon tydligen verkar slarva med. Inte konstigt hon mår skit.

  Olga..
  Så ta din skit nån annanstans!

 • M
  19 juli, 2014 at 16:47

  Tycker verkligen du ska skaffa pstav!! Jag är runt 23 och hade det som du beskriver innan jag skaffade pstav, nu har jag har inte haft mens på över 1 år, haft kanske 10 deppdagar under 1 år och mår hela tiden i balans.

  Det största misstaget jag gjort är att inte skaffa det tidigare, det är nu jag förstår hur det är för killar som inte har pms flera gånger i månaden eller får mens som själva kan kontrollera sina känslor.

  Och det känns inget när dom sätter in den, titta bort och tänk på nåt annat så är det över på 3 sekunder. 🙂

 • Camilla
  20 juli, 2014 at 03:36

  Katrin, du behöver ta levaxin VARJE dag. Annars mår du som du gör nu!
  Det kommer lösa många känslor och du kommer att känna dig som vanligt igen ganska snabbt, MEN du måste ta dom VARJE dag!
  Kram Camilla

 • -B.
  20 juli, 2014 at 04:47

  PS

  Om man har hypotyreos, så behöver man ofta ändra dosen på Levaxinet först under graviditeten och sen även efter förlossningen.

  Är väldigt förvånad över att man inte gjort dig uppmärksam på detta, då det är mödravårdens skyldighet att ha koll på den biten.

  Är man tex gravid och ordentligt undermedicinerad i sitt Levaxin, så kan barnet både bli tillväxthämmat och få neurologisk påverkan vilket kan leda till autism, adhd, Aschberger osv.

  Så kolla upp hur du ligger när det gäller prover av sköldkörteln.

  Mvh

 • Sofia E
  20 juli, 2014 at 18:03

  Och hör här: Hon gör en serie på SVT i höst – ”Medberoende”!! Gissar att första avsnittet kommer att vara ett utdrag ur hennes liv med Micke…. eh NOT! Living a lie. :-/

 • claudia
  20 juli, 2014 at 22:39

  Hon är en typiskt medberoende.
  Det är lite ledsamt hur blind man kan bli trots att man växt upp med samma problematik som hon faktiskt har gjort. Lyssnade på ”fyllepodden” och där deklarerar hon klart och tydligt om hur det är att växa upp med en förälder som har en alkoholproblematik. Hon pratade om allting utom det som är relevant, det som är nu.
  Personligen kunde jag inte bry mig mindre, men det är sorgligt att barnen ska behöva gå igenom samma sak som hon vet gör så j*vla ont. För hon har inte vett nog att bryta upp och säga att nog är nog.

  Det är även beklämmande att en person som är i behov av vård får sänkt straff som innebär att allt kan fortsätta som vanligt när de där få månaderna har passerat.
  Vad de i rätten inte förstår är att det kommer sluta tradigare när man släpper tyglarna, när någon har en drogproblematik.
  Rätten gör inte familjen, ”huvudpersonen” eller samhället någon tjänst genom att se genom fingrarna.
  Jag hade blivit helt knäckt som barn till en sån förälder inte för allt som sades omkring mig men för att jag insåg att det aldrig kommer bli någon förändring då den personen som har makten att förflytta en från situationen inte är kapabel till att se djupare än sin egen förälskelse.

 • Olof
  20 juli, 2014 at 23:22

  Katrin! Har du hört talas om fitline? Jag önskar att fler kände till det. det är näringstillskott som har förändrat mitt liv. Det är ingen mirakelmedicin eller så bara naturliga vitaminer och mineraler mm. Om du vill veta mer så kan du kontakta mig. Ha en fin dag!

 • Ullis
  21 juli, 2014 at 01:47

  Men ingen VET ju hur Sanna och Persbrandt har det tillsammans eller hur mycket han kämpar med sin sjukdom idag. Och då är det väl lite svårt att uttala sig va? Är väl strålande att Sanna ska köra programet ”medberoende”. Hon om någon vet väl hur det är! Sluta klaga nu och visa lite medkänsla!

 • Annsofie
  21 juli, 2014 at 13:28

  Det är innan ägglossningen spm du är så där. Köp Efamol( bl.a. Jättenattljusolja). Finns på hälsokosten. Det funkar!! Lycka till!

 • Emma
  27 juli, 2014 at 00:18

  Jag äter antidepressiva och hade inte levt utan dom. Har haft inga eller extremt få biverkningar. Denna medicin räddar liv och gör livet bättre för MASSOR av människor. OCH levaxin också superviktigt. ALLA kvinnor borde kolla sina sköldkörtelvärden oftare, särskilt vid graviditeten eller efter förlossning. Jag fick hypertyreos som är en sköldkörtelstörning och det var fruktansvärt. Men blev frisk efter 2 års medicinering, bl.a. Med levaxin. HYPOtyreos är det motsatta syndromet och är supervanligt, man blir ofta hängig, trött, deppig och har svårt att gå ner i vikt alt går uppbi vikt. Katrin – ÄT levaxinet och kolla dina värden bums. Skaffa den dosettdosa från Apoteket och lägg in påminnelse i mobilen så du kommer ihåg. Och försök sova ordentligt, viktigt för ämnesomsättningen och hormonbalansen. Kram