Okategoriserade

Alla de små barnen är döda

Jag läser om barnen som blivit ihjälskjutna i USA. Jag ser på Obamas tal och jag lyssnar på pappan som gråter och berättar om sin lilla sexåriga dotter som han inte vet hur han ska kunna leva utan. Jag försöker känna och leva mig in deras sorg men det bara går inte. Det är som att min kropp slår tillbaka känslorna och inte klarar av att låta mig ens pröva på hur det känns. Som en mur som byggs upp. Är det vad som händer när något sånt här händer en? Gömmer man sig bakom en mur som man sen aldrig visar sig genom? Jag skulle ta mitt liv om Ringo dog. Bingo skulle inte kunna göra det för han måste finnas kvar för Nova men jag hade nog inte klarat av att stanna kvar. Jag hade nog tänkt att om jag dör så kommer jag till Ringo. Fast folk verkar inte ta sitt liv när deras barn dör. Kanske just för att de har andra barn att ta hänsyn till. Nu när jag är mamma blir jag helt knäckt när jag ser på Obama som gråter och pappan som gråter och tänker på alla de små barnen som dödats på ett så brutalt sätt. Jag blir helt matt i kroppen och gråter av rädsla av att förlora Ringo. Det kan ju faktiskt ske. Det finns dårar här också. Okej man kan inte tänka så. Men ibland kanske man visst kan det.

Jaha, nu kom mitt andra barn hem. Hur kan man gå klädd så här när man är 37 år gammal? Och tycka att man ser cool ut?

20121216-211137.jpg

You Might Also Like

 • Heddi
  16 december, 2012 at 21:29

  Hallååj:)
  Ni har väl röstat idag oxå?? 🙂 ) Jag är jävligt fräck o jobbig, jag vet:( Men kommer inte be om så mycket mer förutom ert stöd & röst när det gäller lite större grejer som jag inte klarar själv på egen hand! Behövs mass-styrka för detta… Och jag vet att ni vill att jag ska vinna annars hade ni inte klickat in hit varje dag, många av er t.o.m flera gg om dan<3 Tänk att ni har tagit hit mig jag är nu!
  När jag slutade på Finest hade runt 500 läsare dagligen,,, det var tre månader sedan! Nu är jag en dålig dag uppe i 2200-2500! Fattar ni vilken sjuhelsikes ökning! Tror inte det hade gått lika bra för mig med sponsorer om jag hade stannat på Finest… Där går ju allting till ägaren! Det var ödet att jag skulle få sparken känns det som,,, För ända sen dess har det väldigt fort bara gått uppåt:) Och det fortsätter bara framåt tack vare er,,, <3
  Om ni inte har röstat idag så kan ni göra det HÄR;)
  Under kategorierna: bästa modeblogg & bästa nykomling i bloggvärlden! Miljard gg http://www.finest.se/finestawards/ TACK<3

 • Heddi
  16 december, 2012 at 21:36

  i och med katrins trångsynthet så får jag själv göra reklam här. Förstår inte hur hon kan skriva om usa. vad har vi för kopplingar med dem? dålig stil katrin zytomierska.
  heddi.se

 • evvo
  16 december, 2012 at 22:03

  Fy vilken ful karl du har…bilden är ett skämt va??

 • Annika
  16 december, 2012 at 23:48

  Håller med dig. Om min dotter dog skulle jag ta mitt liv. Kan också få en sekund av svart ångest när jag tänker på att någonting kan hända henne…..

  Hoppas att ni får en skön semester.

 • Hella
  17 december, 2012 at 00:39

  Du har tydligen aldrig hört talas om ordet empati märker jag…Jag tycker du verkar vara en ganska patetisk,ensam,osäker människa (har läst ex antal kommentarer från dig)

 • josse
  17 december, 2012 at 03:10

  Vill du väldigt enkelt göra en tjej glad så här inpå julen? 🙂 BARA tryck på denna länken, så har du röstat på mitt bidrag (The world of beciell) ALLT du behöver göra är att trycka, sen är det klart, tack så mycket http://cdon.bloggportalen.se/vote?option=22 GOD JUL! (det är en tävling med CDON.com) Skulle vara SÅÅÅ Snällt!

 • Kristina
  17 december, 2012 at 06:32

  Ähee, har du tappat fotfästet och tror på fullaste allvar att vi är på Katrins blogg för att stötta dig?
  Du spamar hela tiden och är grymt dryg, har svårt att se någon rösta på dig efter allt vi sett av dig här!
  Ge upp nu och lägg ner energin på något nyttigare…

 • Lilla
  17 december, 2012 at 06:35

  Om du vore ens lite rädd om Ringo hade du inte blottat honom så i din blogg! Du hade inte lagt ut nakenbilder och skrivit att pedofiler gärna får runka och titta på Ringos kön… Du skrev detta i somras! Du verkar inte vara rädd om din son för fem öre! Din uppgift är att skydda honom inte utsätta honom för risker vilket du faktiskt gör via bloggen. Tänk till lite! Du som vill framstå som smart. Det är allt annat än vad du är kan jag säga!

 • Annelie
  17 december, 2012 at 07:11

  Vad har Katrins trångsynthet (som du uttrycker dig) att göra med din reklam på hennes blogg!?!?!?

  Du är pinsam och tigger röster!

 • Annelie
  17 december, 2012 at 07:13

  Ja, det där om att pedofiler gärna får runka till Ringo var inte särskilt genomtänkt. Vilken mamma tänker så?!

 • Håddi
  17 december, 2012 at 07:20

  vill inte va elak men väldigt ful outfit har han Bingo samt ser mycket äldre ut än hans egentliga ålder, typ femtio, tror han skulle vinna mycket på o ändra klädstil

 • Linda
  17 december, 2012 at 08:19

  Jösses, vilken tid det måste ta att spamma runt på varenda kommentarsfält som erbjuds på svenska bloggar. *gäsp* – det är ju faktiskt riktigt riktigt pinsamt….

 • Linda
  17 december, 2012 at 08:20

  Nä, man får verkligen andnöd när man tänker på att förlora sitt barn. Det går inte att föreställa sig…

  …och ja – det där var INGEN vacker outfit. Alls. Säg till honom, för fasen 😀

 • sara
  17 december, 2012 at 11:47

  Ääh! Det är ju det som är charmen med Bingo!!! Tycker han passar i det!! 🙂

 • Noe
  17 december, 2012 at 13:17

  Men wtf har Bingo på sig… Det ser ju för hm jäkligt ut.

 • Lisa
  17 december, 2012 at 13:20

  Man behöver inte ha barn själv för att känna empati för de som förlorade sina barn. Jag känner stark empati för dem ändå. Det är vidrigt och fasansfullt, har fällt många tårar när jag har läst om det och sett på nyheterna.

 • anonym
  17 december, 2012 at 16:18

  ljug inte lisa. visa bildbevis

 • Haderittan
  17 december, 2012 at 16:45

  Jojo sjuka människor finns det!
  Läste dessutom att 400 vuxna och barn hade samlats i kyrkan i Newton för en liten ceremoni for offren när nån idiot ringer in ett dödshot. Polisen fick evakuera hela kyrkan och barnen var rädda och grät. Enough tycker man.

 • Lisa
  17 december, 2012 at 22:45

  Att du inte kan gråta när du läser om sådana här horribla händelser betyder inte att inte andra gör det. Människor med empati gör det och det är inget att ljuga om.

  Brukar du ofta ljuga om saker som inte ens är något att ljuga om? Menar du att jag, som anonym i ett kommentarsfält på en blogg, skulle vinna något på att säga att jag grät?
  Suck…det finns idioter precis överallt.

 • anonym
  18 december, 2012 at 00:04

  Lisa, du lider antagligen av borderline och är ute efter uppmärksamhet. Du har precis fått det nu så gå lägg dig och gråt ut dina falska krokodiltårar nån annanstans om inte du kan lägga upp bildbevis.

 • Miss F
  18 december, 2012 at 12:11

  Min syster förlorade sin son i september. Det värsta hände…hennes enda barn.
  Var rädda om varandra <3

 • wedding party dress code
  12 december, 2013 at 14:04

  Appreciating the time and effort you put into your site and detailed information you offer. It’s nice to come across a blog every once in a while that isn’t the same outdated rehashed information. Fantastic read! I’ve saved your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.