Okategoriserade

Alex, Sigge, Filip, Fredrik, Bingo, Katrin

Ni bestämmer. Vem som vinner. Alla är vi nominerade i samma kategori. Nämligen bästa livsstilspodd. Hur kul?! Jag och Bingo är jätteglada för att vi är nominerade men ställer oss ödmjukast till att inte vinna mot de där podd-proffsen. Noooot. Fuck that. Alex och Sigge är neggo och deppar och kastar med svåra ord och…är faktiskt jäääävligt bra ibland. Jag har lyssnat på några avsnitt och skrattade högt faktiskt… Tänker inte ljuga om det. Kanske att jag tyckte att det var så kul för att Alex berättar anekdoter från när vi var ihop och jag minns allt så tydligt så när han berättar nu så har jag liksom redan hört den en gång innan. För tio år sen typ men ändå jag minns hur chockad han var när han kom hem från en torsdagsmiddag på Sture och alla dansade vid bordet. Men det är inte bara det, deras dialog är kul att lyssna till. Absolut.

Filip och Fredrik är lite vassare i intelligens skulle jag säga men de är så hetsiga så jag blir stressad av att lyssna på dem. Jag kommer på mig själv med att hålla andan när jag lyssnar och det stör mig. Att man blir så uppjagad av dem. Sen är Filips engelska det värsta jag varit med om vad hände? Svengelska när den är som oglassigast. Fast jag fattar absolut att det går hem i USA där svenskar är så älskade nu. Jag pratar LA såklart men alltså det finns inget som är så trendy som att vara Swedish där så jag säger tummen upp för att de kör på engelska nu. Skitsmart. De är smarta.

Fast jag tror att över lag om man måste välja så är vi nog bäst, eller? Rösta på oss snälla? Tack!

Här röstar ni!

Och här lyssnar ni på alla våra avsnitt. De har blivit väldigt populära får jag lov att säga utan att skryta.

Bingo och Katrin - Relationspodden

 

You Might Also Like

 • K
  9 oktober, 2014 at 20:50

  Tack, men nej tack!

 • sanna
  9 oktober, 2014 at 21:05

  Tack för kaffet ska du lyssna på dom är heeelt galna och sjukt roliga och pratar om ALLT man inte erkänner att man pratar om. Världens bästa podcast

 • D. DeMarkey
  9 oktober, 2014 at 21:09

  Åh jag som inte brukar lyssna på poddar, kanske ska börja med det. Många tycker det är roligt och underhållande. Måste bara hitta lung och ro att faktiskt kunna göra det.

 • Kim
  9 oktober, 2014 at 21:25

  Finns massor av poddar som är så mycket bättre än er. Så nej tack!

 • lalle
  9 oktober, 2014 at 21:27

  Vädjar ni till er målgrupp fjortisar?!?

 • Föräldraledig
  9 oktober, 2014 at 22:48

  Sååå rolig podd! Skrattar så galet mycket till varje avsnitt! Love it!

 • Majken
  9 oktober, 2014 at 23:01

  När Katrin lär sig förbereda frågorna och läst igenom breven innan så kan det bli bra.

 • Namn
  9 oktober, 2014 at 23:34

  Det är ju exakt samma sak varje vecka i eran podd.

 • nora
  10 oktober, 2014 at 07:02

  Relationspodd? Ni tar ju aldrig upp seriösa frågor.Ändra namnet till humorpodden i stället. Ni har blivit nominerade i fel kategori. Som Majken skriver så tycker hon den är sååå rolig, att hon skrattar så galet mycket till varje avsnitt!!

 • M
  10 oktober, 2014 at 08:43

  Omoget, flamsigt och obildat språk, så nej tack, Men eran målgrupp fjortisar kanske röstar…

 • Malin
  10 oktober, 2014 at 08:57

  Röstat! 🙂

 • sessan
  10 oktober, 2014 at 11:13

  Nej nej nej!!!!

 • Mrs.Buckett
  10 oktober, 2014 at 19:58

  Röstat

 • Cece A
  11 oktober, 2014 at 00:09

  C/o Hannah & Amandas podcast är så givande, varierande och galet roligt att lyssna på. Har blivit beroende av att lyssna på brudarna. Alex & Sigge, Filip & Fredrik är grymma. Er relationspodd har jag hunnit lyssna på ett par avsnitt och verkar också rolig. Må bäste podcast vinna 🙂

 • Malin - MalinBelle.com
  12 oktober, 2014 at 01:11

  Jag röstade precis på er i båda kategorierna som ni var nominerade i, ni är ju nominerade i bästa podd också (som alla andra poddarna också är). 🙂

  Jag är lite efter i lyssnandet på er podd men gillade den direkt då jag började lyssna på den. Lyssnar nu på avsnitt 4 så jag är som sagt lite efter, men hörde nyss att du också är Jungfru (vilket jag också är) så nu vet jag varför jag gillar & förstår dig & nu gillar jag dig ännu mer! 🙂 Jag ska ta & lyssna ikapp på er podd, fortsätt som ni gör! 🙂 Ett bevis på att ni gör ett bra jobb kan ju vara att jag som är singel gillar er podd så mycket, trots att jag inte har någon varken partner eller ”problem”, men det är väl bevis på att både de som är singlar & upptagna kan gilla er podd. 🙂 Kram till er!