Okategoriserade

Aj aj aj min mage

Jag mår illa idag. Jag kanske mår illa för att jag gör så tråkiga saker som betalar fakturor, sorterar papper, post och svara på tråkiga mejl. Jag längtar efter den dagen då jag har råd att ha en ekonomimänniska anställd som sköter den här skiten för den är så vidrigt jävla trist. Eller så mår jag illa för att jag tryckte en hel chokladkaka nyss. Vi har fått in en ny mintchoklad och det gick liksom inte att sluta. Eller så mår jag dåligt för att jag börjar känna mig tjock. Jag ska väga mig imorgon bitti och faaan om jag väger över 67 kilo nu. Mmmm det var nåt jag tänkte på som jag skulle ta upp med er men jag skrev inte ner det som vanligt och nu har jag glömt. Typiskt.

Mmmm annars? Känner mig trött, vill hämta Ringo och gå hem och gosa med honom. Svettas. Mår illa. Kallsvettas. Jobbigt väder som att sitta i en bastu på vårt kontor. Bara jag som tycker i och för sig. Ingen annan som klagar. Smala jävlar. Hur orkar folk att vara feta det är så fruktansvärt jobbigt. Köpte en grym BH. Så skön och snygg. En amningsbehå som är snygg kan ni tänka er? Elle Mc Pherson är modellen. Går alltså i amningsbehå tre månader innan jag ska föda. Kanske det som får mig att må illa? Inte så sexigt att känna sig som en mjölkstation över huvud taget måste jag då göra det tre månader innan jag ska amma tänker jag? Ingen BH är skön, den här är i alla fall skön. Skit i de där piggarna som gör att man kan öppna upp BH:n. Skit i dem. Ignorera.

Asch det blir bättre imorgon efter att jag yogat. Jag har inte kunnat yoga på tre dagar det är säkert därför som jag känner mig som ett fetto som har krämpor och ont och svettas och är trött. Imorgon kommer jag att må mycket bättre. Det är jag säker på.

You Might Also Like

 • Anonym
  19 augusti, 2013 at 15:29

  Ja men snälla nån ..klart att en människa som har fobi över tjocka och fotar dem i smyg och lägger ut för allmän beskådan på nätet men en hånfull kommentar dessutom ….utan att veta vad som ligger bakom den människans historia …mår dåligt av att utan några sjukdomssymtom äter sej själv fet !! allt kommer i fatt varje människa ! det kallas Karma . Googla på det du .

 • anonym
  19 augusti, 2013 at 15:36

  Du är en mästare på att provocera. Klart att du mår bra i morgon, så brukar det ju alltid vara efter ett sådant här negativt inlägg. Din kropp är fenemonal till att återhämta sig från en dag till nästa

 • Anonym
  19 augusti, 2013 at 15:40

  Hur DUM får man bli ……….man väljer ju helt själv hur stor man ska bli som gravid , har som mest gått upp tolv kilo när jag varit gravid med mina fyra barn . och vadå ”känner” sej som ett fetto för att du inte Yogat ? du är ett fetto och det lär inte tio yogapass hjälpa mot , herregud snacka om förträngning av det uppenbara . stäng igen den glupska fettrinnande munnen i stället 🙂

 • anonym
  19 augusti, 2013 at 15:45

  Akta dig för att hitta på för mycket. När det verkligen gäller, så är där kanske ingen som tror dig (läkare). Så som du konfabulerar.

 • anonym
  19 augusti, 2013 at 15:48

  Vilket jävla sammelsurium. Man blir ju nästan rädd….

 • Yogainstruktör
  19 augusti, 2013 at 15:49

  Juuhu vilken affärsidé du kom med där . Börja med Yoga så blir du av med svettningar…värk och trötthet ! Ok det är inget nytt , Men det nya är att NU blir du SMAL direkt efter att kört ett pass även om du trycker i dej massa fett varje dag , Bra va 😉

 • charlotte
  19 augusti, 2013 at 15:53

  bla, bla, bla…..

 • Petras familjeliv - med LCHF och träning
  19 augusti, 2013 at 15:53

  Ja Anonym, hur dum får man bli? Att skriva ”man väljer ju helt själv hur stor man ska bli som gravid”, får ju inte dej att framstå som smart direkt!
  Att du som mest gick upp 12 kg innebär ju inte att ALLA går upp max 12 kg. Du verkar behöva yoga lite själv och lära dig att stänga igen din egen mun!

 • Anonym
  19 augusti, 2013 at 15:56

  Men du gjorde ju reklam för de absolut bästa behåarna i värden alldeles nyss…så grymma enligt dej ??? Herregud vad är det för fantasi och inbillningsvärd du lever i ?

 • Anonym
  19 augusti, 2013 at 16:01

  Jag är Yogainstruktör så nog yogar jag tillräckligt 🙂 var har jag skrivit att ALLA går upp max tolv kilo ? Och jaa självklart är det upp till dej själv hur mycket DU går upp i vikt…..eller är det jultomten som bestämmer det 🙂

 • Anonym
  19 augusti, 2013 at 16:04

  Ps : Varför skulle jag stänga MIN min mun ? har väl lika stor rätt att framföra min åsikt här som DU har 😀

 • Anonym
  19 augusti, 2013 at 16:05

  Och sorry för upprepning av ordet min 🙂

 • Anonym
  19 augusti, 2013 at 16:07

  För sanningen eller 🙂

 • Anonym
  19 augusti, 2013 at 16:08

  Hihihi , det var känsligt det 🙂

 • anonym
  19 augusti, 2013 at 16:12

  För Katrins fysiska och psykiska hälsa!!!!

 • anonym
  19 augusti, 2013 at 16:17

  Du har helt rätt anonym

 • Anonym
  19 augusti, 2013 at 16:17

  I morgon har hon kört ett yogapass så då är hon SMAL och mår därmed tillräckligt bra för att glufsa i sej fettrinnande mat igen ..kanske hon till och med orkar lägga ut nåt smygtaget förnedrande foto på en medmänniska som lider av sjukdom och därmed är överviktig…måtte du aldrig behöva cortison för din överlevnad ..och dessutom bli hånad och gjord till allmänt åtlöje på grund av det . Kram och snälla helande tankar till DEJ .

 • anonym
  19 augusti, 2013 at 16:22

  Mytomani

 • Klös
  19 augusti, 2013 at 16:25

  Så om jag ”väljer” att gå upp 5 kg under min graviditet så blir det så? Är det så du menar Anonym? Oavsett hur min graviditet utvecklar sig?

 • Anonym
  19 augusti, 2013 at 16:26

  Och än värre om din son skulle behöva Cortison och annat så att han svullnar upp och därmed hånas som en av de feta stackare som du ständigt hånar..men du kanske tycker att det är bäst för dom att dö !! i stället för att överleva med cortison och vara svullna …eller FETA som du ju kallar alla som inte passar ditt IDEAL för hur människor ser ut .

 • Anonym
  19 augusti, 2013 at 16:29

  Jaa det blir man sannerligen …så vidrigt med detta sjuka hat mot överviktiga …och när det drabbar henne själv då finns det en helt sanslös anledning !

 • anonym
  19 augusti, 2013 at 16:31

  Katrin vet inte hur det är att lida av en kronisk sjukdom, som gör att man måsta äta medicin för att överleva, och därmed gör en överviktig. Hon är den fullfjädrade egoisten!

 • Annelie
  19 augusti, 2013 at 16:42

  Du är ju gravid , är inte det anledning nog?

 • Anonym
  19 augusti, 2013 at 16:42

  Ja nåt konstigt är det…för enligt Katrin så väljer man om man vill bli fet eller inte ….verkar som hon tror att när man är gravid så gäller inte detta 😀 gode gud vad ska man säga ? att vara gravid är ingen sjukdom som vissa tror och skyller sitt ätande för två på 🙂 Sorry ni kvinnor som ursäktar ert matfrosseri under graviditeten med att det är för att ni är gravida . Googla och läs på , gör om och gör rätt och skyll inte på ett stackars ofött barn att ni frossar 😉

 • Anonym
  19 augusti, 2013 at 16:49

  Hon förstår inte att det finns människor som på grund av sjukdom är feta…beroende av medecin som hjälper dom att överleva , men med biverkningar som gör att de ska hudflängas och göras till åtlöje på bloggen för att de inte kör LCHF och blir SMALA ,

 • anonym
  19 augusti, 2013 at 16:55

  Ja man undrar hur det står till med hennes ”kropp och knopp”

 • Anonym
  19 augusti, 2013 at 17:11

  Nej det är det som gör det så vidrigt , att hon generaliserar och öppet hånar de som hon kallar stackars tjockisar utan att ha en aning om vad som ligger bakom ! Hon tyckte hon var sååå rolig när var i USA och fotade sej själv bredvid en kvinna hon inte kände alls , för att visa hur smal hon själv var ! måtte hon aldrig få ett barn med sjukdom eller handikapp, barn med DS blir nästan alltid överviktiga till exempel .

 • Annak
  19 augusti, 2013 at 18:55

  Fruktansvärt om man är fet eller smal vad spelar det för roll .en stroke vill nog ingen ha men det man inte kan planera det bara kommer livet är skört.

 • Betty
  19 augusti, 2013 at 19:48

  Så otroligt ointelligent, anonym 15.40!

 • Lotta
  19 augusti, 2013 at 19:50

  Nehej hihihihihi snälla anonym man bestämmer inte själv hur mycket man går upp när man är gravid! Så roligt att du tror det 🙂

 • Johanna
  19 augusti, 2013 at 20:13

  Jag är överviktig, dessutom gravid nu också. Och jag har inte det minsta problem med att jag är extra varm eller svettas som en gris. Så det behöver ju inte ha att göra med hur mycket fett man har? Vissa svettas mer, andra mindre.

 • bianca
  19 augusti, 2013 at 20:34

  Men snälla du,Lotta !!
  visst kan man kontrollera sin vikt även när man är gravid !!
  Det beror ju helt på vad du äter och hur mycket du äter.Det finns ingen anledning att gå upp mer än vad själva barnet +placenta och fostervatten väger.Alltså 10-12 kilo.
  är man underviktig så ska man försöka gå upp lite mer än så i vikt.Är man överviktig sä ska man försöka att stå still på ungefär samma vikt.

  Du kanske kan förklara Lotta hur du menar………….

 • Anonym
  19 augusti, 2013 at 21:15

  Exakt ! det var det jag försökte förklara …men då blev jag idiotförklarad av de gravida blivande mammorna som letar ursäkter för att frossa 🙂

 • Anonym
  19 augusti, 2013 at 21:18

  Antar att du efter att ha fått ditt barn kommer att lägga ner allt vad det gäller ditt utseende och vikt…och skylla på att du inte hinner eller orkar 🙂 Stackars era män..såå lurade 🙁

 • Anonym
  19 augusti, 2013 at 21:19

  Så okunnigt att du inte vet bättre 🙁

 • Elisabeth
  19 augusti, 2013 at 21:48

  Du anonym – säg vem du inte är eller vilka sjukdomar du/dina nära och kära INTE lider av? varje dag hittar du på trams och massa hatiska inlägg. Varför läser du denna blogg? varför är du så jävla myckst intresserat av någon som är så dum som du påstår att Katrin är? Vad lider du själv av om du inte kan hitta bättre saker att göra än att sitta här i timmar och bolla dina fullständig idiotiska funderingar? Har du inget arbete? har du ingen familj att spendera tid med? Vad fan vill du egentligen?

 • Elisabeth
  19 augusti, 2013 at 21:49

  det kanske du borde göra med tanke att diagnosen på dig är lätt att ställa.

 • Najna
  19 augusti, 2013 at 22:42

  Jag ska föda barn vilken dag som helst..har gått upp precis 20 kg vilket jag tycker e sjukt kul! Ska bli så roligt att börja min viktresa sen, har allt planerat. Jag har ätit vad jag vill, när jag vill men mkt e nog vatten..typ 5 kg i vardera fot;)
  Ja hade seriöst blivit orolig om jag inte hade gått upp nånting under min graviditet..det ska man ju göra!:)

 • Eleonor
  19 augusti, 2013 at 22:52

  Hoppas du snart mår bättre! 🙂

 • T
  20 augusti, 2013 at 00:18

  Tror inte att exakt alla som går under anonym är samma person 😛

 • T
  20 augusti, 2013 at 00:20

  Vart har hon lagt ut en bild med hånfull kommentar?

 • Carrie
  20 augusti, 2013 at 04:20

  Vad skönt att höra en kvinna som kan lägga det här med vikten åt sidan under graviditeten. Tycker som du. Det tar man tag i när barnet är fött. Personligen anser jag inte alls att Katrin är så stor som en del vill göra gällande.

 • Annak
  20 augusti, 2013 at 05:26

  Jag har gått upp 30 kilo femgånger alltså fem barn har jag mycket var vätska så när jag ammade gick jag ner allt men några kilo hit och ditspelar ingen roll det vackra kommer inifrån är man lycklig på insidan så strålar man i alla fall jag….

 • Linn
  20 augusti, 2013 at 08:20

  Det är en obetydlig del av överviktiga som kan skylla på en sjukdom. Så ge er och börja röra på er. Löjliga

 • Emelie
  20 augusti, 2013 at 10:05

  Tycker det låter som växtvärk i magen. Man känner av allt så mycket mer andra gången, tredje vill du inte ens veta haha 😉
  blir säkert bra när du yogat idag. grymt bra att du håller igång.

  Ses i helgen!

 • charlotte
  20 augusti, 2013 at 14:53

  Men hallå. Så enkelt är det inte alls. Jag gick upp 25kg. Åt lite mer än vanligt. Vilket barnmorskan sa var helt ok då många under graviditeten behöver få i sig mer energi än vanligt. Men jag åt inte fikabröd, glass, godis chips mm, utan mkt grönsaker, fisk, kyckling, rotfrukter och annat nyttigt. En vecka efter förlossningen hade jag gått ner 19,5kg….Det förklarade bm med ’vätska’ i kroppen, framförallt benen. Det är helt enkelt väldigt olika hur mycket vätska kroppen binder, speciellt i slutet av graviditeten. Inget man på något sätt kan kontrollera själv. Oftast binder man mer vatten under sommaren tydligen.

 • charlotte
  20 augusti, 2013 at 14:57

  Nej, inte ett dugg känsligt, så mycket känslor lägger jag inte i någon blogg, men det var rent dravel. Att ’allt kommer ifatt varje människa’ och att det skulle vara ’karma’. Ja, tror du själv på det ’anonym 16.08’?

 • anna
  20 augusti, 2013 at 23:53

  Oj så många som vet så mkt om gravida o vikter. Idioter alltså det är sommar klart man lägger på sig mera vikt har ni hört talas om vätska i kroppen?????????
  Äter man massa skit då?
  Kan fan gå upp i vikt utan att äta.

 • Vera
  22 augusti, 2013 at 13:08

  Bra sagt! Skönt att någon reagerar.