Okategoriserade

Ä men det blir bara värre och värre

Ha ha ha, alltså det är inte så farligt som det kanske verkar. Jag börjar få mejl och sms från mina vänner som frågar hur jag egentligen har det och så farligt är det faktiskt inte. Det är bara en massa småsaker som krånglar med administration, bokföring, personalfrågor helt vanliga saker och ju mer man växer desto fler blir ju naturligtvis de här små problemen men va fan, allt kommer att ordna sig jag måste få ordning på saker och analysera och gå in på detaljnivå på vissa saker men eftersom jag är helt säker på att jag har ett vinnande koncept och jag tror på min affärsidé så är jag inte oroad. Jag bara växer lite för fort för mitt eget bästa och tvingas investera lite över mina tillgångar, det kommer att bära frukt senare. Jag måste kanske ta in en företagskonsult helt enkelt. En sån där cooling från Boston eller Mckinzie?! Det vore väl nåt! Fan är inte syrrans man sån där konsult… Det måste jag ta och kolla upp.

Jag ska på tjejmiddag ikväll. Det blir trevligt. Sen hänger jag med Ringo och Nova imorgon och på kvällen ska jag bara vila. På söndag ska vi till Yasuragi hela familjen och spa:a oss. ”Vad gör man när man spa:ar sig?”, undrade Nova. Ja, det blir spännande att se vad Yasuragi har att erbjuda för barn. De firar 10 år så jag utgår ifrån att de slår på stora trumman. Får inte glömma puffar till Ringo.

Vet ni något fantastiskt Spa i närheten av Stockholm? Jag menar verkligen fantastiskt. Lyxigt, bra behandlingar, flotta rum att sova i, bra service, god mat. Jag inser att jag inte kommer att komma iväg på nån yogaresa den närmaste tiden men ett par dagar på spa kan jag unna mig. Åk själv och bara koppla av. Eller kanske med en vän som inte pratar så mycket. Jag orkar inte höra folk som pratar mer. Jag orkar heller inte prata. Jag behöver lugn och ro. Tipsa mig gärna. Fick ett tips om Grand hotell i Saltis. Eller Yasuragi kanske? Fast är det inte mycket folk där? Jag vill helst inte träffa folk. Jag kan äta på rummet såklart. Någon som vet något att rekommendera?

ps. Har ni sett i vilken raketfart Linda krymper?

20130403-153028.jpg

 

You Might Also Like

 • Ellis
  5 april, 2013 at 17:20

  Har bara bra erfarenheter av LCHF och då har jag VÄLDIGT mycket att jämföra med…Skulle vilja veta vart jag kan maila till dig Katrin utan att det nödvändigtvis står här på bloggen. (Fuck GBP).

 • Hanna
  5 april, 2013 at 17:33

  Grand hotels spa är nog det lyxigaste du kan få.

 • Ella
  5 april, 2013 at 18:12

  Är Linda den nya nya Shervin?

 • Eva
  5 april, 2013 at 18:56

  Hej Katrin, Grand i Sthlm har finfina rum, god mat samt spa med pooler o olika bastubad. LYX!!! Tack för dina delningar. Trevlig helg

 • Malin
  5 april, 2013 at 19:27

  Måste tyvärr avråda från grand i Saltis. Bor granne med hotellet o hade gärna önskat att det var riktigt härligt o lyxigt, men de håller inte vad de lovar o lever inte upp till förväntningarna tyvärr. Tror att de har bytt manager, men det tar nog ett tag innan de blir helt 100. Miljön är dock otroligt vacker kring hotellet om du anser att det är en viktig parameter. Hälsningar Malin

 • Anna
  5 april, 2013 at 19:41

  Vet du Katrin, du är så jävla underbar. Har haft en skitdag och din blogg är som ett fräscht livselixir. Tack Katrin!

 • Mallan
  5 april, 2013 at 20:26

  Skepparholmen!

 • Lotta
  5 april, 2013 at 20:38

  Mitt absoluta uppehåll i livet 1 gång/vecka per år är masesgårdem. Du väljer själv om du vill prata/socialisera eller inte. Jag väljer att vara för mig och njuta delta i aktiviteter( massor). Kolla kurs schema Malin Berghagen brukar ha tre-fyra dagars yoga. Jag älskar min tid där trots eller för
  att jag längtar hem första dagen Det är så tyst.

 • Sofia
  5 april, 2013 at 20:53

  Sundbyholms slott. Sviterna där. Då får ni eget hus med egen bastu och bubbelpool, utomhuspool utanför. Så smyger ni upp på slottet och äter eller tar behandling i spat.

 • Lena
  5 april, 2013 at 21:34

  Om man bor i någon av Yasuragis större sviter kan har man egen het källa på rummet, man kan få alla måltider serverade där och man kan också få massage på sitt rum. Du behöver inte prata med en jäkel!

 • Sarah
  5 april, 2013 at 22:03

  Grand Hotell i saltis är inte alls bra! Var där i början av mars och var väldigt besviken. Välj nått annat ist!

 • Romladolcevita
  5 april, 2013 at 22:25

  Var i Sth i somras på semester (bor i Italien), måste säga var väldigt nöjd på Yasuragi. Trevlig personal och bra service.

 • Sara
  5 april, 2013 at 23:40

  Nej inte Saltsjöbaden! Sjukt omodern och olyxigt..

 • Jessica
  6 april, 2013 at 01:01

  NEJ NEJ! Inte Grand Hotel i Saltis. Så otroligt nedgånget och lever bara på sitt namn. Blir bedrövad om ni åker dit! Du kommer inte gilla det. Yasuragi med barn är helt okej, blir så klart stökigare men finns bra behandlingar och de är bokningsbara för barn även (varit där med elvaåring som gjort shiatsumassage). Vet inte om ni ska sova över men isf rekomenderar jag futonrum!

  Ska du någonstans i sthlm skulle jag rekommendera att prova fan.. hmm är ett nyrenoverat ställe i Nacka (inte varit där själv men nästa SPA-dag blir det för hört gott om det) jo http://www.skepparholmen.se/se/spa/.

  Lycka till med utvilandet!

 • Sanna
  6 april, 2013 at 06:53

  Hej!
  Befinner mig just nu på Grand Hotell Saltis!
  Vackert hotell, härlig omgivning, middagen var inte 100…
  Ska du ha en genuin SPA upplevelse, välj Grand Hotell Sthlm eller Yasuragi. Här i Saltis är gymmet minimalt. Tror inte de har träningspass. Ska nu på förmiddagen få en SPA behandling. Dock lugnt och skönt. Jag och min sambo var i stort sett ensamma på SPA avd i går kväll.
  Lycka till!

 • Victorias provkök
  6 april, 2013 at 08:14

  Åh härligt med spa:)
  Ha en riktigt bra dag
  Stor kram från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

 • Råttpung
  6 april, 2013 at 08:56

  Öh ? Hon ser ut o väga samma, inte loosat vikt alls 🙁

 • AC
  6 april, 2013 at 09:14

  Åk till Nynäshamns havsbad.. Jättebra spa, varma pooler vid havet, bra mat och jättebra hotellrum..

 • Ann
  6 april, 2013 at 09:22

  Undvik Saltis, har en kompis som varit där uruselt var hennes omdöme.

 • Sara
  6 april, 2013 at 10:50

  inget slår yasuragi…. ta deras sviter med egen varm källa så kan du bara ligga där och se ut över havet hela din vistelse (och tvaga dig då och då). du kommer INTE bli besviken! självklart serveras middagen på rummet, och du har din egen privata japanska värd.

 • Christine
  6 april, 2013 at 14:51

  Jag har sedan i november tappat 32 cm runt midjan med hjälp av lchf. Jag var den stora(bokstavligen då!!!) skeptikern som inte alls trodde på upplägget och bara för sakens skull aldrig ens haft ena ögat på kcal, som vissa hävdar att man minsann måste ha ändå, eller motionerat, utan bara gått till bilen…
  Jag mår skitbra utan kolhydrater. Äter jag t ex ris till maten så vill jag bara ha MER och får ett enormt sötsug. När jag äter så här har jag ett lugn i kroppen. Sällan riktigt hungrig och aldrig sugen. Underbart!!
  Jag ska passa på att besöka din butik när vi ändå är i Sthlm och ska kolla på Justin. Två flugor på smällen…eller nåt sånt…:)
  (http://whoopsiedaisie.blogg.se)

 • Elly
  6 april, 2013 at 15:47

  Som polska borde du åka till Sopot, en timmes flygresa och grymt bra. Spa finns på både Sheraton och Grand Hotel i Sopot. Bra, billigt och helt fantastiskt! Ska dit imorgon själv!

 • Jennie
  6 april, 2013 at 21:07

  Hej.
  Ett ställe som jag kan rekommendera fast det kanske inte är jättelyxigt men helt underbart att bara få koppla av å vara lite. Sandvikspa straxt utanför Rejmyre. Dock en bit att åka men helt klart värt det.

 • Lovisa
  7 april, 2013 at 08:05

  Grand Hôtel på Blasieholmen har ett av världens bästa span. Du får det inte bättre/lyxigare/proffsigare än så i Sverige.

 • Sheeevil
  7 april, 2013 at 09:54

  En tanke… (Vet inte varför jag skriver ned den här, Katrin verkar ju aldrig läsa här iaf…) Hade jag varit Katrin hade jag iaf hittat på ett till LCHF varumärke som inte är kopplat så starkt till henne som person. Tycker personligen hon är hur ok som helst, men ser jag mig runt verkar majoriteten jag träffa ha negativa åsikter… (You can’t winn them all, can you?) ..den där SATS grejen verkar ha etsat sig fast, på ett negativt sätt. Träffar många som älskar LCHF, men som aldrig skulle kunna tänka sig köpa något från Katrin…

  Men. Haha, ska inte försöka ge mig på lektioner i marknadsföring här. 🙂