Okategoriserade

Ä men asså

Jag blir tröttare ju mindre jag gör. Det kanske är för att jag vet att jag har en massa att göra som jag känner mig matt. Jag skjuter undan saker och tänker att ”jag tar tag i det imorgon” men så skiner solen så då skjuter jag på det en dag till och en till och nu är det så mycket på min hög att jag inte vet i vilken ända jag ska börja. Så bokar jag upp mig på sånt som tar hela dagar också. Imorgon har jag till exempel bokat upp mig på plåtning med Rambo. Jag borde verkligen sitta vid datorn och jobba men det kommer jag inte att göra… imorgon heller. Och på fredag har jag bokat upp mig på vinlunch utan barn klockan halv tolv. ”Minst tre timmar ska vi sitta!”, sa en annan kompis. Och sen är det dags att gå till dagis. Sen ska jag rodda med Ringos kalas på lördag. Och sen är kalaset på söndag. Måndag kommer jag att kunna jobba. Så får det bli.

Jag är väldigt irriterad på folk idag också. Folk som inte svarar när man ringer. Det är inte kul att jaga människor det är förnedrande tycker jag. Folk som inte svarar medvetet är störigt. För att de inte levererar som utlovat. Lättare att sticka huvudet i sanden liksom. Så oproffsigt. Jag jagar två personer. En som jobbar med uthyrning av lägenheter och en som jobbar med båtbygge. Ingen svarar. Jag ringer och ringer men de svarar inte. Jävla förnedrande.

Jag somnade kvart över nio igår. Sov till tio i sju imorse. Nästan tio timmar sova jag och det behövde jag. Ändå var jag trött när väckarklockan ringde tio i sju. Jag är tydligen trött. Jag  tror att det för att jag inte sovit en hel natt på över sex månader. Men i natt gjorde jag det. Tror jag. Jag minns inte att Rambo väckte mig. Jo, tio i fem vaknade jag av att han jollrade. Det var Bingos dag att gå upp så jag vände sida och sov vidare. Äääääälskar när det är jag som får sova fem när Rambo vill lajja. Vi kör varannan dag så imorgon ska jag upp fem och lajja. Fan. Sen får jag sova vid sex igen. Till tio i sju för då går jag på yoga. Sträckt nacken. Skulle upp i brygga tyckte jag. Ingen bra idé. Sprang ikväll. 28.47. Nio sekunder sämre än sist men ingen proffslöpare som drog iväg så bra ändå. Jag känner mig nöjd med min löpning med tanke på att de jag löper med är 20+ allesammans. När jag fokuserar blicken på deras tajta små stjärtar tänker jag på det. Jag hänger i alla fall med.

Bingo jobbar sent. Plåtar på gatan, sa han nyss i telefon. Tidningsomslag. Jag ska plåta tidningsomslag imorgon. Fast jag plåtar inte utan är föremålet för plåtningen. Jag och Rambo. Ja men Rambo måste också få lite plåtningar hur ska jag annars förklara det för honom när han växer upp och ser Ringo på och i en massa tidningar? Fast jag gör det för mig själv också. Bra tidning och smickrande intervju och ändamål. Väldigt smickrande. Jag är duktig jag.

Vet ni att jag aldrig lyckats få ett jobb? Är inte det märkligt? Efter att jag avslutat unni och hade 160 poäng i ekonomi och marknadsföring så satt jag hemma och letade jobb. Jag skickade cv:n och personliga brev precis som alla andra. Jag sökte jobb på Coca Cola, Levis, Reklambyråer, en massa marknadsavdelningar jag fick aldrig ens komma till intervju. De gånger som jag fick komma på intervju var via kontakter och då var jag alltid för överkvalificerad. Sa dom. Jag tror inte att de gillade mig. Till slut startade jag eget. Och det har jag sen fortsatt med. Jag är född att driva eget i och för sig. Is i magen är mitt förnamn nämligen. Jag vet att allt ordnar sig. Till slut gör det alltid det.

You Might Also Like

 • Tove
  21 maj, 2014 at 21:11

  Är halvgammal och halvfet, säkert ingen som du skulle gilla, men du gör mig ändå varje dag glad med din ärlighet och ditt driv. Kram!

 • Kjerstin
  21 maj, 2014 at 22:15

  Jag är också halvgammal men helfet så Katrin skulle nog inte gilla mig heller.

 • sara
  21 maj, 2014 at 22:52

  Och jag är snyggare än Katrin så hon skulle säkert inte gilla mig heller….

 • Biggan
  21 maj, 2014 at 23:08

  Jamen du jobbade ju på tv4 med eftersnack på Idol innan du fick sparken för att du sa något olämpligt.

 • O.
  22 maj, 2014 at 03:08

  Ä men asså!
  Bra där! Roligt att läsa en annan rubrik än SNAPSHOTS.
  Snälla, bättre kan du väl?
  Snapshots varje gång…

 • Margareta
  22 maj, 2014 at 06:09

  Hej. ..när jag läst dig blir jag så GLAD…går nu upp och yogar och njuter av min dag och mina fina barnbarn. .pussåkram Katrin och ha en bra dag….det är nästan sommar nu ♡

 • Anna-Karin
  22 maj, 2014 at 09:18

  Du är grym, alltså helt magisk och totalt jävla råärlig. I love it. Jag deppar ner mig ibland, tänker att jag är dålig och så där, fast jag vet att jag är bra. Men när jag känner så, så går jag inte på din blogg, ja jävlar det är som att göra en brain-makeover. Jag får energi, går iväg till jobbet och sprider energi rent utsagt. Hejja dej!

 • my
  22 maj, 2014 at 10:26

  Hahahah 😉

 • HR-lina
  22 maj, 2014 at 10:41

  Jag tror du är en jobbig person att ha som anställd eftersom du har en så stark personlighet och vilja. De flesta företag söker mesar som de kan köra med. Om du tänker på hur du själv anställer folk tror jag att du till viss del kan förstå dem:)

 • jeanette sandelin
  22 maj, 2014 at 12:40

  Jag har aldrig haft ett riktigt jobb. Men jag får duga iaf 🙂
  LCHF is da shit!

 • Fredrik
  22 maj, 2014 at 13:16

  Men alltså, Katrin fick ju verkligen inte sparken från Eftersnack. Det skrevs i kvällstidningarna att TV4 höll ”krismöte” om hennes medverkan efter att hon kallat en deltagare ”lite bögig” i ett sammanhang där hon själv inte tyckte att bögig var något negativt. Men dessa krismöten ägde i själva verket aldrig rum och Katrin och TV4 var hela tiden överens om att Katrin skulle fortsätta. Vilket hon också gjorde. Även säsongen efter, så nej hon fick inte sparken.

 • Lena
  22 maj, 2014 at 17:09

  Många starka personer passar bäst som egna företagare! Var glad för att du är en av dem. 🙂

 • Gina
  22 maj, 2014 at 17:25

  Verkar som om du blivit av med en del puckon, som brukar kommentera här. Dessa utvecklingsstörda personerna, har ju ända ingen funktion i samhället, de har inget värde. Så grattis. Du är bäst. Heja, heja!!!!!

 • Nollan
  22 maj, 2014 at 18:27

  e nästan lika snygg som Katrin, samma vikt och längd, men frågan är om hon skulle gilla mig ?

 • Skrattar hela vägen till banken
  22 maj, 2014 at 18:29

  Det har ni väl fattat ? asså att Katrin säkert gillar er om ni är egenföretagare i smalklassen, ser bra ut i fejan och bebor nån hyresrätt på Östermalm ( solsidan )

 • Kjerstin
  22 maj, 2014 at 18:53

  Ja, det är klart att vi har! Varför tror du vi skriver det vi gör?

 • Irene
  22 maj, 2014 at 20:39

  H inom vadhahahhahahhaha detn var dagens. .Då borde jag också starta eget”

 • Marianne
  22 maj, 2014 at 21:22

  Men där är du ju. Kul att du försöker få det att verka som att du själv har slutat kommentera.

 • ej moderat
  22 maj, 2014 at 23:06

  ha ha!!…fler än jag alltså som nästan mår illa av ordet SNAP SHOTS….hu !