Okategoriserade

A men asså…?

Mina jobbtisdagar verkar inte räcka till. Snart får jag nog ta och utöka till två dagar i veckan för jag hinner fan inte ens skriva ett jävla blogginlägg på en hel dag. Och nu känner jag mig så stressad eftersom mammanerven kickat in så nu tänker jag på att jag måste skynda mig hem för att hinna träffa barnen innan de somnar trots att det är min lediga dag och Bingo tar över från barnflickan och roddar med middag och läggning och allt men ändå klarar jag inte av att hålla mig borta. Men det har inte med kontrollen att göra först och främst. Först och främst har det att göra med att jag saknar mina barn så jävla mycket efter en hel dag och eftersom jag alla andra dagar antingen är med Rambo hela dagen och sen hämtar Ringo innan fyra så känns det som en evighet att vara ifrån dem båda en hel dag och sen inte hinna se dem innan de somnar… Samtidigt är det skönt att få vara lite för mig själv också och få jobba och stöka undan och göra ärenden och betala simskolan och AMEX-räkningen och allt som ligger och väntar på att göras. Att få prata med mina kollegor om företaget och vad som ska göras i framtiden.

Män har inte det här problemet. En man har inte cravings efter att få träffa sina små barn efter EN arbetsdag. Han kan lätt må bra av att träffa barnen på helgen och bara göra roliga saker. En kvinna har helt andra behov. Kanske att det avtar med åren vad vet jag. Sen börjar jag tänka praktiskt också såklart. Jag vet ju hur svårt det är att göra andningen på Rambo och näsdropparna ska vi inte prata om. Typ omöjligt att göra själv. Asså jag klarar det ju men… HA HA HA. Ja vet ja vet.

Rambo fick den blå och den oranga att andas in, mollipect, näsdroppar och pulvret att blanda och ge på kvällen. Jag vet att ni vill veta. Hur det gick? Han hostade inte en enda gång i natt så visst, luftrörsvidgande funkar hur bra som helst. Doktorn på Martinas barnsjukhus är fantastisk. Han lärde mig hur jag skulle blanda till de perfekta näsdropparna för en tiomånaders bebis kan ni fatta?! Jag klipper nu upp 0,25 och blandar med saltlösning. Sen suger jag upp allt i pipetter som han gav mig. Så gulligt och bra!

Okej, jag ska ta ett möte med Louisa nu och sen ska jag gå hem. Till sju vore det perfekt om jag kom hem för då ”slipper” jag rodd med middag och mat men hinner till att ge Rambo andningen på det enda perfekta sättet som bara jag kan och…jag skojar. Inte helt men lite.

You Might Also Like

 • bonny
  30 september, 2014 at 17:26

  Lägg ner bloggen. Och sparka ut Bingo. Han verkar ju inte till att vara till någon nytta alls! Som du säger de mår bra av att bara träffa barnen på helgen och ha roligt. Hur mår du??

 • diana
  30 september, 2014 at 17:30

  Söker du BEKRÄFTELSE. Visst du är jätteduktig!!!

 • brinkie
  30 september, 2014 at 17:50

  Så bra att du kan ändra dig. För ett par dagar sedan skrev du att luftrörsvidgande inte hjälper mot hosta!!!

 • Katarina
  30 september, 2014 at 18:46

  Du är rolig och kul! Och ni verkar vara en fin familj. Ingen blir bättre än Bingo för Ringo och Rambo. Det behöver jag inte skriva till dig för du vet.

 • henrik
  30 september, 2014 at 18:49

  Nu har du fel, jag är man och saknar mina barn redan vid lunchtid en vardag. Dumt att generalisera så…

 • ilona
  30 september, 2014 at 19:12

  Men Ringo har ju genomgott samma behandling! Har du glömt hur du gjorde då???

 • Vera
  30 september, 2014 at 19:32

  Min man brukar smita tidigare från jobbet 1-2 ggr per vecka för han har sån längtan efter ungarna :))
  Brukar också skippa diverse roligheter med grabbarna för han inte vill vara från sina barn. Helt hopplös:))

 • Martin
  30 september, 2014 at 19:35

  Killar låt er ej provoceras av Katrin. Det är det hon är känd för!!!!!!

 • Sanna
  30 september, 2014 at 22:26

  Min man saknar också barnen om han inte hunnit hem innan de somnar 🙂 Han sitter då och tittar på bilderna i telefonen för att stilla abstinensen!

 • Anonym
  30 september, 2014 at 22:31

  Men hur dum får man göra sej för att få läsare till den här döende bloggen ??? Män bryr sej mindre om barnen än vi kvinnor gör ..Hur är DU präglad egentligen ? det Bingo INTE bryr sej om är ditt onormala ..hysteriska städande och sjuka kontrollbehov som du vägrar att ta tag i ! och jaa fortsätt du att skylla ditt onormala kontrollbehov på att du saknar barnen i stället för att ta tag i DITT problem för då måste du ju erkänna att du inte är perfekt !! vore DU så väldigt mycket för dina barn så skulle du inte lämna dom med en barnflicka så ofta som du gör…herregud som om inte dagis vore nog för en fyraåring … och på tal om en fars kärlek till sina barn ! ditt ex Alex är väl den mest kärleksfulla pappa men kan önska ..lämnar inte ut sina barn till allmän beskådan dessutom . Stackars stackars Bingo 🙁

 • Bengtsson
  1 oktober, 2014 at 04:30

  Jösses, människa, du stavar och uttrycker dig ju som en 13-åring. Så pinsamt så man nästan tycker synd om dig.

 • dingo
  1 oktober, 2014 at 06:34

  ASSÅ……..Är du 37 år. Något måste ha gått snett under din uppväxt!!

 • Molla
  1 oktober, 2014 at 07:56

  Tycker det är rolig läsning! Alla fattar väl att det är generaliserat skrivet, annars är man ju dum! Tycker att det finns bitar jag känner igen mig i och det är kul att läsa när det är lite draget till sin spets! =)

 • Anna
  1 oktober, 2014 at 08:51

  DAVVE, var e du????
  Upp till försvar, skynda, skynda. Har du somnat med vinflaskan i famnen?? Och drömmer mardrömmar om alla de elaka trollen?

 • Nova
  1 oktober, 2014 at 08:58

  Men jösses! Är alla på dåligt humör? Eller snarare, är alla som är på dåligt humör här inne på Ks blogg? Om ni inte gillar vare sig K eller hennes blogg – VAD gör ni då här inne? Är det en ventil för en dålig dag i era liv? Eller rentav ett dåligt liv? Eller ja, den klassiska klyschan, har ni inget annat att prioritera? (Och ja, jag prioriterar att kommentera ang detta, för jag gillar Ks blogg, men har tröttnat på alla sjukligt kritiska kommentarer.) Och Katrin, snälla, snälla – rensa bland kommentarerna, som i princip alla bloggare gör. Du gör dig själv en otjänst av att ha så extremt dålig stämning här inne. Dessutom drar det ständigt till sig nya övergnälliga, sura, frustrerade, missbelåtna och otillfredsställda personer. Och snälla alla läsare, varför måste ni LETA fel hela tiden? Vilken jobbig tillvaro! Fan, var glada och försök se sådant som är bra istället!

 • quintus
  1 oktober, 2014 at 09:01

  Hur kan det komma sig att hon har så många dumma läsare. Kanske är det för att de är likasinnade med henne!!!

 • anonym
  1 oktober, 2014 at 09:35

  Har du gratulerat Bella. Hoppas att detta barnet slipper plumpa uttalande från dig!!!

 • Davve
  1 oktober, 2014 at 10:12

  Haha bara älskar att katrins så uppenbara ironiska inlägg kan få så många byfånar att gå i taket 😀 bra jobbat Katrin! Haha

 • Dante
  1 oktober, 2014 at 10:46

  Vari ligger den ironin? Katrin begriper inte bättre. Hon gör bara bort sig. Bättre att stänga ner bloggen, så hon kan hålla huvudet högt. Bloggen är ju ökänd. Hahahahaha

 • Davve
  1 oktober, 2014 at 12:20

  Dante, nej hon ska inte lägga ner bloggen. Vart ska annars sveriges arbetslösa stackare vara och ventilera sitt kvinnoförakt?

 • Camilla
  1 oktober, 2014 at 12:32

  Nova! !! Kanon bra skrivet av dig.Jag går fullkomligt i taket när idioter här inne tex. ger sig på barnen..med uttryck som fet och ful!! Skäms på er alla,hoppas någon av era barn kommer hem någon gång och säger att någon vuxen kallat dom feta och fula.Vad gör ni då? Men hoppas att ni inte har egna barn….för isåfall skulle jag skämmas att ha sådana föräldrar. Har fem barn själv , en kille med Dows syndrom..och vet ni dom som fäller kommentarer. Och stirrar på honom är vuxna människor!!! Och inget försvar nu….Men Katrin säger si och så!!!! ta ansvar själva hur ni agerar och uttrycker er.Va en förebild för era barn !!!!!

 • Stina
  2 oktober, 2014 at 13:11

  I Norge säljs både näsdroppar o spray till barn fr 2 mån. Lättare med spray när de blir lite större och inte vill ligga still… Rhinox heter de.

 • ännu ett troll av många...
  2 oktober, 2014 at 21:32

  Davve och Katrin, vilket par asså! De är som gjorda för varann..

 • m
  3 oktober, 2014 at 06:55

  Re Nova, du säger att det dras personer hit som skriver kritiskt och som gnäller och klagar på allt,,Har du inte läst Katrins eget sätt att STÄNDIGT klaga, kränka och kritisera vuxna och barn,,Dubbelmoral då du menar alltså att det är bara ok när Katrin är hatiskt och kränkande??Att folk precis som jag går in här ibland och fäller en kommentar är väl ungefär som att läsa nyheterna och läsa om någon som ständigt gör bort sig, det lockar läsare,,,,

 • Davve
  3 oktober, 2014 at 11:46

  M, tror du har för lite att göra i ditt eget liv. Du verkar ju också ha en kvinnosyn som hör hemma på 1900 talets början. Att en kvinna har starka åsikter är tydligen kontroversiellt för dig.

 • d
  4 oktober, 2014 at 08:33

  Att mobba, kränka och hänga ut människor är för helvete inte att ha STARKA ÅSIKTER…Det är ondska och självhat……….Katrin borde anmälas….