Okategoriserade

Å herregud så snyggt!

Jag har lämnat ifrån mig min tredje bok nu. Om det känns skönt? Väldigt skönt. Det kommer att dröja innan jag gör en till bok kan jag säga. Nästa bok blir dessutom en roman. När tänkte jag ha tiden att skriva en roman då? Ha ha ha, kommer inte att ske. Jag är i alla fall väldigt nöjd med det slutgiltiga resultatet och den här boken kommer att bli mycket snyggare än mina tidigare böcker. Det är kul! Ni kan få ett smakprov faktiskt.

Man kan bevaka boken på Adlibris om man vill! Den kommer i maj någon gång.

Jag måste passa på och skryta lite till när jag ändå håller på med att skryta. Vi har fått klart hemsidan för LCHF-loppet och jag tycker att den blev väldigt fin! Vi har inlett ett samarbete med Mrgizmo, så när man anmäler sig till loppet så erhåller man ett sportpaket värde 299 kr. Jag är så nöjd och stolt över LCHFklubben.se och alla som jobbar här! Vi fixar och trixar och levererar så bra för våra medlemmar och icke medlemmar och alla som gillar LCHF, hälsa och god mat!

Ja men spana in sidan för fan! Och hojta gärna till om det är något som vi kan göra bättre. Och anmäl er till loppet, det kommer att bli det roligaste eventet i mannaminne.

You Might Also Like

 • Emma
  23 april, 2013 at 11:03

  Jag undrar om Agavesirap är ok enligt dig och LCHF?
  Jag har för mig att ni brukade använda det till LCHF-pannkakor tidigare.
  Nu läste jag denna artikel.

  http://www.kostdoktorn.se/finns-det-bra-socker

 • Linda
  23 april, 2013 at 11:15

  Tack för tipset att byta potatis mot kålrot! Har tagit fram lövbiff ur frysen och var sugen på biff rydberg (äter inte potatis, ris och pasta längre )

 • Jenny
  23 april, 2013 at 11:28

  Dum fråga kanske. Kan man PW på lchf loppet eller ni vill att man springer? Tack för en bra blogg:)

 • My
  23 april, 2013 at 12:10

  Växer inte kålrot under jorden, och om jag fattat rätt så ska man inte äta något som gör det?

 • Johanna
  23 april, 2013 at 12:50

  Jag tycker absolut att man bör få PW eller vad som helst. Du deltar ju och det är huvudsaken!

  Heja dig! 😀

 • claes-göran olofsson
  23 april, 2013 at 12:55

  jag skulle gärna vilja prata med dig, jag har lagt upp en video på youtube gällande detta, här är en länk som går till videon, som spelas upp på youtube

  http://www.youtube.com/watch?v=8rZj7irrXSw

 • Petra
  24 april, 2013 at 07:29

  Vad kul med boken, ser fram emot att köpa den!

 • dresses wallpapers
  14 december, 2013 at 11:36

  It’s in reality a great and helpful piece of info. I’m glad that you simply shared this useful information with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.