Okategoriserade

100%

Ååååå herreguuuud vad jag uppskattar att få sova. Kolla min sömnkvalitet inatt?! Jihaaa! Jag mår för jävla bra nu kan jag säga. Utvilad och tacksam. Tack Elite i Göteborg för ett fantastiskt hotell. Grym säng, mjuka dunkuddar, lagom tungt täcke, knäpptyst på rummet, högsta poäng verkligen. Rätt tryck i duschen, bra produkter för att tvätta sig med, till och med när jag ringde ner till repan för att be om tandkräm kom det upp en kille på en minut med en liten minitub till mig. Grymt!

Det första som jag gjorde när jag vaknade var dock att sätta på teven, lite rädd och chockerad över tystnaden och nattens kvalité. Helt sjukt att ha sovit som en björn i över nio timmar utan att vakna en enda gång och se att man har 100% på appen. En otrolig känsla av lycka. Jag älskar att sova har ni förstått det? Älskar att sova och känna mig utvilad. Glömde min ansiktskräm hemma så jag har smörjt in hela ansiktet med Ringos Idomin som jag tack-o-lov hade i handväskan. Ja, det känns konstigt. Tungt på något sätt. Som att mitt ansikte hänger men det gör inget det är säkert bra för huden den känns sjukt fet.

Jag är i Göteborg för att jag var med i SVTdebatt igår. Här har ni programmet. Nu ska jag flyga hem. Vet ni vad det bästa med periodisk fasta är? Att man sover förbi frukosten och inte har något hets i kroppen om att man måste gå upp för att hinna med den innan den stänger. Tänk er hela Hawaii på alla härliga lyxhotell som vi ska bo på. Då kommer Bingo gå med barnen till frukosten så kan jag soooooova. Och sen mötas vid poolen. Gud va jag längtar till Hawaii!

Nu ser jag att jag inte får bädda in programmet på grund av rättighetsskäl vilket känns trist och märkligt men kolla på programmet på den här länken. Kolla på det för det är fantastiskt och jag är ruggigt snygg. Och debatten blev bra. Som vanligt är LCHF-sidan den snygga framgångsrika och intelligenta sidan. Den andra sidan är som vanligt… den är som vanligt.

Länk till programmet: http://www.svtplay.se/debatt/?tab=undefined&sida=1

20121214-114241.jpg

You Might Also Like

 • anna
  14 december, 2012 at 11:45

  Ja men herregud den där Noran, hon var ju som en aggressiv pitbullterrier. ”Du var inte fet det var bara vätska” Jag har oxo sett bilderna i Katrins bok och hon var tjock. All over.

 • Sabina
  14 december, 2012 at 11:48

  Jag tyckte att du gjorde bort dig…tyvärr. Du kan ingenting om det du förespråkar och jag förstår inte varför du ställer upp på debatter. Förmodligen för att du är så dum att du inte fattar hur dum du är…och det är väl det bästa egentligen, att vara så dum att man inte själv lider av det (alla andra dock)

 • Heidi
  14 december, 2012 at 11:49

  Vi hade en lchf-matlagningskväll med brorsan. Som avslutning på det såg vi debatten. Den hade gärna fått vara längre. Hursomhelst så bakade vi också och det blev lussekatter och tryfflar (med lakritspulver) ur din nya bok. Tack för bra recept, det blev jättegott!

 • Bella
  14 december, 2012 at 11:53

  motståndarnas sida var ett stort skämt. Okunniga, ointelligenta. Vem var tjejen som var nöjd med sin tjocka kropp? Det enda som kom ut ur hennes mun var ”blablabla”. Sedan tanten? Huh? Är den ”faktan” taget från intet eller? Det måste det vart. För folk blir feta av och sjuka av socker, vita kolhydrater och kemikalier. Så att tanten var med och tonåringen gjorde hela debatten till ingen debatt alls, bara ett stort skämt.

 • Mie
  14 december, 2012 at 12:00

  Jag tycker du ska gå in och kolla på Nurans blogg , http://120kg.me/. Tycker du verkligen det där är att vara tjock?

 • Sickan
  14 december, 2012 at 12:01

  Såg debatt igår å jag bara orkar inte med den den skinntorra ”professorn”!! Och vem var fläskberget som tyckte att hon var såååå snygg å perfekt,HA HA HA.
  En liten uppryckning i verklighetslandet, kanske. Tjejen ar ju FET, inte så lite!! Står inte ut med debatt längre, alldeles för dåliga debatter!!

 • Maja
  14 december, 2012 at 12:09

  Tyvärr, den där debatten förlorade du och din ”framgångsrika, intelligenta” sida. Acceptera bara att alla inte behöver äta enligt diet utan har så pass stor intelligens att man kan äta vad man vill men sen förbränna det genom träning. Svårare än så är det inte. Livet blir så mycket roligare också om man känner att man aldrig behöver begränsa sig med sin mat samt utesluta några viktiga delar på talriken. Spring lika mycket som du äter. Punkt

 • Chris
  14 december, 2012 at 12:13

  Spot on..1
  Men det gäller ju förstås inte matmissbrukare som Katrin och den där tjocka A-M som föder upp sina barn på kadaver..!
  Vi som äter allt som är hälsosamt o gott fullt med kolhydrater..vi är smala snygga OCH intelligenta..!
  Men som sagt..vi är ju inte matmissbrukare..!
  Terapi för den skelögde FETT-doktorn..kanske vore nåt..!

 • Elisabeth
  14 december, 2012 at 12:21

  Sabina – om du lider av Katrins dumhet – vad är det som tvingar dig följa hennes blogg, debatter hon medverkar i…??? Stallker? Beroende eller skadeglädjen? Vad är det som driver din stora och otroligt intelligenta du till så låg handling?

 • Petra
  14 december, 2012 at 12:21

  Herregud. På panelens allätare lät det som att bacon var det farligaste man kunde äta och att man som lchf:are bara åt det, dagligen, i mängder. Det var det hon hade att komma med och hon jobbade i chark, så hon visste minsann.. Klart man vet att det finns en massa skit i bacon. Men va f’n det är nog så j*kla mycket bättre att äta än att trycka i sig chips, bröd, pasta, godis osv..

  Vad var det för app?? Sömnappen alltså..

 • Lisa
  14 december, 2012 at 13:02

  Jag skiter i vad folk äter. En sak vet jag och det är att kroppen behöver kolhydrater. Vitt mjöl och socker är något som man ska skita i. Det är ok att äta godis någon gång ibland.
  Jag tycker att LCHF-ligan förlorade debatten. Katrin och den manliga läkaren (som ser ut som Frankensteins monster) är tröttsamma att se i varenda jävla debatt kring LCHF (ironiskt att Katrin tyckte att den äldre kvinnliga läkaren alltid är med)

  Hela LCHF-rörelsen förlorar på att ha Katrin som LCHF`s ansikte utåt. Hon är okunnig kring anatomi och medicin och fullständigt osympatisk.
  Själv tyckte jag att Noran sa det jag längtat efter att någon ska ta upp. Nämnligen att Katrin var gravid och gick ner. Alla som har fött sitt barn går ner i vikt. Man behöver inte vara Einstein för att begripa det.

  Jag förstår inte hysterin kring LCHF. Låt folk äta det om de vill. De är medvetna om att det är möjlig risk för cancer, gall-problem och inflammationer i bukspottkörteln. Blundar de för det är det deras problem. Däremot borde det vara straffbart att utesluta kolhydrater i barnens kost. Likaså att övergöda sina barn med socker.
  Katrin visar kraftiga narcissistiska drag för övrigt. Jag som är psykolog-student tycker att det är intressant att se henne i debatter.
  Till sist: ”hemligheten” kring att hålla sin vikt och ha en god hälsa är att ha en balans i sin kosthållning och att motionera. Det är faktiskt inte svårare än så.

 • Veronica
  14 december, 2012 at 13:07

  Och när tjockisen brast i skratt?! Herregud. Den där tjejen borde gå på LCHF och fatta grejen innan hon uttalar sig! Och kanske tappa ett kilo (eller tio).

 • Gabriella
  14 december, 2012 at 13:07

  Tycker hela debatten var otroligt pinsam och du Katrin framstod bara som blåst och okunnig. Ni som förespråkar lchf borde verkligen ta tag i ert osunda och sjuka förhållande till mat. Att äta vanlig varierad kost (tallriksmodellen) blir man inte tjock av. Det man blir tjock av är att trycka i sig socker, vilka många som nu förespråkar lchf verkar ha gjort tidigare (så kallade matmissbrukare) för att dämpa ångest och andra känslor. Och så tycker jag att det är konstigt att fysisk aktivitet inte nämns i sammanhanget. Minst lika viktigt, för det handlar inte om att ha en smal kropp utan om att ha en frisk kropp!

 • Elin
  14 december, 2012 at 13:12

  Jag såg debatten igår och vill verkligen påpeka att dietister är högst medvetna om att kolhydrater gör folk feta och sjuka. MEN det är inte kolhydrater i form av fullkornsbröd, baljväxter så som bönor, ärtor, linser, havregrynsgröt, vitkål, äpplen, o.s.v. utan det är de stora mängderna snabba kolhydraterna, precis som ni säger som gör att vi blir tjocka, dvs godis, kakor, LÄSK, bakverk m.m som gör att vi går upp i vikt! Äter vi mycket fett i kombination med snabba kolhydrater – går vi upp ännu mer i vikt. Svenska Livsmedelsverket rekommenderar att MAX 10E% av dagens totala energiintag dvs kcal-intag ska komma från socker – dvs snabba kolhydrater. Med det INTE sagt att de rekommenderar folk att äta massa socker!!!

  Är inte potatis och grönsaker mer naturliga än t.ex. bacon fullproppat med tillsatser i form av socker och nitrit?

 • Prinsessanadia
  14 december, 2012 at 13:15

  Nu har jag kollat och hon är musklig. Det är därför hon ser fet ut. Men fick jag välja mellan henne och katrins kropp väljer jag alla dagar i veckan katrins.

 • A
  14 december, 2012 at 13:23

  SÅ SKÖN kommentar den där boxaren eller brottaren, eller vad han var, la om din hjärna! Hahaha du såg ut som en sur Lilla-My!

 • Camilla
  14 december, 2012 at 13:35

  Hej, är en normalbegåvad halvtjock kvinna i mina bästa år. Som många andra har jag provat alla möjliga sorters dieter från A-Ö. Lchf är den enda kosten som fått mig att må så här bra.(+ bli snyggare)) Har fått så underbar hy sedan jag började med lchf. Finns det något som heter ”kolhydratansikte”?
  Bor dock i ett litet samhälle, där det nästan är värre att säga att du går på lchf än att säga att du är rasist. Så jag håller käften om det(alltså lchf:en inte att jag är rasist)(För det är jag inte.Oj, nu blev det invecklat).Orkar inte argumentera, Var och en blir salig på sin tro, är iallafall glad att jag vågade tänka i nya banor. Okey, om jag dör 5 år tidigare pga denna sk. extrema kost.(enligt vissa) men då har jag iallafall levat och mått så mycket bättre än på kolhydrat och socker kosten jag mådde så dåligt av innan.
  Tack Katrin(du kan vara både dryg och kaxig, men inspirera kan du) för mitt,och hela min familjs bättre liv:)

 • Bella
  14 december, 2012 at 13:46

  Hon var visst bara dum, inte tjock. Brukar ju annars inkludera båda.

 • Heddi
  14 december, 2012 at 13:53

  Jag ville bara säga att det vasr synd att jag inte fick komma til debatt igår och möta Katrin i en lhcf debatt för då hade jag vunnit garanterat. Det finns special piller som är mycke bättre än denna diet, lovar. det ska jag skriva i min modeblogg inom kort. håll utkik.
  fashionista la bomba Heddi.

  heddi.se

 • jenna
  14 december, 2012 at 13:55

  har du sett tjejen i annat än pösig tröja!är allt annat än tjock,bara muskler!

 • Frida
  14 december, 2012 at 13:58

  Vad heter din sömn app?

 • Elisabeth
  14 december, 2012 at 13:59

  Chris – har du framlagt alla dina argument? Verkar som det fattades på slutet något så gick du över på andras utseendet. Det är så det brukar sluta när man inte har mycket att komma med, då blir försvaret lika klen som din hjärnverksamhet.
  tänk att du stammar… jävla idiot!

 • Elisabeth
  14 december, 2012 at 14:02

  Lisa – kan du visa vilken skönhet du är? Det skulle vara intressant att se alla er som går över andras utseendet. perfekt utsidan, intelligen insidan? Knappast – ingen människa med lite mer innanför pannbenet skulle beskriva en annan mäniskan så. Undrar vad du säger om alla de du möter…

 • Chris
  14 december, 2012 at 14:05

  ”Mycket att komma med..”?
  Ja du föredrar ju svordomar..så din kvalitetsnivå är under min..sorry sweetie..!
  FETT-doktorn blev skelögd av Fettet..!
  Orsak o verkan..!
  Ja i verkligheten alltså..pröva den du..!

 • MissLi
  14 december, 2012 at 14:09

  La bomba heddi? Hahaha ja bombad

 • Maja
  14 december, 2012 at 14:11

  Hon är visst tjock.
  Kolla armarna tex, inga definierade muskler när hon inte spänner dem.

  Kolla även en bild där man ser midje”vecket”.

  Skulle inte hon tävla i Luciapokalen?
  Ser henne inte i resultat listan och när man ser bilderna på henne så förstår man att hon inget har att hämta där.

  Visst det är en prestation att gå ner så mycket, men hennes skropp är INTE snygg!

 • Miya
  14 december, 2012 at 14:12

  Jag önskar att jag kunde vara som katrin. Leva i min bubbla, gigantiskt självförtroende. Aldrig fatta när jag gjort bort mig, no regrets. Ingen koll på omgivning och resten av världen. Tänk att aldrig känna att man har fel?! Såå ljuvligt d vore. Mer narcissism åt folket!!!

 • Ebba
  14 december, 2012 at 14:20

  Vad heter appen?

 • Annika
  14 december, 2012 at 14:22

  Debatten i sig skiter jag i, äter inte LCHF, men programledaren, var grävde de fram henne. Ogillar henne starkt.

 • Amie
  14 december, 2012 at 14:32

  En eloge för att du fortsätter tillåta folk att skriva här Katrin!

  Blir själv helt illa till mods när jag läser kommentarerna – så pass att jag ofta håller mig borta i veckor…. Undrar fan hur många som upprepat samma sak om de stod öga mot öga med dig?

  Brukar själv säga att jag är allergisk mot kolisar… Och det svaret verkar folk nöja sig med… Och allergisk är nog det jag är oxå. Inte så att jag får andnöd eller utslag – utan att jag förvandlas till kakmonstret!

  Men… folk är olika. Har själv två barn, det ena är allergiker som jag – alltid hungrig som ett kakmonster, det andra vill aldrig ha nåt och är pinnsmal. Vill gärna göra något för mitt kakmonsterbarn… men tyvärr kan förändringar bara ske hemma. I skolan anses inte allergi mot kolisar som någon sjukdom och man får inte soecialkost. Och suget triggas ju även om det är i skolan man äter kolisar…

  Mmmm – så är det. Kämpa på! Om en förhoppningsvis inte allt för lång framtid står LCHF motståndarna med dumstrutar på huvudet och skäms. Måste bara vänta in bättre forskning först. En sak är iaf säker – fetmaepidemin har uppkommit under dagens rekommendationer. Så vi vet garanterat att det INTE funkar att äta som vi gjort. 🙂

 • Mimmi
  14 december, 2012 at 14:34

  Du är alltid lika snygg och en riktigt bra debatt fast tycker den var lite kort 😉

 • Tilda
  14 december, 2012 at 15:12

  KATRIN! Vad heter appen??
  / Tilda

 • anna
  14 december, 2012 at 15:24

  Hur kan någon tycka att Katrin är osympatisk? I don´t get it..Hon e ju helt normal. (dösnygg dock) Hon den där Noran var hemsk..

 • Mia
  14 december, 2012 at 15:38

  Jag har bytt ut frukostmackan mot ett ägg, potatis/ris/pasta mot broccoli och blomkål, lightprodukterna bytta till vanliga produkter för att öka mättnadskänslan (=undvika småätande) och köttet/proteinet kvar på samma nivå som tidigare. Jag mår som en prinsessa, och det är SÅ enkelt.

  Antar att det är lchf, och jag kan inte förstå hur någon kan irritera sig på detta? Varför detta agg?

 • Lisa
  14 december, 2012 at 16:00

  Dum och instabil. Pinsamt när Katrin gjorde ett utfall med svordomar mot Noran….

 • Linda C
  14 december, 2012 at 16:06

  Jag måste nog sälla mig till dem som tyckte att du gjorde bort dig – big time- igår på debatten! ” va har jag sagt det? Det kommer jag inte ihåg ” sååå blåst kommentar! Noran var ju klockren! Det märktes att hon har något innanför pannbenet. Varför hoppar man på henne här om hennes vikt? Den är ju inte på något vis relevant! Nä du Katrin det va inte din skarpaste sida du visade upp igår. Satt mest och skrattade åt dig. Och du, i tv ska man nog helst låta bli att yttra sånt som man helst bara ska tänka: ”och vem fan är du att bedöma det”? Oprofessionellt … Men ändå förväntat!

 • Cissi
  14 december, 2012 at 16:17

  Måste tyvärr instämma med de som dissade din insats i Debatten igår Katrin, det var rätt pinsamt att se och inget som fick mig att tro på LCHF mer än innan. Dessutom for du med osanning! Du sade att du inte haft en sjukdag på 2½ år sedan du började med dieten, det vet vi alla gamla bloggläsare att det inte stämmer. Du har flera gånger skrivit om när du varit sjuk i förkylningar och annat. Vill du framstå som trovärdig bör du hålla dig till sanningen, t ex säg att du mår bättre än innan LCHF och är mindre sjuk än innan, det är ju nånting som kanske faktiskt stämmer, det vet ju bara du.

 • Carolina
  14 december, 2012 at 16:23

  Vad heter appen?

 • anna
  14 december, 2012 at 16:27

  göm dej heddi

 • SweTex
  14 december, 2012 at 16:29

  Bra sagt, Lisa.

 • SweTex
  14 december, 2012 at 16:34

  Exakt, och aldrig fatta att folk skrattar åt henne, förutom fåren som inte fattar att dom blir blåsta.

 • Fanny
  14 december, 2012 at 16:34

  Du var grym, bra så!

 • Evelina
  14 december, 2012 at 16:38

  Ja, vad heter den där appen??? Skulle vilja ha den också..

 • SweTex
  14 december, 2012 at 16:39

  Den heter jagharnollkoll och kan laddas ner från självupptagen.com.

 • Sanna
  14 december, 2012 at 16:50

  Eh? På vilket sätt är hon dum och kan inget om det hon förespråkar? Jag kan tycka väldigt många dumma saker om Katrin men dum är det sista hon är. De jag känner som arbetat med henne säger att hon är bland de smartaste och mest skärpta personer de mött och då är det väletablerat folk som hyllas stort i vårt land. Att du inte gillar henne eller LCHF får väl stå för dig. Men dum, det kan du glömma att hon är.

 • Prinsessanadia
  14 december, 2012 at 17:03

  Hej estetica! Bättre att du skriver under ditt vanliga nick, man känner ändå igen dina kommentarer.

 • Sanna
  14 december, 2012 at 17:05

  Jag skämdes under hela debatten, allra mest över Nuran men också över den där kärringen som bara vägrar erkänna att hon KAN ha fel! Hon har ALDRIG kunnat visa en enda undersökning som styrker vad hon säger, men det finns däremot mängder på undersökningar som visar hur skadligt socker, och det socker som kolhydraterna omvandlas till, är för människan. Titta på hur våra äldre mår idag, de som åt normal kost, som arbetade hårt, de är sjuka! S J U K A! De har mängder av hjärt- och kärlsjukdomar, de har reumatism, diabetes och cancer i alla möjliga former. DET är ett klockrent resultat på hur 30års konsumtion av ”normal” kost ser ut.
  Att det finns studier som visar på att sjuka blir friska av LCFH verkar ni skita högaktningsfullt i? Varför?
  Att ni inte är pålästa om LCHF verkar ni också skita i?
  Att ni sitter och gör bort er verkar ni skita allra mest i.
  Läs på först, debattera sen!

 • Soffan
  14 december, 2012 at 17:05

  Vad heter appen??

 • Mia Steen
  14 december, 2012 at 17:25

  Haha, jo det var precis så hon framstod: som extremt j-a dum faktiskt. Kommer inte ens ihåg egna, ganska avgörande, kommentarer … Embarassing!

 • Eva
  14 december, 2012 at 18:02

  Estetica/Tina/Chris, många nick är det!

 • Elisabeth
  14 december, 2012 at 18:17

  Vad äter du då??? Så dum kan man vara knappast av mat. Och varför läser du denna blogg om människor blir mönster av LCHF? Brist på livet?

 • Elisabeth
  14 december, 2012 at 18:22

  Jenny – Nora är bodybildare vilket medför stora muskler. Om det är riktigt klädsamt på henne är upp till var och en. Jag tycker att hennes lår tar bor symetrin i helheten då de ser ut som om det var en man å andra sidan förklarar hennes lätthet att bygga upp så kraftiga muskler – testeron som hon producerar för mycket av. För övrigt har hon jobbat hårt för att komma dit hon befinner sig idag – dock lite toning av hela kroppen hade inte skadat – vilket hon själv skriver om – 10kg på 6 veckor då hon ska tävla.

 • Elisabeth
  14 december, 2012 at 18:24

  potatis innehåller hela 60g kolhydrater per 100g och vilken funktion fyller den egentligen? Byt mot kålrot – går göra gratäng, frytera – precis som potatis men ”bara 16g kolhydrater.

 • anonym
  14 december, 2012 at 18:26

  Att den äldre generationen är sjuka beror på att de har hypoondri. Inte vad de nu har proppat.

 • eli
  14 december, 2012 at 18:36

  nej jag tror inte hon direkt är tjock utan det är dessa stora muskler som gör att hon ser stor ut. hennes kropp ser snarare ut som dessa män som överdriver med gym

 • Lisa
  14 december, 2012 at 18:53

  Hur DUM är inte då ”dessa personer” som jobbat med Katrin om hon var den smartaste i gänget?…..

 • Maria
  14 december, 2012 at 19:05

  jo hon ska tävla men inte förän 2014

 • SweTex
  14 december, 2012 at 19:07

  Lisa….bra sagt.

 • SweTex
  14 december, 2012 at 19:09

  ”väletablerat folk som hyllas stort i vårt land”…Och vilka personer kan det vara, undrar man ju…väntar med spänning på ditt svar.

 • SweTex
  14 december, 2012 at 19:16

  Elizabeth….du är fan egentligen den största anledningen till att jag spenderar dyr tid på den här bloggen ibland. Du är fan fantastisk! Jag menar det, jag skulle tamigfan betala för att spendera en timme med dig, i studiesyfte! Bättre representant för Latrin får man leta JÄVLIGT länge efter. Jag tror jag är kär i dig.

 • SweTex
  14 december, 2012 at 19:21

  Det där var ju välskrivet och bra sagt…antar att du är en annan Elizabeth än allas vår Elizabeth med rotvälskan?

 • julia
  14 december, 2012 at 19:30

  Ingen alls som kan säga vad appen heter eller?

 • SweTex
  14 december, 2012 at 19:43

  Wow….intressant människosyn.

 • Elin
  14 december, 2012 at 19:45

  Appen heter Sleep Cycle Alarm Clock, kostar 7 spänn och är grym!

 • Martina [Eluminél]
  14 december, 2012 at 20:10

  Hahahaha<3 Underbart!

 • Sanna
  14 december, 2012 at 20:15

  Ja du Lisa, det är inga namn jag tänker tala om för dig även om du kommer ta det som ett ”HON LJUGER!” svar, men skit i det. Det är personer honarbetatmed i både tv och övrig media och som ingen spottar på eller hånar. Snarare tvärtom, de är kultförklarade och respekterade. Jag skrev inte att Katrin var ”smartare” än dom, men de var imponerade av henne.

 • Sanna
  14 december, 2012 at 20:17

  Ja vänta du om du inte har något annat för dig. Namn utelämnar jag och det hoppas jag du kan respektera utan att sänka dig till en alltför låg nivå?

 • En funderare
  14 december, 2012 at 20:21

  Ruskigt snygg? inte enligt:

  http://finest.se/userBlog/entry.php?uid=53680&beid=2307944

  Väldigt märkligt, hann du tvätta av dig sminket efter att du fick dig själv i spegeln?

 • Sanna
  14 december, 2012 at 20:22

  Menar du hypokondri?
  Svårt att ”hypa” fram cancer.
  Diabetes likaså.
  Eller ja en hjärtattack kanske går? Eller?

 • Sanna
  14 december, 2012 at 20:23

  Moget.

 • SweTex
  14 december, 2012 at 20:30

  Inga problem, vi vill ju inte oroa dessa ”kultförklarade” personer.

 • Patricia
  14 december, 2012 at 20:41

  Förra sommaren så körde jag tvätten för Elite park i Göteborg, och för Gothia. Vet att Bingo sov där då :p

 • R
  14 december, 2012 at 20:43

  Lol, hon är inte fet. Skulle man kolla hennes fettprocent skulle den vara lägre än Katrins, det är jag ganska säker på. Och vad fan spelar det för roll om hon skulle vara fet? Får hon inte uttrycka sina åsikter då?

 • Sofia
  14 december, 2012 at 21:45

  SweTex, får du betalt för dessa anti-katrin/anti-LCHF-kommentarer eller ser du din idioti mer som en hobby? För det börjar bli lite läskigt bara så du vet…

 • SweTex
  15 december, 2012 at 07:28

  Hypoondri?Inte vad de nu har proppat?Herregud, just därför följer jag den här bloggen för att läsa inlägg som Sanna’s. Hysteriskt roligt.

 • anna
  15 december, 2012 at 11:18

  och?!

 • Annelie
  15 december, 2012 at 12:08

  Jag är inne på min tredje graviditet…går alltid upp minst 20 kg!

  Snart ska jag skriva en bok och skapa en klubb för jag är en mästare på att gå ner i vikt! Min metod heter ”Ät mindre, motionera mer och fuska lagom med mat å chips”.

 • Annelie
  15 december, 2012 at 12:13

  Instämmer! Du framstod som en idiot Katrin med bad manners…förolämpa folk redan innan debatten börjar och hävda att de är okunniga?!?! Du verkar ju mest korkad själv! Bacon utan tillsatser?!? Äter du falukorv oxå?

 • E
  15 december, 2012 at 18:19

  +1
  Noran är muskulös. Mer vältränad än dom flesta.

 • E
  15 december, 2012 at 18:29

  Nej det fattar väl alla att det inte funkar att vara ett ”kakmonster” som trycker i sig mängder av socker. Det förstår nog även livsmedelsverket.
  Men lycka till med LCHF kosten.

 • Julia
  15 december, 2012 at 22:34

  Potatis med 60 gram kolisar per 100 gram?! Källa på det? Vad jag vet innehåller potatis ca 16 gramkolhydrater /100gram. Kolla upp fakta innan du svamlar!

 • My
  16 december, 2012 at 01:00

  Ja verkligen, tanten var ju bara professor i ämnet hon talade om. Är nog grymt okunnig i ämnet. Nä tacka vet jag Katrin- hon vet verkligen vad hon talar om. Mer bacon till folket!

 • Maja
  17 december, 2012 at 11:00

  Hon har fortfarande en extremt ful kropp!

  Och med anledning hur hon skriver så fattar man att hon inte är så smart heller (har läst henens blogg).

  Ser inte alls ut som en kvinna och tom jag har mer muskulösa armar och definerade muskler fast jag inte kunnat träna på ett år pga skada.

  När jag tränade hårt (7 dagar i veckan) kunde jag äta allt, tom kolhydrater.
  men när jag blev skadad gick jag upp i vikt.

  Nu när jag inte kan träna så äter jag LCHF och är tillbaka i form.

  Noran skulle nog vara riktigt FIT om hon gick över till LCHF. men hon hatar nog Katrin så mycket att hon aldrig skulle ge det en chans…

 • shivapsilomania @ instagram
  11 januari, 2013 at 08:12

  I’ve only got one thing to say: go vegan. For yourself, the environment and the other beings in it 🙂 I eat exactly what I want as long as it’s plant based, and since I abandoned the food that’s for babies (milk) and dead body parts (meat), my weight has been stable, I don’t have to drink coffee, I sleep all night and wake up before my alarm by myself – the benefits are never ending. Check out my instagram for pictures 🙂

 • Teresa
  13 januari, 2013 at 11:19

  Jisses! Att ni orkar…