Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ä men det blev vääääärsta myskvällen för mig. Jag tog en dusch, andades och funderade lite. Sen åkte jag ner till källaren (något man bara gör när man är ensam hemma!) och så började jag inte bara julpynta utan ”fixa” hemma också. Och nu kommer @larsthehumble @nilvanderateljeer inte tro sina ögon men jag har inte bara bytt en eller två eller tre eller fyra utan FEM glödlampor i taket. Det är faktiskt helt sjukt. Allt detta har jag gjort i perfekt nyfixat hår, naglar, fransar, läppstift OCH läpp-primer @lancomeofficial vem visste att det ens finns primer för läppstift så otroligt bra! Nu ska jag njuta av lite choklad och se vidare på @lancelothedmangraaf som är skitkul!

5 reaktion på “Katrins Snapshots

  1. Hej! Jag har en fråga angående barebells bars, är det någonting som man kan äta under lchf eller är det big No? Tacksam för svar!
    Och tack för din grymma inspiration 🙏🏻

  2. Johanna varför Googlar du inte innehåll själv?
    Åter man LCHF så kollar man kolhydrater.
    Man äter bara det som innehåller 5gr kolhydrater eller mindre/100gr
    Barsen du pratar om innehåller mer än 25gr kolhydrater/100gr. Så nej dom ska du inte äta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *