Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Godmorgon! Vörten vörten. Att låta barnen börja sin dag med vörten är en väldigt bra idé. Lägger en fin grund för att koncentrera sig på förmiddagen. Ingen tom luft som poff försvinner innan vi ens kommer fram till skolan. Massa nyttigheter och det smakar ju kaka mamma! Kod: november10 borde fortfarande gälla ett par timmar till. Hoppas jag! @cleaneating.se

4 reaktion på “Katrins Snapshots

  1. Jag önskar färdig bakat bröd som man kan köpa i butiken. Förstår att det blir ett hinder, för då måste du anställa bagare osv..
    men vore underbart att välja proteinvört istället för lingongrova.
    Hoppas i framtiden 😊

  2. Jag gick in nu och skulle beställa. Synd att koden inte fungerar. Men då köper jag det på mitt närmsta Ica istället, hoppas att det finns där.

  3. Önskar ett mjukt bröd utan mandelmjöl för oss nötallergiker 🙌👍😋..Några planer på det?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *