Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ikväll fick jag en idé. Jag ser hur mina barn lär sig saker på en sekund men anser att de får för lite att lära sig. Det finns säkert en rimlig förklaring till varför undervisningen är utformad som den är i Sverige men jag anser det vara ett slöseri med möjligheter och resurser att barnen leker så mycket som de gör. Rambo läser så gott som felfritt nu och vi kan ju inte läsa i timmar på kvällen så nu tänkte jag att jag ska höja ambitionen på deras polskakunskap till samma som min alltså flytande polska. Jag kan inte lära dem det själv och efterlyser därför en lärare. Någon som är intresserad av att jobba som polskalärare åt mina barn? Skriv till mig: [email protected] eller på DM. Tack!

4 reaktion på “Katrins Snapshots

  1. Men pratade du inte polska med dem sedan de foddes ? De borde ju kunna flytande polska och svenska.

  2. I detta fall är det helt rätt med en polskalärare (Ringo får inte det som hemspråk i skolan?) då barnet behöver mer än bara ”prata” hemma för att språket ska utvecklas.
    Har kompisar som lärt sig sitt modersmål av föräldrarna, men aldrig läst det i skolan och de säger själva att när de pratar med sina släktingar så har deras språk liksom stagnerat. Det utvecklas inte på samma sätt när du bara pratat det hemmavid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *