Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Citat Ringo: ”Det här är det roligaste Halloween jag haft i mitt liv”. När jag ser på alla tusen bilder som Bingo tagit ikväll så kan jag tänka att vi är en jävligt skruvad familj. Jävligt skruvad familj. Med de orden måste jag sova. Imorgon ska jag visa fantastiska bilder från Puerto Rico som är en magisk ö. En underbar ö som vi verkligen vill tillbaka till. Men just nu är jag helt slut efter den här kvällen. Som ni kanske kan förstå.

9 reaktion på “Katrins Snapshots

  1. haha ja det är en skruvad familj, men ändå så grymt härlig. Ni är underbara, ni har det så bra tycker jag, ni ger allt det bästa till barnen, jag älskar den biten. En bra familj som hållit er vänner för barnens skull. Bästa <3

    Ha en fin dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *