Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Tycker mycket om att umgås med människor som inspirerar mig. Kom in till kontoret idag och käften gick i ett. Malde på om att jag kutat fem k, hur grym jag är, hur bra det känns, hur det nu värker i mina vader… Hon ler, lyssnar intresserad. Hummar, nickar förstående. Inte för att jag är hennes chef utan för att hon är så otroligt ödmjuk och prestigelös. Jag sätter mig vid mitt skrivbord tar upp min telefon. Möts direkt av den här bilden @cecilianorrbom. ”Kutade du 22 fucking kilometer igår kväll?!!!”, vrålar jag in i andra rummet. ”Aaaa”. Svarar hon. ”Hur känns dina vader?”, undrar jag. ”Känner inget i dem”, svarar hon. Sen skrattar vi hjärtligt en stund innan hon lyfter luren och ringer ICA. Grym start på en vecka ändå!

3 reaktion på “Katrins Snapshots

  1. Effektiva dietpiller, Mysimba. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit samt ökad energi och effektiv fettförbränning.

    Vid seriöst intresse hör av er hit
    [email protected]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *