Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Shana tova! Judiskt nyår firar vi hos min farbror idag. Alltid trevligt med släktträff orsaken spelar mindre roll. Vi firar judiska helger, katolska helger, kristna helger och numera amerikanska helger i form halloween och thanksgiving. Desto fler orsaker att fira desto bättre säger jag! Och jag har skrattat gott åt min lilla Rambo som idag utbrast: ”Mamma titta det sitter en gubbe och bajsar där! Han sitter på toletten!” Det var en handikappsparkering han såg. Fyraåringar, bästa åldern lätt!

3 reaktion på “Katrins Snapshots

  1. Effektiva dietpiller, Slimex. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit samt ökad energi och effektiv fettförbränning.

    Vid seriöst intresse hör av er hit
    [email protected]

  2. Förvånar mig inte Sassa: Få se om du blir lika stolt över det kaos som lär breda ut sig nu.Du som förfäras av att människor hatar dig? Jag tror inte ett ord på det nu. Det är FAKE.Du gör allt för att få nya följare till din blogg bara – Som med SD – absolut inget som helst innehåll och drivs bara av en enda fråga…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *