Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Sista dagen på semestern och det känns fantastiskt! David berättade att han har satt som mål att resa till 100 länder i sitt liv. Vi räknade alla länder vi varit i och syrran vann 56. Jag har varit i 54 länder visar det sig och på min kommande reselista har jag satt upp Serbien, Colombia, Nya Zeeland och Vietnam. Till Haiti åker jag i november så då hamnar jag på 53. Om jag tänker att jag har levt halva livet nu så borde jag hinna komma upp i 100 innan jag dör. Kul livsmål ändå! Har ni räknat? Hur många länder har ni varit i?

16 reaktion på “Katrins Snapshots

 1. Det blir mycket flygning, det där! Kanske skulle du testa att föregå med gott exempel och resa med tåg?

 2. Visserligen svårt att komma till nya Zeeland, Vietnam och Colombia med tåg men tycker att du kunde vara mer ansvarsfull. Dina söner kanske också vill se världen en dag. Du har rest med flyg mer än de allra flesta.

 3. Hahahahaha! Kommentarerna hahaha! 😆 Moahahaha! Miljötslibsner och bantning! Hahahaha!

 4. Hejsan! Missa inte Colombia, det är min sons hemland och du kommer få en fantastisk upplevelse. Föreslår Cartagena och givetvis Bogota!

 5. Räknade för ett tag sen och låg kring samma nånstans över 50.

  Finns bättre sätt att rädda miljön än att sluta flyga. Pendlar bla mellan London och Sverige. Skulle jag göra det med tåg då? HA HA HA..

 6. Va vare för poäng Bob missade? Fattar inte – är väl trög.? Försök själv å åka tåg till London, tja tekniskt går d väl på en par dygn men vem har den tiden? Å tror man inte det sliter på miljön alls då eller?Varför ska vissa ge de som reser dåligt samvete för det? Förstår inte poängen.Låt folk resa som de vill utan den kungliga svenska avundsjukan.En del reser andra gör annat.Ser inget fel i att uppleva 50 länder även om jag själv inte reser så.Ser det inte som skryt heller – bara roligt
  Varför kan man inte få ha lite kul, va?
  Finns mycket mer än flyget man skulle kunna klimatkompensera.

 7. G-T låter som en inskränkt korkskalle.
  Begriper du inte själv kommentarerna om flygning så får du läsa på!
  Herrejävlar man tappar tron på mänsklighetens förståndsgåvor!

 8. Serbien?!?!? Förstår resterande val av länder men SERBIEN?!?!?
  Du kommer bli kär i någon jävla bredaxlad serb som inte är rädd för något och då blir livet ett helvete.
  Åk inte dit, fyy faan. Och alla jävla bagerier var 5 meter, konditorier var 10m…..och alla smala, fattar ingenting

 9. Ja, var tog miljön vägen? Är inte denna sommar om något ett tecken, Europa som en bastu/brandhärd. Visst, det ÄR trevligt att se andra länder, men till vilket pris?

 10. angående miljön:Sluta upp med att köra bil då, åk bara kommunalt å det är ju en tanke mest för 08:or eftersom resten av Sverige inte har någon nämnvärd kommunikation att tala om, tyvärr.Sluta ät kött och lev bara på grönsaker. Jag kan göra listan hur lång som helst för dem som verkligen värnar om miljön men ändå kör SUV och äter entrecote. MEN min poäng ”Mårten” det var att SÅ FORT någon snackar om resor och i synnerhet lyxresor så använder man miljön som anledning att låta bli att resa.Jag är varken korkad eller behöver läsa på om den kungliga svenska avundsjukan.För hur många lever som de lär?
  Vi kan alla minska ner – absolut att det skulle räcka en lång väg. Men avundsjukan i sig räcker liksom inte….

 11. Käraste G-T!
  Om du nu läst på så vet du ju att flyget är den allra värsta miljöboven, värre än bilresor, köttätande etc. Är inte ett smack avundsjuk. Kan flyga hur mycket jag vill men väljer att ta mig till semesterländer dit man kan fara med tåg. Unnar Katrin vartenda öre hon skrapat ihop men tycker att ”räkna länder” är ovanligt töntigt för en 40-åring och då särskilt länder man måste flyga till.
  Förhoppningsvis har polletten trillat ner………

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *