Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Samarbete @nextory.se / Jag längtar till sommar och semester för det betyder ju läsa och lyssna på böcker på landet! I helgen gjorde jag en plan över böcker jag ska läsa/lyssna på. Jag tänkte börja med Syndabocken av Sofie Sarenbrant, gillar hennes böcker för de är spännande och lättlästa. Vad har ni för läsplan i sommar? Passa på nu för nu får ni 30 dagar gratis på Nextory så det är ett perfekt tillfälle att kicka igång ett abonnemang. Så gör ni profiler för barnen så kan de läsa/lyssna också! Bästa upplägget. Länk i min profil. @nextory.se #nextory

12 reaktion på “Katrins Snapshots

 1. Hej,
  jag är rätt ny följare och har alltid trott att du följer LCHF och förespråkat det tydligt. Har du ändrat din kost? Till vad och varför?
  Trevlig måndag i solen!

 2. Ledsen att göra dig besviken ”Malin” men Katrin svarar aldrig på den här bloggen, KANSKE på instagram, möjligen.
  p.s: hon har skippat lchf och kör clean eating nu, typ det som säljer bäst för dagen…..

 3. Trevligt att se att det finns andra som känner behov av att kommentera när en hårt arbetande entreprenör inte hinner med:-)

 4. Dåligt att inte ta sig tid att svara på frågor, speciellt när man har en god ton och bara vill ha ett enkelt svar…….

 5. @Sassa – känns lite strange att du använder din mamma för att skapa bloggtrafik?

 6. Också var Prussiluskan (aka G-T) framme igen med sina förnumstiga kommentarer. Jada jada jada….

 7. G-T: Jada jada jada, babbel babbel
  Låter precis som avsomnade Davve

 8. Kanske naivt av mig att tro att jag skulle få ett svar men har man en blogg så trodde jag att man ville ha en kommunikation med sina följare. Tackar för mig och min lilla visit. Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *