Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Fyra flickor på en bädd. Jag tycker hon ska heta Carmen det tycker inte mamma Carro. Får jag en dotter ska jag döpa henne till Carmen. Väldigt mysigt att känna en helt galen tjej sparka i magen. På de sista bilderna gör jag (igen) ett tappert försök att visa er örhängen jag köpte idag. Ibland känner jag att jag vill ta mitt influencer-uppdrag till en högre nivå. Inte så lätt. Jag försöker i alla fall. Det är en ryggrad. Örhänget alltså.

2 reaktion på “Katrins Snapshots

  1. Hahaha – fattade inte matematiken först – för tidigt på morgonen tror jag. Men jag har ett flicknamn som slår Carmen.
    DIVA – betyder den gudomliga……vore namnet för dig tror jag efter tre killar…inte för du älskar grabbarna mindre för det.. och jag ska säga att namnet förpliktigar: att se till att den lilla damen inte blir någon diva…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *