Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Så gott som helt borta! På ett dygn. Man ska lita på apotekstanter och sig själv. Vill man så går det. Skönt så slipper jag resa som ett vrak till alperna i helgen.

4 reaktion på “Katrins Snapshots

  1. Skönt!! Vad har du för mascara, fortfarande den där från lumene? Eller kör du förlängning? Vill ha dina fransar!

  2. Hej,

    jag har inte läst de tidigare kommentarerna men du kan ha varit någonstans där det finns mögel i luften eller mycket kvalster. Lycka till med läkningen.

  3. Så där såg jag ut många år i rad alltid i december, det visade sig att jag var allergisk / överkänslig mot julstjärnor (blommor). Min väninna såg ut så när hon hade köpt hem primula blommor. Det är så mycket man kan vara överkänslig mot som man inte vet om. Skönt att det blev bättre. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *