Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

En bättre lördag börjar med att jag bakar upp ett proteinbröd. Snart blir alla barn hämtade och då ska jag göra en ansiktsmask, ett bad och sen en toast i klämgrillen. En kopp kaffe på det så känner jag mig väldigt nöjd. @cleaneating.se #cleaneating

5 reaktion på “Katrins Snapshots

  1. Hej!
    Vill bara säga att jag gillar detta bröd väldigt mycket ! ?? Rostat funkar det till och med på kräsna barn ?
    Det jag gillar (efter 9 år med lågkolhydrstkost och 7 år som kostrådgivare) är att det är enkelt, att formen följer med (inte massa disk och slabb) och att det inte har en äggig konsistens.
    Resultatet blir verkligen bland de bästa low-carb/glutenfria bröd jag testat, och jag har provat måååånga! ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *