Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det ju otroligt roligt hur ens barn formas på så helt olika sätt! Ringo och Rambo gick när de var 10 månader, började prata tidigt och har sen varit sjukt fysiska och aktiva. Den här lilla trean är precis tvärt om. Han är så lugn och seg i allt. Det enda de verkligen har gemensamt är att de alltid är så sjukt glada och nöjda. Och kanske att Falke säger sitt första ord snart. Än så länge är ”mmmmmm” det enda sättet vi kommunicerar på. Och ”mmmmm” är han väldigt bra på.

5 reaktion på “Katrins Snapshots

 1. Heja Falke! Du kommer så småningom. Ta det lugnt.
  Leve ojämlikheten, dvs att vi är inte stöpta i samma
  form. Sån’a är mina söner också. Kalaskillar är dom
  blivna, men olika varandra. Är så glad för att jag har
  dom.

 2. Varför exponera dina barn så ofta på nätet. Ringo blir ju MOBBAD för att ha en så KNÄPP mamma. Stackars barn!

 3. Om Ringo blir mobbad så kan det ju knappast vara Katrins fel utan föräldrarna till dom barn som mobbar. Tror inte att Ringos kompisar kollar katrins blogg eller insta, utan det gör deras föräldrar som sen sitter hemma o gnäller på Katrin så att ungarna hör. Riktigt smart måste jag säga?. Vuxna i ett nötskal

 4. Katrin är den ju största mobbaren!! Kan ju inte bara vara andras fel. Katrin sprider hat och förakt. Fruktansvärt för att vara vuxen. Då finns det ju ingen ljusning för mobbade barn, då en vuxen dessutom tjänar pengar på sin mobbar blogg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *