Face Mask


-I samarbete med MayBeauty-
När jag känner att min hud känns smutsig både utanpå men även inåt så gör jag en face mask. Det som skiljer den här masken från andra masker är att man både känner och ser hur den rengör på djupet. Man får ett väldigt lent ansikte efter och det ger en skön känsla. Jag tipsar er om att prova den. Det gör lite ont att dra av den men det är absolut värt smärtan!
Om Face Mask:
Pensla ett jämnt lager i ansiktet med penseln som följer med, låt verka i 30-40 min. Dra sedan av masken och se orenheterna som följer med. Tvätta ansiktet med ljummet vatten och smörj in med en ansiktskräm. Face masker tar bort olja och död hud samt suger ut talg och fett. Resultatet blir ett mjukt, matt och slätt ansikte fritt från pormaskar.
Nu har jag fixat så ni får 30% rabatt på denna härliga mask! Använd koden katrinfeb eller klicka HÄR för att komma direkt till erbjudandet där koden redan är aktiverad.

6 reaktion på “Face Mask

  1. Känner, den verkar ju dra av det första hudlagret … my gud vad det ser ut att göra ont… men säkert bra eller nåt! ..??
    Du kommer vänja dig med lilla Falke..
    Han verkar ha en bra pappa..

  2. Nääähä den gör skit ont!! Jag tar den bara över näsan och hakan. Klarar inte av resten utav ansiktet. Höll på att skratta ihjäl mig när min dotter hade tagit den över hela ansikte( trots att jag varnat henne)och skulle dra av den. Hon höll på hur länge som helst grät och skrek om vart annat. Tänker på uttrycket vill man vara fin får man lida pin… nä då e jag hellre ful??? men visst blir man ren och len?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *