Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Tävling! Vinst: En frukost hemma hos mig med mig och min familj. För att delta i tävlingen ska man skapa en knäckemacka, med vårt knäcke såklart! Den finaste men framför allt den mackan som låter godast vinner. Ni får 30% rabatt på knäckebrödet om ni anger: ”frukost” i kassan @cleaneating.se. Tagga sen er macka så väljer jag en vinnare om en vecka. Koden gäller hela veckan. Jag bjuder dig och din familj på frukost en lördag eller söndag. Det som passar bäst! Så gör en macka och tagga den så jag ser den. Lycka till!

6 reaktion på “Katrins Snapshots

  1. Blir en dyr frukost det för en ensamstående pensionär från Norrbotten inland. Inte ens att få äta med dig och barnen är värt resan.

  2. Det blir en dyr frukost det för en ensam pensionär från Norrlands inland. Inte ens att få äta med dig och barnen uppväger den kostnaden.

  3. Hacka tomat med lök och avacado, smula ner fetaost i creme fraiche blanda ihop och salta och peppra släng på mackan och toknjut.

  4. Är du säker på att du inte ska kämpa för Falkes pappa?
    Har verkligen aldrig sett dig så lycklig som när du är med honom. Det gjorde att bloggen o allt med dig blev så himla inspirerande också. Nu ser du bara ledsen ut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *