Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Men Guuuuud sluta väx!!! Vi delar på en grön smoothie, gottar oss med jordnötssmör, garvar, krälar och har det så jävla bra. Till augusti sen är det över. Då har jag ytterligare en unge på dagis och genast börjar det klia i livmodern. Det vore så jävla coolt att befrukta mig med en flicka. Ja vet ja vet men jag kan ändå inte låta bli att suktas av tanken. Jag har kapacitet att ta hand om minst dubbelt så många barn och jag älskar det! Å nej kommer ni rasa nu? Det var en tanke. Och vi gör ju oftast inte så mycket mer med våra tankar än just tänker dem eller hur @graafmagdalena

5 reaktion på “Katrins Snapshots

  1. Befrukta dig så klart om du vill tills tjejen kommer. Brorsorna kommer älska henne och skämma bort henne till max. Kör på bara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *