Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Herrgud så gott jag måste dela med mig. Jag sitter hemma i soffan. Inkorgen är helt fri från olästa eller obesvarade mejl, Falken sover sin andra nap och killarna kommer om en timme så vad har jag att göra? Absolut ingenting. Ska prova ny tvättservice som hämtar all tvätt ikväll så nu har man outsourcat min sista hemmasyssla ha ha skönt ändå. Okej det jag ville dela med mig av var en rostad macka med humus och pesto på. Det var så otroligt gott ni måste prova. Jag har ju såklart hela frysen full av proteinbröd skivat i påsar så jag skickar ner en i toastern väldigt ofta men det här pålägget? En klass för sig. Kombon… det var kombon humus/pesto som skapade melodi i munnen. Prova definitivt. Fram till 18 (tror jag) har @apotea.se kampanj och där har proteinbrödet och knäcket hamnat på topplistan a men ni fattar det här är good shit. Good shit for the health and for your bodey! Okej jag kan sortera en garderob det kan jag göra. Eller ska jag bara kolla ett avsnitt younger? Det gör jag. @cleaneating.se #länkiminprofil

4 reaktion på “Katrins Snapshots

  1. Herregud så gått, jag fick hem min första beställning på ditt knäckebröd, müsli, proteinbröd, hasselnötskräm.. Det blev bananpankakor med chokladkräm på.. Barnen kunde inte få nog och mamma var glad över att skippa sockret.
    Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *