Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det är verkligen helt otroligt vad @apotea.se säljer jag är i chock. Visst de kör kampanj nu och ger er 20% på hela vårt sortiment men det här var vi inte alls beredda på! Eftersom alla våra produkter görs för hand har vi fått ta in fler arbetare (ger fler jobb!) och nu går nästa leverans till Apoteas lager. Otroligt, verkligen helt otroligt! Jag är väldigt stolt, glad och tacksam. Ja skapade något väldigt bra och svenska folket (ni!) börjar äntligen fatta! Januari och februari slår vi säljrekord och snart kommer vi ut med nya produkter också! Tack till er alla för att ni låter mig göra det jag älskar. Vad vore jag utan er? Något helt annat. Inget lika bra. Ni gör att jag kan skapa hälsa åt världen. Det är så otroligt och fantastiskt. Tack. Sista dagen på kampanjen är imorgon. Tack. #apotea #länkiprofilen

3 reaktion på “Katrins Snapshots

  1. Apotea levererar hem direkt i brevlådan med postnord:) De är vinnare i kategorin leveranser

  2. ”Ni gör att jag kan skapa hälsa åt världen”

    Nä, tror inte det! Vi gör så du kan flyga på semester x antal gånger!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *