Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Å jag är bakfull idag. Men det var det verkligen värt. Jag har inte varit full på väldigt länge och kommer inte att vara det på väldigt länge igen så det var kul att skjuta ut sig lite. Jag hade en väldigt underhållande bordsherre igår och @erikaheizinger du är bland det roligaste jag vet. Inte helt lätt för den killen som satt mellan oss men han levererade ändå tycker jag. Så kom jag hem och la mig på golvet så fick killarna klättra på mig ett bra tag. För att jag inte orkade resa mig. Det första Falke gjorde var att ta tag i min högra bröstvårta och nypa så hårt så jag såg stjärnor. Sen kollade vi melodifestivalen. Inte Ringo han kollade youtube. Intressant. Shit det känns som att jag lämnade hjärnan på slottet men tack Ferber och Simon för en oförglömlig kväll. Okej lite minns jag inte men det känns i kroppen. Jag ramlade på dansgolvet. Men ni ser ju hur avancerat jag dansar också. Man har ju gått sambakurs om jag säger så… nu ska jag sova. Fan va skönt. Elva timmar sömn behöver jag definitivt nu. Godnatt.

6 reaktion på “Katrins Snapshots

 1. Helt okej att vara bakis ibland ? Tack för en härlig å ärlig blogg. En fråga, vart har kärleken Alex tagit vägen?

 2. Så du var packad och kom hem till dina barn där du landade på golvet och orkade inte ta dig ngnstans?
  Det blir ju bara ett löjligt påhitt alternativt ett mycket oroande beteende i närvaro av barn.
  Jag förstår att bloggen är inaktuell eftersom den är genant att läsa.
  Jag hoppas du finner och ger dig mer självrespekt och fokuserar på familj och karriär istället för att marknadsföra dålig reklam om dig själv. Du är värd mer än det här.

 3. Men det där är ju en gammal bild från en tidigare fest som du visat för länge sedan!

 4. På fest, bli full och spy,och sedan Mellot kl 20? Inte mycket till kväll. Åldern tar ut sin rätt.

 5. Shit vad Rambo pratar dåligt, min tvååring pratar renare och bättre än honom. Och han är över fyra år, stackarn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *