Brödmixen!

Katrins Snapshots

Ja men alltså går jag in för något blir jag som galen. Nu kommer jag att hålla på tills jag uppdaterat hela matschema så håll koll på det i min blogg. Gjorde precis pesto från min bok ”Sött och annat gott” och helvete så gott. Jag och Falke har ätit den med sked så det ska bli spännande att se vad killarna tycker. Tänker att vi ska äta den med nudlar och grönsaker ikväll. Alltså, jag kommer att pilla lite med maten trots att jag lagt ut schema till er. Sån är jag! Älskar att laga mat. Och peston tog fem minuter att göra också. Så kul! Next up blir kakor från boken. American coocies sidan 52. Det var många år sen sist jag bakade dem. Nu är jag on fire. @cleaneating.se

7 reaktion på “Brödmixen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *