Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vilken gullig bebis va? Lik Falke men det är Ringo. Alla mina bebisar har varit väldigt tjocka och glada. För sju år sen ställde jag upp på att pryda @tidningenmama omslag. Har varit med vid flera tillfällen under åren. Ställt upp som man gör. Men bjuda mig på sin årliga gala har de inte gjort nu på några år och jag undrar? Varför ska man ställa upp och alltid säga ja till allt och vända ut och in på sig själv för att vara sjyste när man ändå bara är en pjäs i spelet? @tidningenmama ni kan fara år pipfanders (mitt nya mjuka jag) jag vill aldrig mer ha med er ett göra. Kommer aldrig mer ställa upp för er för jag behöver inte er mer! Skönt för mig, va?

7 reaktion på “Katrins Snapshots

  1. Wooohooo!!
    Helt rätt av dem!
    Med tanke på att du inte spänner fast barnen ordentligt i bilen. ?

    ( sett på Bingos Insta för några veckor sen)

  2. Fast jag tycker inte att Falke är lik vare sig Ringo eller Rambo, möjligtvis dig inimellan och absolut sin pappa!

  3. Heja! Sadar vill jag saga till jobbet som inte kan bjuda mig pa det ”roligare” julbordet utan jag blir medbjuden pa det billigare for att jag ar ”timmis” som jobbar sa mycket hardare an nagon och mer. Staller alltid upp. Dra at helvete vill jag skrika!

  4. Kan vara så att du ej blir bjuden då du flera gånger skrivit motbjudande inlägg om att du tycker det är onödigt att skydda dina barn i bilen,men det vidrigaste var ju när du skrev att pedofiler gärna får runka åt din sons nakna underliv. Det Katrin tar priset i grymhet och något du för alltid kommer förknippas med, men värst för din son som en dag kommer få reda på det. Ajjö och hoppas du får ett bättre liv m dina barn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *