Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Serverade en bättre hemmalagad buljong till middag. ”Jag har aldrig ätit buljong”, sa Alex. ”Det ser ut som något polskt”, sa han sen. Ja, det är polskt och svingott. Jag har prover på konjaknudlar hemma oh shit vad jag älskar konjaknudlar jag vill få hela Sverige att älska dem hur kan det vara så svårt?! 0 kalorier – svingott. Alex var nöjd i alla fall. ”Det här var gott”, sa han. Nu kurar vi Falke. Han är en en envis liten jävel. Men vi kämpar på. Kör varannan. Jag tar natten. Nu är Alex inne och buffar. Slut med mat på natten för Falkon. Föräldrarna måste stålsätta sig. Tre dagar. Var på åttamånaderskontrollen idag. Det var vår barnmorska som sa. Bekräftade. ”Natti natti sov så gott”. Väldigt gulligt att höra Alex ramsa. Det passar honom inte riktigt. Men det är grymt att han hjälper till!

9 reaktion på “Katrins Snapshots

  1. Vart tog dina egna shiratakinudlar vägen,dom som låg i små buntar. Har du slutat sälja dom? Isåfall ta tillbaks dom för det är svårt att hitta just i buntar.

  2. Sovträning innan 24 månader är skadligt för barnets psyke men bra för föräldrar som kan sova, festa och slippa jobbig unge förstås 😉

  3. Ann: fast det handlar nog inte riktigt bara om sov träning. Ungen är ju fet som en gris. Lite roligt med tanke på att hon kallade blondinbellas unge för gris en gång i tiden och att hon skulle hyvla en annan förälder i veckan med osthyvel som hade en fet unge. Falke behöver verkligen inte äta dygnet runt.

  4. Hon skriver väl ”hjälper till” för att det triggar många kvinnor härinne vilket regenererar fler kommentarer kan jag tro.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *