Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Falke älskar verkligen sitt band från @billigaband.se ville bara nämna det. Det är min duktiga granne på landet som har den sidan kolla in den! Annars? Franska kuren funkade inte ändå. Var hos svensk doktor idag som undrade om jag varit speedad med så mycket kortison i kroppen men jag kan inte säga att jag känt mig speedad tvärtom. Nu kör jag svensk läkning. Astmaspray och coccilana. Idag var dagen då min äldsta son blev stor vill jag även meddela. ”Fan Ringo nu glömde vi tenniskläderna ändå!” ”Näe, det gjorde vi inte de ligger i min rygga”. Chocken. Sorgen. Stoltheten.

3 reaktion på “Katrins Snapshots

  1. ”Fan Ringo”. Om du använder svordomar hemma tror dina underbara söner att det är helt ok även för dem.

  2. Den killen ere ordning på! Heja Ringo!Absolut tid att lära dina söner att själva ta tag i livet! Dina blivande svärdöttrar kommer att få det busenkelt…Blev faktiskt nyfiken på billigaband. Ser kul ut att hålla på att fippla med….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *