Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Idag fyller Falke sju månader det är inte en enda person som har grattat honom. Han undrar om det är så här livet som minst i familjen kommer att se ut? Han undrar om mammas födelsedag alltid kommer att firas med dunder och brak och att han får nöja sig med en majskrok och ett besök i fältan. Jag försöker förklara för honom att han ändå inte kommer att minnas den här dagen så det spelar liksom ingen roll men han köper inte alls mitt resonemang. "Jag finns ju här och nu och jag fyller sju månader idag", säger han. Och ger mig den här minen. Då tycker jag lite synd om honom. Vispar ihop lite grädde till han kanske. Han får ju inte äta nåt gott ändå. Livet är inte så kul när man är bebis. Och bortglömd av hela släkten. Vi satsar på nästa månadsdag. Då firar vi! #falkeklingstedt

14 reaktion på “Katrins Snapshots

 1. Jomen GRATTIS FALKE!Hipp hipp hurra! Vänta tills ettårsdagen du – så får du se vilken cirkus det blir då hahaha!

 2. Cissi:
  Vad har hår med utvecklingen att göra?
  Hårväxt på bebisar ser ju jätte olika ut och inget är normalt eller onormalt.

 3. Ska dom verkligen se ut sådär? Huvudet verkar abnormt stort och händerna…. eller kallar man dom tassarna?… ser inte ut att vara kompatibla med resten av kroppen. Dessutom är den flintis, blir man inte det i övre medel-åldern? Nej, jag är inte imponerad, varför inte skaffa en hamster istället?

 4. Grattis Falke sju månader gammal! Det är klart att du ska firas ordentligt. Kör lite extra med mamma och pappa ett tag och busa riktigt mycket ?
  ??????

 5. Grattis Falke….söt är du också❤
  Hur kan vuxna skriva att han är ful, hårlös och de borde skaffa hamster.
  Ni borde skämmas. Kanske har du som kommenterar på det viset ett handikappat barn och därför behöver ösa ut ditt hat över en annan liten baby. Jag begriper mig inte på en del människor.

 6. Tror aldrig jag har kommenterat din blogg men är helt chockad över de kommentarer som är . Hur kan ni skriva så elakt om ett oskyldigt barn ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *