Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vilken härlig heldag jag har haft med min systerdotter Laura! Jag kan känna att det varit lite orättvist för när Ringo kom tog min syrra hand om honom jättemycket men sen när hon fick Laura hade jag fullt upp med Ringo och sen har ju ungarna kommit på löpande band. Men idag, äntligen, fick jag chansen att bara hänga med Laura en hel dag. Vi gjorde det som hon allra mest ville göra. Ta hand om Falke, shoppa kläder och äta brunch @griffinssteakhouse. Så nu har vi likadana jeans med bootcut som vi ska ha på oss på tisdag. Det har vi bestämt.

2 reaktion på “Katrins Snapshots

  1. Kan tänka mig att du njuter av att handla lite tjejigt – perfekt ju!
    Du är en viktig person i hennes liv och ju fler vuxna desto bättre.
    Ha så kul ikväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *