Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Kolla på @anitha_schulman nya talkshow på Aftonbladets tv den är verkligen bra. Hon är så naturlig och avslappnad det är så väldigt bra jobbat tycker jag. Jag och @sannalundell gästar. Vi pratar om Sannas liv med sambo och särbo, vi pratar om min fest, om mitt fokus på att tjäna pengar och mycket annat! Kolla ni får länk här och i min profil. Återkom och säg vad ni tyckte sen. En sak kan jag säga. Jag är skitsnygg. Anitha är skitsnygg. Sanna är skitnsygg. Att vi är skitsmarta hamnar i skymundan. #anithaabtv #http://tv.aftonbladet.se/abtv/articles/226325

8 reaktion på “Katrins Snapshots

  1. Naturlig och avslappnad,klart hon verkar det för hon känner ju de väldigt väl. Kan väl vem som helst klara,sitta och prata med sina polare. Tyvärr ointelligenta frågor,helt onödigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *