Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Men äntligen har @philiplailani lagt ut framgångsbilder på mig SOM vi har väntat! Det är otroligt roligt att göra något som ger resultat ni borde prova. Jag har varit så duktig. Men jag har kämpat det har jag. Men det är kul! Och väldigt bra för min hälsa. Spana in Philips grymma online upplägg vetja! #deltagym

7 reaktion på “Katrins Snapshots

  1. Starkt jobbat! Imponerande att se. Det vore kul att få se dig flexa och bryta arm med Malin Gramer. Kämpa på! ????

  2. Bra jobbat. Önskar också jag hade råd med en PT. Hade en för många år sedan & fick grymma resultat. Men numera är det tyvärr svindyrt ?

  3. Intressant att även huvudet minskat i takt med träning! På bilderna alltså. Inget fejk här inte…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *