Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

"Mamma du kan inte lägga upp den kolla mitt hår". What?! Bryr han sig om sitt hår? Han är sju. Jag har aldrig någonsin sagt till någon person att de inte får använda en bild på mig på grund av jag inte känner mig snygg på bilden vem bryr sig?! Jag är jag. Ibland svinsnygg ibland svinful. Jag måste jobba bort det här beteendet för jag tror att sån här utseendefixering skapar mycket problem med självkänsla främst i tonåren. Ringo ska inte bry sig om hur han ser ut i håret på en bild. Måste bygga honom ännu mer inifrån.

18 reaktion på “Katrins Snapshots

 1. Stackars barn. Varför måste han visas upp på nätet så ofta. Han kollar väl din blogg. Inte alltid snälla kommentarer om honom!

 2. Annars blir han mobbad. Barn är inte snälla’
  Läs är redan mobbad
  Han visas ju upp till allmän beskådan!

 3. Bra tanke att försöka få honom att inte vara så fixerad vid sitt utseende men svårt att göra om man själv är helt fixerad av sitt utseende och hur kroppen ser ut.

 4. Du har rätt Katrin, men du får ett svårt jobb, nästan omöjligt! Dagens barn och ungdomar kan du inte på nåt vis jämföra med dig själv, din uppväxt, dina upplevelser…
  Våra barn växer upp i en heelt annan tid, nya värderingar, internet! Mobiler, name it…Men man måste försöka så gott man kan att ingjuta livsmod, kunskap…

 5. Det är väl vikten han bör oroa sig för i så fall? Du gillar ju inte överviktiga personer och DET är sorgligt tycker jag.Bara en fundering liksom.

 6. Eh är inlägget ironiskt? Du bryr dig ju BARA om utseende. Barnen gör som föräldrarna

 7. Therese: nej tror inte Katrin är ironisk, han sa nog så, han är väl så van vid selfies, kolla på bilden innan den läggs ut, etc.
  Eller som min son, 16 år, när han är ute och jag måste få tag på honom, fråga om nåt. Han smsar ENBART, för mig går det fem miljoner gånger snabbare att slå numret och prata! Ungdomar gör inte så i dag, detta är ”upponervända världen” för mig! Så jag förstår vad Katrin menar.

 8. Han är ju så söt! Men det är ju många som inte känner så inuti. Tips att inte prata så mycket om utseende och prestationer utan mer utgå från vad som intresserar barnet.

 9. Det enda dom får era barn att inte tänka på hur dom ser ut är attt sluta ta bilder o filma dom varje dag…..
  Låta barnen vara i fred, tänk att hela deras uppväxt varit ute för allas beskådning sedan dom föddes även innan… visst modernt men fruktansvärt dumt… visst ni gör reklam för saker med dom
  Som ger er pengar i plånkan , men ni visar upp dom hela tiden. Vad säger dom om det när dom blir stora, tja kanske inget, det fortsätter väl….
  Jaja såna är tiderna…… men måste väl finnas annat att göra än att visa upp barnen till allmän beskådning hela tiden.. nu även den minsta.. stackars barn.. ja jag tycker det. Dom får inte välja själva…

 10. Jaa och fan vad bra att du inser detta nu Katrin!!! Tänk om mina föräldrar hade gjort det (inte sagt till mig att jag var ful osv), då hade jag haft en annan självuppfattning och bättre självkänsla som tonåring och vuxen. BRA att du ser sånt hugg direkt!! Asbra mamma kvalitet!

 11. Du kan ju börja med att rannsaka dig SJÄLV. Föregå med gott exempel. Visa dina barn RESPEKT

 12. @Albina Sant att barn inte alltid är snälla mot varandra men när man läser den här bloggen så ser man ju att det mest troligt är vuxna människor som ger sig på oskyldiga barn pga att dem inte gillar mamman till barnet. Man tar sig alltså rätten att verbalt kränka ett barn på en offentlig blogg pga personliga åsikter man har om barnets förälder. Hur totalt depraverad måste man inte vara för att gå så lågt? Alltså mörkret i dessa själar som ostraffat kan ge sig på andras barn och sedan skylla på att det är förälderns fel som lägger upp bilder på barnet på hennes personliga om än offentliga blogg. Det är riktigt äckligt att det får fortgå utan påföljder.

 13. Seriöst!? Du måste skoja?! Hela ditt väsen bygger ju på yta. Så, vad tror du händer? Tror inte du att dina barn påverkas?

 14. Respektera vad din son säger!! Vill han inte att du lägger upp bilden, så låter vilken bra mamma som helt bli!! WTF, bryr du dig inte?

 15. Den pojken är iallafall otroligt söt och har något djupt och andligt över sig. ( En gammal själ?) Jag vet inte men något otroligt fint är det över honom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *