Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Den är så snygg man vill bara pryda hela köket med våra nya produkter, Gustaf @gustafboman, Cissi @cecilianorrbom och jag själv vi är genier! Det är den finaste produkten på hyllan i mataffären och nu kör vi kampanj på Rambos favoritsmak äpple och kanel. 39 kr och ni har länk i min profil. Ps. Jag skulle vilja lansera mina produkter i Tyskland. Finns det någon svensk/tysk som är sugen? Mejla mig i så fall. [email protected] @cleaneating.se #cleaneating #kzcleaneating

9 reaktion på “Katrins Snapshots

  1. Måste vara jobbigt att ALLTID gå och vara missnöjd med sin vikt och utseende som KZ. Verkar så…dränerande . Utseendehets gör bara illa, inspireras av Stina Wollter och andra istället, DE blir man genuint glad av!

  2. Är så oerhört tacksam över att du inte har fått flickor!!! Och hoppas innerligt att dina pojkar växer upp med ett hälsosamt sätt till mat och kroppssyn!! Beklagar från djupet av mitt hjärta över din syn över din egen kropp.

  3. Men ge er! Katrin får väl forma sin kropp precis som hon vill, jag skulle inte heller nöja mig med en halv fläbbig kropp efter graviditeten, klart man vill vara fit och tajt om man kan. Det finns väl ingen bättre känsla än att få tillbaka en stark och smidig kropp efter att ha kånkat runt på en massa tunga extra kilon, kroppen läker dessutom bättre och man minskar risker så som inkontinens, ryggproblem mm. Väldigt ofeministiskt att ge sig på Katrin! Skönt att se en blogg där alla kommentarer får vara kvar oxå, istället för bara de kommentarer som smeker bloggarens ego, som vissa andra bloggare som inte tål att bli emotsagda.

  4. Själv undviker jag Östermalm. Då slipper jag se: Backslicks, quiltade jackor, opererade/botox/fillers ansikten, anorektiska kvinnor … Den mest vidriga stadsdelen i Stockholm alltså

  5. Haha. Älskar hur Katrin skiter i allt och alla och bara kör sitt race. Hon är en riktig sopa vad det gäller kroppsideal men satan vad hon drar in pengar på det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *