Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Mina älsklingar har rest iväg ett par dagar. Ringo och Rambo är med sin pappa. Jag är ensam. Jag behöver det. Efter två veckor med barn dygnet runt känner jag mig ganska slut jag erkänner det. Jag har två hela dagar ensam i stan. Idag och imorgon. Jag ska njuta av varenda stund. Vad jag gjort än så länge? Jag ska berätta. Jag var på Lpg som är ljuvligt, sen sprang jag i 40 minuter utan att stanna!! Första gången sen innan jag blev gravid. Nu ska jag äta lite och sen ska jag träna med @philiplailani som fyller år idag! Ikväll ska jag äta middag med mina tjejkompisar. Vilken dag! Helt jävla underbar dag.

9 reaktion på “Katrins Snapshots

  1. För mig är det svårt att förstå hur man bara kan lämna och vara ifrån små bebisar i flera dagar för man behöver vara själv. Själv har jag barn dygnet runt år efter år, inget jag skulle vilja byta bort. Men alla är vi olika, tur det.

  2. Vilken supermorsa du verkar vara 4-barnsmorsan. Men låter jäkligt jobbigt!

  3. Natural Beast, det är inga bebisar nu, så dom hänger ju inte mig i kjolen hela tiden. Ja visst är det jobbigt och underbart med barn.

  4. Det är det.Men de dör nog inte av att vara utan sin mamma ett par dagar, eller hur? Pappor behöver väl också ensamtid med sina barn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *