Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Samarbete / När jag är med barnen blir det mest lyssna på bok då det kräver mindre av min energi. Nästa vecka är jag helt ensam på landet då ska jag även läsa för det är det bästa med semester. Läsa en bra bok. För tillfället håller jag fortfarande på med Häxan och jisses så spännande det är nu. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska läsa har ni tips på grym bok? Ni får lyssna/läsa böcker gratis på nextory i 30 dagar om ni klickar på länken i min profil. Nya användare får lyssna gratis i 30 dagar. Passa på!

6 reaktion på “Katrins Snapshots

  1. Elenat Ferrantes böcker. Min fantastiska väninna. Det finns 3 till hitintills i serien. Handlar om 2 väninnors uppväxt och vänskap i Neapel. Jättebra.

  2. Fantastiska böcker i brittisk miljö skrivs av (för mig) en stor favorit: Lucy Dillon.

    Jag rekommenderar verkligen hennes böcker, de känns ”nära” mig, innehåller lite spänning, lite kärlek, men mer vardagsliv, lite ”knepiga vanliga” kvinnoöden, helt fantastiska må-bra-böcker som alla kvinnor borde läsa.
    ”Varje kvinna borde unna sig en Lucy Dillon”

  3. Älskaren från huvudkontoret av Camilla Grebe. Det bästa jag läst på länge och jag läser flera böcker i veckan,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *