Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jorå än är det krut i gumman. Undrar lite över vem jag pekar finger till. Nån som muckar antar jag. Herregud vilken kul kväll vi hade igår @lackberg och @simonskold TACK för att ni är ni jag älskar er för det och är så glad att jag har er i mitt liv. Grattis till äktenskapet också. Jag vet inga som passar bättre ihop. Det borde läggas in en bild på er när man googlar kärlek. Jag firade er ordentligt i alla fall. Jag kommer aldrig växa upp jag inser det. #rebelatheart bästa och skönaste skorna från @difficultbyp Patrik det gjorde du fan bra.

3 reaktion på “Katrins Snapshots

  1. Jag ville bara säga att efter ditt & Bingos senaste avsnitt av relationspodden, då ni öppet dissar Lady Dahmer & återigen feta människor – tappade ni en trogen följare. Jag är ärligt talat så trött på erat jävla tjat om ”tjocka” människor som enligt er är en skam för hela samhället. Har ni aldrig tänkt på att vissa har otroligt svårt att gå ner i vikt? Och att vissa inte BRYR sig om sitt utseende? Sen kan ni fortsätta tjata om hälsa hit & hälsa dit – det är ett val var & en gör – hur man vill leva sitt liv. Jag är less över att ni hela tiden måste kommentera folks kroppar. Om du vill att ditt liv ska kretsa runt dieter & träning så varsågod – men alla är inte som dig som är helt fixerad i vikt & kropp. Och jag lovar att man kan vara hälsosam & må bra utan att väga 52kg och gå på gymmet var tredje kvart. Och mellan den kvarten prata om kroppsideal. Tack för mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *