Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ja men så då var man klar inför party all in white på lördag känns fantastiskt! Ha ha närå men min vän messade mig den här bilden på den sjukt snygga outfiten. " Juhuuu!", svarade jag och kastade mig till affären. Den satt inte exakt likadant på mig kanske… sen skickade jag bilden på mig till några väl utvalda kära väninnor som alla svarade med diplomatiska gulliga svar. Skrattat gott åt det ikväll. En kompis ringde omedelbart upp och sa "Du är inte seriös, va?". Jag skrattade så jag inte fick fram ett ord. NEJ, jag är ju inte blind än. Men det gulligaste var när jag skickade bilden till Alex och skrev – hittat min outfit till lördag – han svarade "Grymt, du är fin". Kommer aldrig lita på honom igen. Fast han måste ändå gilla mig ganska mycket. VAR FAN HITTAR JAG NÅGOT VITT?

19 reaktion på “Katrins Snapshots

  1. 😂 😂 😂 😂 😂 Oj, glömde att man inte får skratta åt sådant här i det PK – hycklande landet Sverige. Blir så tydligt att kläder sitter snyggast på smala modeller, även om jag tyckte att detta var en ganska ful outfit på er båda. Tack för morgonens skratt. Så gräsligt.

  2. Hahahaha, detta förgyller min dag!!
    Du är för skön, älskar att du bjuder på dig!

  3. Galet! Hahaha du är rolig du!Tänkte på filmen Gökboet.Alex har redan lärt sig diplomatin – javisst älskling:-))))))))) Nä du lita aldrig på honom igen och låt honom för allt i världen inte köpa några kläder till dig…..

  4. Så jäkla kul! Tack för dagens skratt😂 Det behövde jag denna skitdag!!

  5. Jag fnissade högt på jobbet imorse. Det här var roligt på riktigt! Du hittar nog något annat, men skippa att fråga sambon om råd 😂 Hela din uppsyn är fantastisk på bilden!

  6. Helt ärligt så tror jag inte den outfiten är snygg på någon 😂 Du är jättesnygg annars Katrin 😘 Var lite snäll mot dig själv och tänk på att du nyligen fött barn 😊

  7. Du är för härlig . Tack för att du vågar bjuda på dig själv . Underbart!

  8. 😅😂😅😂😅 nåt förbannat lik en sommar-snögubbe med birkenstock 😆

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *