Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vad ska jag göra här finns det någon som har en smart lösning? Jag vill inte sätta staket runt hela gör det endast för barnens säkerhet i så fall. Finns det verkligen ingen annan lösning? Glas går inte det kommer att krossas på vintern, ett staket säger mina killar. De vill även göra det 110 cm högt alltså ta bort hela min utsikt måste dem det? Kan man bygga en trappa ner till havet istället? Vad tror ni?

14 reaktion på “Katrins Snapshots

  1. Japp , plexiglas – Då ser du/ni genom och så en stege ner till vattnet!
    Blir perfekt!

  2. Men kan man inte göra något slags staket, med en jättegrind… så att man åtminstone får öppet utåt havet då man är där… Det borde kunna gå att göra en lösning där man kan öppna upp längs med och fästa grinden…

  3. Sätt stålvajrar istället för staket, utsikten behålls och det blir barnsäkert.

  4. Horisontella stålvajer räknas inte som barnsäkert om man inte har plexi eller glas framför då barn kan klättra på dem. Bättre med bara plexi eller glas.

  5. Se det som” tillfä[email protected] Om några år ryker det ändå ju. Barnens säkerhet före utsikten. Och plexi är ju typ grumligt…. fast man tar ”klart”

  6. Varför frågar du inte din nya kille? Dessutom har du ju kontakt med polackerna som jobbat tidigare på huset.

  7. Kan inte staket bara fortsätta löpa så att polen hamnar på ”utsidan” av det? Annars kanske någon form av nät? Lycka till! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *