Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Måndagsmiddan blir numera ute på krog då Ringo har fotbollsträning 18. Men alltså hur svårt kan det vara att öka följare på insta? Kan ni tipsa era vänner om att följa mig jag skulle gärna vinna över @bingorimer till fredag. Kör på med min story imorgon såklart. Godnatt.

5 reaktion på “Katrins Snapshots

  1. Du måste skriva mer intressanta inlägg. Ställa frågor till dina läsare. Börja låtsas att du bryr dig om våra åsikter. Vi lever i en tid då alla lider av Narcissistiskpersonlighetsstörning alltså ”jag mig och mitt ”så rid på den vågen så ska du få se att du får fler följare än Bingo.

  2. Lite mera bilder på din Hunk !!!! Skämtåsido, många är nyfikna på Alex……….

  3. tina varför skulle vi vara intresserade av Katrins kille?
    Läser du hennes blogg för att du är intresserad av hennes kille?

  4. Din blogg är tråkig i och med att det är samma bilder och texter man ser på Instagram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *