Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså shit va gulligt jag dör. Jag har bokat inspelning av podd klockan 19 över Skype och den här ligger bredvid mig och ser ut så här så det bådar ju väldigt gott. Fyllt honom med mat så vem vet, det kanske blir en smärtfri inspelning ändå. Men tänk att han har börjat le det är så gulligt och mysigt. Som att han tackar för maten och visar att han är nöjd. Han tar gärna en lite nap nu liksom.

10 reaktion på “Katrins Snapshots

 1. Berätta om hur det är att leva med snitt efter operationen. På internet står endast negativa saker. Du har ju 2 äldre barn. Vad kan man inte göra? Hur lång är läkningsprocessen?
  💗

 2. När jag var babymamma fick man lära sig att de log så pga magknip.
  Snitt? Man mår rätt bra efteråt för man vet att allt bara blir bättre. (Många som fött vanligt mår mycket sämre, de sys, kan inte sitta osv.) Tänk bara på att det gör ont i magen när man skrattar första veckan efteråt – tryck en kudde mot magen då så blir det bättre. och så får man inte lyfta tungt i flera veckor efter, babyn är väl max vad man får lyfta.
  Nu många år senare kan det ibland klia lite i bikinisnittet. har aldrig ångrat att jag valde snitt, skulel aldrig stå ut med en vanlig förlossning – hu för den gränslösa smärtan!

 3. Har fött både vaginalt och med planerat snitt. Den vaginala förlossningen var hemsk under tiden och inte särskilt bekväm efteråt heller. Snittet var ju smidigt, men jag blev helt tagen på sängen av hur sjukt ont det gjorde i flera veckor efteråt. Jag skulle varken våga föda vaginalt eller med snitt igen, så tur att jag har två barn nu 😉

 4. Han listar ut nästa lilla bus för att mamma och pappa ska bära runt mig i den härliga bärsjalen som han trivs förträffligt i. Apropå snitt: Det finns ingen gränslös smärta som någon skrev. Den tar slut. Å det finns epidural men det finns risker med det oxå!Personligen hade jag funderat mer över en öppen bukkirurgi som ett snitt faktiskt är, än över generell smärta att föda. Är man extremt förlossningsrädd så se för sjutton till å få hjälp för det, istället för att fundera över snitt!De allra flesta förlossningar är över på en 4-5 timmar. Och av dem timmarna så har du kanske intensiva smärtor i en timme.Att öppna magen måste vara att utsätta både sig själv och babyn för värre saker.Det skulle inte jag pallat med att tänka på.För mig fanns tvärtom ingen som tanke på snitt.Men vi är alla olika.
  Förbered er när ni får sammandragningar och ta tillfället i akt, andas och möt dessa sammandragningar så får ni in tekniken när förlossningen kommer.Då panikar man inte för att det gör ont – utan tar sig igenom varje värk som kommer.För de tar ju slut. Det är ju inte så att värkarna håller i sig hela tiden utan det blir ju stunder emellan då man väntar och får vila.

 5. Katrin, blev du gravid med din lilla skatt när du använde Natural cycles?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *