Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Senaste tillskottet i familjen han är så bedårande. Jävla krävande och gnällig typ men shit han ser ut som en docka. Vi åker taxi idag. Jag tror att jag har bilstolen åt fel håll men jag har inte tillräckligt med hjärnceller för att förstå hur den ska placeras med bälte i ett baksäte lär mig gärna! Vi ska hämta sportbilen nu. Jag och räkan. @fixoni @cybex_global @babylandsverige

8 reaktion på “Katrins Snapshots

  1. Bilstolar för så där små barn skall alltid vara bakåtvända.
    Herregud det är ju ditt 3:dje barn…….

  2. Bert: varningsmärket betyder att bilbarnstolen inte ska vara placerad vid en airbag och inget annat.

  3. Och eftersom det ofta finns airbag i baksätet så ska den ju förstås va placerad framåt!

  4. Nej, ett babyskydd ska ALDRIG vara placerad framåt utan airbagen ska kopplas ur om en sådan finns.

  5. Haha Bert du måste ju skämta😂😂 Katrin driver ju med er😂 Klart hon vet hur man sätter ett babyskydd i bilen❤️ Va ni är lättlurade! Det är ju denna effekt hon vill ha🎉 Haha jag dör av skratt😂🤣

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *