Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

A men då var vi klara på ön för idag. Huggit ner en massa träd, måttat, fotat, rensat, fixat! Längtar till sommaren nu. Men nu vill jag in till stan och värmen. Ikväll blir det rödtjut, Bates Motel och hemmagjord Skagen. Killarna är med @bingorimer nu så vi ska njuta av lugnet. Räkan är ju med oss såklart.

7 reaktion på “Katrins Snapshots

 1. Ha en skön kväll du Alex och ”räkan” dårå!
  Bra att det löste sig med allt ute på ön!
  Jag väntar med spänning på att du ska avslöja namn på er lilla ”räka”, han blir mer och mer lik sin pappa i utseendet iaf.

 2. Äkta Reductil 20mg till salu. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad fettförbränning. rek. minst 3mån kur för bästa resultat.

  Pris:
  30st 850kr
  50st 1550kr
  100st 2350kr
  200st 4450kr
  300st 6450kr
  Inkluderad frakt

  Vi har även Benzo vid intresse, Xanor, Stesolid, Stilnoct mm. Bara att fråga efter produkt.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 3. Alltså stelthpharmacy, värdelösa produkter. Funkar ju inte för att bli smal och hälsosam på lång sikt. Sluta göra reklam för såna skiprodukter! Bara att göra reklam på det här sättet, att kommentera på bloggar, visar hur desperat man är efter att få kunder. Produkter säljer inte så bra då eftersom man måste försöka sälja i komentarsfältet i bloggar.. seriös mail dessutom. .. haha!

 4. Börja ät mer grönsaker samt motionera varje dag i 3 månader så går du ner i vikt. Du behöver inte en massa dyra skit produkter för att minska i vikt..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *